به تيمم اعتماد زيادي دارم
گوارديولا: انتظار اين همه نتيجه خوب در اين فصل را نداشتم
سرمربي 38 سالهي بارسلونا از راهيابي تيمش به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا ابراز خوشحالي كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) پپ گوارديولا پس از ويسنته دلبوسكه، دومين مربي است كه در نخستين فصل به عنوان سرمربي ميتواند حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كند.
سرمربي آبي اناريها پس از تساوي يك بر يك بارسلونا و چلسي در ديدار برگشت مرحلهي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه با صعود شاگردانش به ديدار پاياني همراه شد، گفت: ميخواستيم برندهي بازي باشيم. توپ را به جريان در بياوريم و فرصتهاي گلزني را براي خودمان ايجاد كنيم. انتظار داشتم چلسي كمي تهاجميتر بازي كند اما اينطور نشد و كار براي ما تا اندازهي زيادي سخت شد.
او گفت: به تيمم اعتماد بسيار زيادي دارم. همه كار كرديم و نبايد فراموش كنيم كه 25 دقيقهي پاياني را 10 نفره بازي كرديم. روشن بود كه چلسي در ضدحملهها فرصتهايي را داشت اما، آنها بسيار محتاط بازي كردند؛ چرا كه با وجود بازيكناني همچون ليونل مسي برايشان واضح بود كه ما خطرناك و تهديدآميز هستيم.
گوارديولا كه در نشست خبري پايان بازي صحبت ميكرد، ادامه داد: عبور از چلسي با 11 بازيكن نيز دشوار است اما همواره تلاش كرديم و اكنون هم بياندازه خوشحاليم. چلسي در ضدحملهها فوق العاده خطرناك است اما ما در مقابل بسيار شجاعانه رفتار كرديم و در پايان هم فرصتمان را پيدا كرديم.
مربي جوان بارسلونا دربارهي آندرس اينيستا زنندهي گل رهاييبخش تيمش هم گفت: براي او بسيار خوشحالم. او بازيكن فوقالعادهاي است كه اغلب مورد انتقاد قرار ميگيرد؛ چرا كه خيلي كم گلزني ميكند. با اين حال اميدوارم با اين گل انتقادها از او پايان يابد.
منچستريونايتد مدافع عنوان قهرماني حريف بارسلونا در ديدار پاياني خواهد بود. سرمربي بارسلونا دربارهي بازي با اين تيم در ورزشگاه المپيك رم گفت: يونايتد مدافع عنوان قهرماني است. تيمي باورنكردني دارد و از مربي باتجربهاي هم برخوردار است. انتظار دارم، آنها در بازي برابر ما چشم به ضدحمله بدوزند. ما هجوم خواهيم آورد و انتظار بازي باشكوهي را دارم. دني آلوس و اريك آبيدال محروم هستند اما در اين بازي هم مجبور بوديم بدون رافائل ماركس و كارلس پويول بازي كنيم. يحيي توره هم 10 سال بود كه در دفاع مياني بازي نميكرد اما فكر ميكنم او كارش را به خوبي انجام داد.
گوارديولا افزود: بديهي است كه از روند اوضاع در سال جاري بسيار خوشحالم. صادقانه بايد بگويم كه انتظار نداشتم در نخستين فصل مربيگريام به اين همه نتيجهي خوب برسم. هدف نخست من قهرماني در لاليگاست. اما پيروزي هفتهي آينده در فينال جام حذفي اسپانيا برابر آتلتيك بيلبائو هدف بعدي ما خواهد بود. آن وقت ميتوانيم با خيالي آسوده به ديدار پاياني برابر منچستريونايتد فكر كنيم. حضور در دو فينال اتفاقي رويايي است.