من که هیچ تغیری در سر زدن به اینترنت نمیکنم.
البته نه به این تاپیک :31::31:
تازه فعالتر هم میشم.:8:
راستی فکر کنم سال دیگه من هم همچین موقع هایی مثل دختر اصفهانیه خودکشی میکنم.
منو حلال کنید.:15:
من که هیچ تغیری در سر زدن به اینترنت نمیکنم.
البته نه به این تاپیک :31::31:
تازه فعالتر هم میشم.:8:
راستی فکر کنم سال دیگه من هم همچین موقع هایی مثل دختر اصفهانیه خودکشی میکنم.
منو حلال کنید.:15:
100 % تاييد ميشهنقل قول:
چرا همتون دارين خداحافظي ميكنين
مگه تاپيك پارسال نبود همه درسخون بودن ولي تو تاپيك ميومدن!
شما هم برنامه ريزي كنين ميتونين بياين:46:
بچه ها یه چیزی به من بگید از اینترنت دل بکنم بشینم پای درس!تابستون که خیلی کم خوندم میانگین روزی 1 ساعت و نیم.دمتون گرم
نقل قول:اینجوری هم نیست که حاجی حاجی مکه....من بعد آزمون ها حتما سر میزنم.فعلا یه خورده باید پا رو دلمون بزاریم تا بعدا نتیجه اش رو ببینیم....
نقل قول:
بابا آخر فاروم باز....چشماتو ببند رو مانیتور....برو درستو بخون تا سال دیگه این روزها که بقیه رفتن و دانشگاه ثبت نام کردن روزهای حسرت تو نباشه... برو....برو دیگه!!!!اگه می بینی نمی تونی دل بکنی آخه هرچی باشه بیخودی آخر فارروم باز نشدی که.... حتما یه علتی داشته....بده برادرت یا خواهرت یا هر کس دیکه واسه کامپیوتر یا اینترنت پسورد بزاره و فقط یه مدت مشخصی به تو اجازه بده بیایی تو نت...
فعلا همه تو جو اول مهرن. 2 هفته دیگه همتون 2 باره میاین.
بومی سازی زمانی خوبه که همه ی دانشگاه های کشور تو یه سطح باشن بهترین دانشگاههای ما که شریف وتهرانه رتبه اش تو جهان 500 دانشگاههای دیگه زیر هزارم نیستن اگه کسی بخواد بورسیه بشه یه دانشگاه خوب اگه نمره هاش خوب باشه ولی تو یه دانشگاه سطح پایین باشه بهش نگاه هم نمیکنند.البته درسته دور شدن از شهر برای هرکسی مشکلاتی داره اما نباید بخاطر بعضی افراد که تو شرایط جدید مشکل پیدا میکنند حق دیگران رو ازشون گرفت
باز خوبه سمنان تو ناحیه تهرانه دلم برای بقیه می سوزه(البته یکی از بچه هامون میگفت یکی تو تلویزیون گفته قرار یه سری رشته های شریفم استانی باشه که فکر کنم خوب منظورشو نفهمیده چون پارسال فقط کاردانی ها استانی بود یه هو اینقدر افتضاح نمیشه که)
از بچه های سمپاد کسی اینجا نیست این آزمونای پویا رفته رو اعصاب این آزمون جامش که جواب 10 تا سوال ریاضیش غلط بود شدیدا تو فکر پیچوندنشم
راست ميگه منم اينطوريم:31:نقل قول:
سلام
من یه سوال دارم که قبلآ پرشیدند ولی جوابی ندادند
آیا منابع سراسری 88 نسبت به 87 تغییر کرده؟
منظورم اینه که محتوای کتاب هایی که در فهرست منابع قرار داره عوض شده؟
ممنون
منم سمپادیم. ریاضیو 76 درصد زدم تو کارنامه نوشته 39!!!!!!!نقل قول:
5 -6 تا از سوالای فیزیکشم غلط بود جواباش.
کلا آزمونای پویا از نظر سوالا قویه ولی برگزاریش اصلا تو سطح بالایی نیست