لطفا ممکنه همین جفت راهنما رو بذاری؟ راستش من هر چی تو GTA Inside گشتم نبود ، شایدم چشمم ندیده.:31:نقل قول:
نه هنوز ساخته نشده فقط جفت راهنما .
Printable View
لطفا ممکنه همین جفت راهنما رو بذاری؟ راستش من هر چی تو GTA Inside گشتم نبود ، شایدم چشمم ندیده.:31:نقل قول:
نه هنوز ساخته نشده فقط جفت راهنما .
شما همون تراینری که آقا محمد یکی دو صفحه پیش گزاشتن دانلود کن،با اون هم میتونی فلاشر بزنی،هم میتونی اسم هر ماشینی که خواستی توی لیست انتخاب کنی تا اون ماشین بیوفته جلوت!!دیگه لازم نیست دنبال ماشینایی که وارد بازی کردی بگردی.نقل قول:
من خودمم یه سوال دارم،اگه یه مود رو وارد بازی کردیم،میتونیم بعدا اون مود رو غیر فعال کنیم(از بین ببریمش)یا به عبارتی پاکش کنیم؟؟
دستتون درد نکنه ولی ایا مطمینید تغییر محسوسی واقعا داده میشه والله من نصب کردم یه سری هارو ولی به نظرم تغییر زیاددی نسبت به خوده فایل اصلی نداشتند من از PAtch 1.0.4.0 استفاده میکنمنقل قول:
ه نظر من سری مد های Mega Explosion که دو تاش تو لینک زیر :
ممنون میشم جواب بدید
تایید میشه منظورم منم همین تراینر بود .نقل قول:
چرا نتونیم . فقط بستگی به مد داره و اگه مثلا ماشین باشه باید از فایل اصلی یه کپی بگیری . اگه اسکریپت باشه که راحت فقط فایلشو پاک میکنی .
والا من فقط یه ورژنشو تست کردم . اینا رو امتحان نکردم من اون ورژن رو که داشتم همیشه کار نمیکرد گاهی اوقات کار میکرد ولی انفجار اونقدر زیاد میشد که مثلا اگه تو یه خیابون باریک یه ماشین میترکید ده بیست تا دیگه میترکیدن ولی موقعی که میخواد بترکه تو یه ثانیه بازی گیر میکرد بعد درست میشد .نقل قول:
من تراینر رو پیدا نکردم اگه میشه لینکشو بدید..
ممنون
بفرما:
http://www.gtagarage.com/mods/download.php?f=8381
با سلام.خیلی کارتون درسته.خسته نبلشید میگم به همه.من چیز زیادی از حرفهاتون نفهمیدم.فقط یه جوون مرد به روش ساده و ابتدایی یه کیلومتر شمار به ما بده ممنونشم میشم.خیلی گلید.
سلام دوست عزیز ، به این تاپیک خوش آمدید...نقل قول:
اگه یه کیلومتر شمار با توضیحات کامل برای نصب می خواهی به لینک زیر برو و پست محمدرضا جان (mohammadrezams) رو که مربوط به کیلومتر شماره دقیقا مطالعه کن و از کیلومتر شمار توی بازیت استفاده کن.:5:
لینک مربوطه :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280770&page=70
سلام دوستان آیا مدی هست که بشه باهاش راهنما زد مثه ماشینای دیگه؟؟؟اگه کسی تونسته این کارو بکنه ممنون میشم مد شو و طریقه نصبشو کامل توضیح بده من پچ 3 رو هم نصب کردم.باز هم خیلی خیلی ممنون
سلام دوست عزیز ، اگه دقت کنی دقیقا همین سوال رو من توی صفحه ی قبلی پرسیدم و جوابش هم توی همین صفحه است. در ضمن همچین مدی ساخته نشده.نقل قول: