جالبه.من این بازیو پارسال که تازه اومده بود گرفتم تا چند مرحله هم جلو رفتم اما دیگه ادامه ندادم . 2 روز پیش بعد چند وقت دوباره نصب کردم و این مشکل واسم پیش اومده که از بازی میپره بیرون!نقل قول:
Printable View
جالبه.من این بازیو پارسال که تازه اومده بود گرفتم تا چند مرحله هم جلو رفتم اما دیگه ادامه ندادم . 2 روز پیش بعد چند وقت دوباره نصب کردم و این مشکل واسم پیش اومده که از بازی میپره بیرون!نقل قول:
مشکل رو فهمیدم از کجاست!نقل قول:
برو کنترل پنل بعد sound بعد speakers بعد properties بعد Advanced در آخر default Format رو روی 16bit 48000hz (DVD) بزار. مشکل حل میشه:31:
سلام ، من بازی کا آف خوآرز ورژن همپیمانان یا THE CARTEL رو روی ویندوز سون نصب کردم اما اجرا نمیشه !!!! میگه واسه رفع اشکال جستوجوی آنلاین انجام بده ، چیکارش کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا یکی کمک کنه
آقا من یه بار این بازی و گرفتم از kickass torrent به نام call of juarez bound in blood razor 1911 بعد دانلود که شد نه فایل exe داشت نه چیزی که ران بشه یا فایل ایمیجی چیزی فقط یه سری فایل بودن. کمکم کنید لطفا.:n30::n30::n13::n13::n13::n13: - اینی که شما گذاشتید call of juarez bound in blood razor max speed هم اینجوریه؟
من بلد نیستم دوئل کنم
چه جوریه؟
نمی دونم چرا ولی عجیب از این juarez که توcall of juarez bound in blood هست خوشم میاد!!!!!!!!!!!!!!!:n02:
کسی راجعبش نظری نداره؟