بله عزيزم ...گفتم كسي شك داره مي تونم عكسي فيلمي چيزي بزارمنقل قول:
فك هم نكنم رزولوشين تاثير بسيار بالايي تو كيفيت نسبت به تنظيمات quality بازي داشته باشه!
تقريبا مثل فيلم هست نوع تصوير من
عكس ميزارم فردا !:46:
Printable View
بله عزيزم ...گفتم كسي شك داره مي تونم عكسي فيلمي چيزي بزارمنقل قول:
فك هم نكنم رزولوشين تاثير بسيار بالايي تو كيفيت نسبت به تنظيمات quality بازي داشته باشه!
تقريبا مثل فيلم هست نوع تصوير من
عكس ميزارم فردا !:46:
نقل قول:شما در هنگام بازی تو کنسول تایپ کنید r_displayinfo=1 و عکس بگیرید :46:
منم تمومش کردم کلا تو سه روز! به نظرم یکم کوتاه بود بازیش!
يه توضيح بيشتر ميدي ؟ نفهميدم من ! :31:نقل قول:
دوست عزيز سيستم شما دقيقا مثل سيسيتم من هستش. ولي من اين بازي رو با بالاترين رزوليشين اما جزئيات متوسط بازي كردم. تازه aa هم فكر كنم 2 يا 4 بودش. بالاتر ميبردم افت فرم داشتم. البته مانيتورم يه فلت معموليه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اي ول حرف دل مارو زدي . منم الان خيلي وقته كه تمومش كردم. دنبال راهنمايي كردن به ملتم. ولي همه خودشون خداي بازي شدن. البته اين خيلي خوبه. يه چيزه ديگه فكر كنم تا حالا تمام بازي خورها بازي رو گرفتن و تمومش كردن.
قدر گرافیکت رو بدون احتمالا به جای چیپست G94 برای تو G92 مال 9800gtx رو گذاشتن:31:نقل قول:
من با رزولوشين 900*1440 و تمام تنظيمات روي highest و anti aliasing 16x با 27 فريم بازي مي كنم ! خواستين عكس يا حتي فيلم هم ميذارم !! هيچ تيك يا افت فريم هم نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با كارت 9600GT 1GB Gddr 3 Gigabyte
خیلی خوش شانسی:18:چون با این تنظیماتی که میگی حتی 9800gtx هم بدون 16x aa کم میاره!!
خودت یه نگاهی به این سایت بنداز تا متوجه شی چه خبره :
کد:http://www.techspot.com/article/118-crysis-warhead-performance/page3.html
راستی به قول دوستان فریم و تنظیمات رو بی خیال تاپیک کمکم داره جای کل کل میشه...
خوب اینم از معایب بازی هایی هست که هم کوتاه هستن و هم بدون مشکل اجرا میشن شما همین GTA IV رو ببینید چه قدر دنگ و فنگ داره بدجوری راک استار PC Gamer ها رو سر کار گذاشت با این بازیشنقل قول:
سلام جناب انینم مشخصات کاملنقل قول:
monitor:samsong BW 1932 19 اینچ
ram:4 gig
video:9400 gtx
cpu core 2 dou 3ghz
windows:Vista Ultamate
[QUOTE=key_1;3347886]منظور از آخرين تنظيمات چيه ؟
ميشه يه توضيح بدبد ؟
---------------------
سلام
یعنی تنضیمات گرافیک
روی 16 x باشه و برای مانیتورهای 19 اینچ روی 1440*900 ودیگر تنضیمات در advanced
سلام
دوستان من تو اون مرحله یخبندان گیر کردم نمی دونم اون هیولای شبیه هشت پا رو چطوری از بین برد باید به کجاش شلیک کرد که نقطه ضعفش باشه لطفا سریعتر کمک کنید
با تشکر