باید سطح اب رو بیاری پائین دقیق یادم نیست از کجا ولی از جایی باید آب اونجا رو کاملا خالی کنی بطوری که واگن در خشکی قرار بگیره اگه اشتباه نکنم در دو مرحله این اتفاق می افته
Printable View
باید سطح اب رو بیاری پائین دقیق یادم نیست از کجا ولی از جایی باید آب اونجا رو کاملا خالی کنی بطوری که واگن در خشکی قرار بگیره اگه اشتباه نکنم در دو مرحله این اتفاق می افته
تو این قسمت دو بار میای و هر بار کارهای مختلفی باید بکنی. فکر کنم دفعه اوله که میای اینجا. وقتی میری زیر آب یه راهروی کوتاه میبینی که توش دو سه تا ماهی گوشتخوار هست. اونا رو که کشتی میری ته راهرو بعد میای روی سطح آب.نقل قول:
روی دیوار از این گیاهها میبینی که بهش میچسبی و میای بالا. بعدشم میپری و میری بالای همون قسمت که پر آب بود و زیرش واگن.
از اون به بعدش هم که مشخصه باید چیکار کنی. نمیگم که واست بیمزه نشه. اگه گیر کردی بپرس. :46:
سلام.نقل قول:
دوستان
من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم یه جایی هست یه ساختمان که همه جاش رو آب گرفته وقتی میری زیر آب یه واگن قطار هست
اونجا گیر کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اونجا باید بری اون قسمتی که واگن قطار هست بعد بری داخل اون تونل بعد بیاروی سطح آب ازاون درختهایی هستش اونجا که ازش بالابری بعد برو بالا یه چرخدنده ای هست چطوری بگم دستگیره یاازاون کلیدای چرخشی که وقتی بچرخونیش یه لوله ای ازگاز هست که تقریبا روبروت آتیش میگیره تو باید بری آتیش اونو تقریباًبه هم نوعاش منتقل کنی روی پایه های اون ساختمون وسطی هستن بعد ازاون توپاورداری بندازی روی اون محلی که یخ سفت شدست رنگ قرمز داره بعد بااون سلاحت آتیش رومنتقل کنی روی توپی که اونجا کارگزاشتی بعد که منفجر شد میتونی ادامه بدی.
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
آرمین جان این که مال100سال بعدشه کل داستانو گفتی واسش بیمزه شد اول باید اون یخهارو منفجر کنه که همونجاگیرکرده البته یخ نیستایخ سفت شدس مایل به قرمز میزنه.نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان رد شد
ولی دوباره گیر کردم قسمتی که 3 تا سکو هست که با یه چرخ دنده هایی بالا پایین میرن اونجا موندم
چیچی ببخشیدمن هیچی نفهمیدم....نقل قول:
3 تا سکو هست که با یه چرخ دنده هایی بالا پایین میرن اونجا موندم
دوست عزیزکه راهنمایی میخوای لطف کن بیشتر توضیح بده نکنه اونجایی رومیگی که توصحراست کرم بزگ داره؟
راستی من که بازی رو تموم کرده بودم . امروز یک New Game روی درجه سختش زدم ولی هیچی از قبلا نداشت . دوباره از صفر شروع کرد . انتظار New Game + داشتم .
سلام دوستان، آقا من اینجا گیر کردم، نمیدونم باید چه کنم! باید واسه عزرائیل آخرین نور رو بیارم، نور رو گیر آوردم ولی تو راهه برگشت به عزرائیل اینجا گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه باید چه کنم؟
اون مکعبه 2 تا پورتال روشه و یک کلید نوری که با شوریکن بهش میزنی فعال میشه و مکعب واسه چند ثانیه 90 درجه میچرخه و نور از طریق پورتال به سمت یک دری میتابه . پشت اون در منبع ذخیره نور هستش .نقل قول:
ولی در با 2 تا کلید نوری که باید همزمان فعال بشن باز میشه . یعنی تو باید اول کلید مکعب رو بزنی و بعدش سریع اون دوتا کلید در رو بزنی .
البته به دلیل زمان کم این کار امکان پذیر نیست . از همین زاویه ای که عکس گرفتی مستقیم برو تا به اون پورتال که توی عکس هم معلومه برسی و سمت چپش یه کلید هست واسه اهسته کردن زمان . از اون استفاده کن .
در ضمن یه چیزی : بالای سر مکعب یه Artifact هست . از سمت راست مکعب توی تصویر مرحله به مرحله برو جلو تا به دستش بیاری . بقیه اش با خودت
چرا اگه آبیسال آرمور رو گرفته باشی وقتی رو درجه سختی بازی رو شروع میکنی اون رو ار اول بهت میدهنقل قول:
سلام
این بازی رو نصب کردم حجمشم 14.1 گیگ بود ولی وقتی میرم توی بازی زاویه دیدم اصلآ تکون نمی خوره همش رو به طرف زمین هست نمی دونم شاید پچی چیزی باید نصب کنم!(آخرین ورژن درایور انویدیا رو دارم و با جوی استیک هم بازی می کنم)
با تشکر پیشاپیش از کمک شما:10: