جدا همگی بخونید، خشنه ((:
سلام دوستان
این پست با خشانت نصفه نیمه نوشته شده.:27: 12+ هستش:31:
در ضمن کلی هست و یه مدتیه می خواستم بگم، چندان ربطی به پست این دوستمون نداره، گله مندشون نشید.:11:
راستی چون پست گنده منده شد و مهم هم بود همه که متوجه بشن قضیه رو، مجبور شدم رنگ و وارنگش کنم.
نقل قول:
جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی
یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره
یه بازی مثل بازی های gta و یا یه بازی دیگه البته نه به اون حجم خیلی کوچیکتر
رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم
نقل قول:
راست میگه اگر تو پی دی اف بذاریش خودم برات تو کل فرومهای ایرانی پخش میکنم.............
والا این که ایده ی خیلی خوبیه، حرفی هم توش نیس. ولی آیا می دونین این کار چه قدر زمان می خواد؟ حتی من خودم قبلش ایده ی بهتری داشتم، اینکه بیام یه همچین کاریو به صورت ویدئو در بیارم، که خیلی هم سریعتر از PDF یاد بگیرین. مشکل اینجاس که حداقل چندماهی وقت این کارو ندارم. بعدشو نمی دونم.:41:
در حال حاضر 3 تا پروژه UDK دستمه، یه پروژه دیتابیس دارم و یه پروژه دستگاه صنعتی هم باید انجام بدم. دانشگاه هم که سرجاشه، به نظر شما من وقت اضافه ای دارم؟؟؟؟ همینارو انجام بدم کلامو میندازم هوا.:24:اینجارم 3-2 بار می خواستم بیام خدافظی کنم ولی چون هنوز کسه دیگه ای نیس که بیاد سوالارو جواب بده، وقت جور می کنم میام. تضمینی هم نیس تا کی بیام، چه برسه بخوام اون کار که می گینو انجام بدم.:41:
دوستان دقت کنین: من خودم تا 6 ماه پیش اصلا نمی دونستم UDK چیه، ولی وقت گذاشتم و یه سری چیزاشو یاد گرفتم. اینو گفتم که نگید طرف نفسش از جا گرم بلند میشه. ظرف این 3-2 ماه هم اینجا سعی کردم منابعی رو که خودم باهاشون یاد گرفتم رو بهتون معرفی کنم، تا شما ها هم یاد بگیرین، اصلا همچین یاد بگیرین همتون که 2 ماه بعدش بیام اشکالاتمو بپرسم ازتون.
ولی نمی دونم چرا کسی واقعا نمی خواست یاد بگیره،:13: هنوزم افراد زیادی اینجا همینجورن. نمی دونم چرا، نکنه فکر می کنن اگه یاد بگیرن چیزی به من می رسه، هان؟ :44:
در هر صورت دوستان بدون تعارف بگم، همه نه ولی اکثرتون دارین تنبل بازی در میارین، خیلی هم شدید اینکارو می کنین، حواستون باشه آفیس نیس که بخواین اینجوری یاد بگیرینا، آنریل انجین 3 هست اسمش، تا همین پارسال به عنوان یه کوه دست نیافتنی بهش نگاه می کردیم همگی، اونوقت حالا که مفتی دستمون رسیده، خداییش باید باهاش این جور برخورد کنیم؟
یا رومی روم یا زنگی زنگ. :3:یا قشنگ تنبلیو بذارین کنار وقت بذارین یادش بگیرین، یا ولش کنین به یه کار برسین که نتیجه بگیرین ازش. وقت هم فک نکنم کمتر از من داشته باشید با این همه کار که سرمه. دیگه خود دانید. همین الان 2 دیقه رو این پاراگراف و قبلی فک کنین و تصمیم خودتونو بگیرین.
تازه شما هنوز به اسکریپت نرسیدین، دارین این کارای ساده رو اینطوری می کنین، دیگه اگه بیاین تو اسکریپت می خواین چیکار می کنین؟
بازم می گم طرف صحبت من همه نیستن، خودتون بخونین تک تکتون می دونین که خودتون آیا جزو این دسته هستید یانه.:46:ناراحت هم نمی خواد بشید، واسه نفع خودتون مجبور شدم رک حرفمو بزنم. دیگه تصمیمش با خودتون.
در ضمن خواستین تصمیم بگیرین هم رو من حساب نکنید، من الان اینجا هستم ولی هیچ تضمینی نیس هفته دیگه یا هفته بعدیش هم باشم، هر وقت دیدم نمی رسم، مجبورم بیخیال اینجا بشم. البته خداییش اگه با منابع کار کنین نیازی به من یا امثال من ندارین، خودم هیشکیو نداشتم مشکلامو حل کنه واسم:37:، شایدم واسه همین انگیزم بیشتر می شد که روشون وقت بذارم. اگه شما هم فک می کنین کمک نداشته باشید، بهتر یاد می گیرید، یه ندا بدین تا دیگه نیام، من که از خدامه.:20:
من اگه UDK بدون هیچ منبعی هم میومد تو هوا می قاپیدمش، با این همه الان:
- +80 ساعت ویدئو هست واسش
- خود UDN منبع خیلی خوبیه واسه یادگیری
- 20-10 تا سایت هم آموزشای کوچیکو بزرگ میدن
- حداقل دوتا ویکی هست براش
- 3 تا فروم واسش وجود داره
- بازی هایی رو با سورس کامل گذاشتن برا دانلود
- این جا هم که هر اشکالی باشه رفع می کنیم
اونوقت بازم می خواید یاد گیری از این ساده تر بشه؟؟:18: دوستان به نظر من یه سری از درخواستایی که می کنین ایراد بنی اسرائیلیه، حتی اگه انجام بشن هم یه سری هستن که می گن حالا فلان کارو بکنین واسمون، کمک می کنه. با شخص خاصی هم نیستم، کلی می گم. در کل باید یادگیری آنریل انجین 3 از یادگیری IE بیشتر طول بکشه یا نه؟
لطفا کسی هم جایی از حرفامو به دل نگیره، غرضی توش نیس، فقط واسه خودتون گفتم.:11:
بعد از این پست یه سری بی خیال UDK می شن، یه سری هم سفت می چسبن بهش، راستشو بخواین هر دو سود کردن:5:، ولی یه سری همچنان مثل گذشته پیش میرن، که باید بگم این دسته ی سوم به جایی نمی رسن، حرفی هم باهاشون ندارم. حالت چهارمی هم وجود نداره، خودتون تصمیم بگیرین جزو کدوم دسته این.
رو حرفام فکر کنید، فعلا بای.