سلام حسين آقا خسته نباشىنقل قول:
ميخواستم ببينم منظورت از تمام پوشه AATFILES چيه؟
يعنى خود پوشه اى رو که به اين اسم هست رو کپى کنيم يا تمام فايلهاى داخلش رو يعنى اصلا خود اين پوشه هم در آدرس مورد نظر لازمه که باشه يا نه؟
Printable View
سلام حسين آقا خسته نباشىنقل قول:
ميخواستم ببينم منظورت از تمام پوشه AATFILES چيه؟
يعنى خود پوشه اى رو که به اين اسم هست رو کپى کنيم يا تمام فايلهاى داخلش رو يعنى اصلا خود اين پوشه هم در آدرس مورد نظر لازمه که باشه يا نه؟
سلام
آقايون دستم به دامنتون من هك صدا رو رو m600 اجرا كردم ديگه بالا نمياد
لطفا راهنمايي كنيد.(هي رياستارت ميشه)
یا باید آپدیت کنی یا فلش.نقل قول:
مال منم همین بلا سرش اومدم مجبور شدم دوباره اپدیتش کنم.
خود پوشه اى رو که به اين اسم هست رو کپى کنید.خود اين پوشه هم در آدرس مورد نظر لازمه که باشه.نقل قول:
با تشكر
آپديت نميشه ( ميزنه آخرين ورژن نصبه )آيا به هيچ وجه نميشه خودم فلش كنم؟
فکر نکنم بشه. ببر بیرون واست فلش کنن. من بردمش با 7000 فلشش کردم. الانم آپدیتش کردم و همه هکهارو روش انجام دادم. البته غیر از این آخریه که کار داد دستمون .نقل قول:
واااای دیگه دارم دیوووونه میشم!!!!!!!!!!
آقا من نمیدونم ولی میل خودتونه این آخرین هک برای افزایش صدا رو من روی p990 زدم دیگه بالا نیومد!!!:grrr:
حالا خودتون میدونید هرکی پول جیبش زیادی کرده بزنه بعد بره بده فلش بزنن!!!:18::18::18:
به نظر من از خیرش بگذرین:41:
اصلا اینطوری بگم تا حالا هر وقت خواستم پوشه های c:\sys\bin یا پوشه مربوط به فونتها رو دستکاری کنم یه فلش رفته تو نسخمون!
(حسین آقا ببخشیدا دیگه از بس پول فلش دادیم دهنمون سرویس شد)
دوستان اخرش ما p990 دارها چیکار کنیم؟ بزنیم یا نزنیم؟ صدای اسپیکر چقد زیاد میشه ؟ ایا ارزش ریسک کردن رو داره یا نه ؟
اقا این که ریسک نیست. میبینی که نه رو p990 و نه رو m600 جواب نداده. حالا خواه پند گیر و خواه ملال ....نقل قول:
نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای فلش کردن گوشیاتون وقتی گوشی رو روشن می کنید در مرحله ای که باید power off or flight mode رو اتخاب کنید این کدو بزنید بعد گوشیرو فرمت کنید!نقل قول:
کد:بالا-*-پایین-پایین-*-پایین* :31::5: