من تا اونجا که میدونم تا چند وقت پیش هم بسته بودنقل قول:
الان رو نمیدونم
البته فقط آسیاتک نیست
شرکتهای دیگری هم هستند که این کار رو کردن
Printable View
من تا اونجا که میدونم تا چند وقت پیش هم بسته بودنقل قول:
الان رو نمیدونم
البته فقط آسیاتک نیست
شرکتهای دیگری هم هستند که این کار رو کردن
شنیدم پورت تورنت رو بستن. یعنی دانلود از تورنت تعطیل! یعنی فاجعه!
البته دیشب ساعت 1 شب یکی از بچه ها که آسیاتک داره تست کرد پورت باز بود. باز اگه شبا هم باز کنن جای خوشحالیه. زندگی بی تورنت واقعا فاجعه س!
بچه هاي كسي تو منطقه فرد اسدي از جمعه قطع و وصل نميشه ؟؟؟ من جمعه ويندوز ريختم از جمعه تا الان ياهو قشنگ وصل ميشه ها دانلود منيجر هم كار ميكنه ولي صفحات وب باز ميشه بعد مدتي ديگه باز نميشه هر سري ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم 5 مين صفحات رو مياره بعد قطع ميشه امروز نيم ساعتي كار كردش با سرعت صفحات رو باز ميكرد بعد قطع شد. آي پي دستي رو برداشتم درست شد پشتيباني هم كه سر در نمياره ؟!! من 2 ساله با آسياتك كار ميكنم هر سري ويندوز ميريزم اصلا آي پي و دي ان اس ندادم ولي اين سري دادم باز هم قطع ميشه نميدونم مشكل چيه ؟؟ ويندوز كه تازه ريختم.
كارت شبكه من Dlink- DFE-520TX هستش فكر نميكنم از كارت شبكه باشه ؟!!! 2 ماه 512 كار كردم مشكلي نداشت 5 شنبه 128 نامحدود كردم مشكل نبود بعد ويندوز اينجوري شدش
Dns هاي آسياتك رو بدين ممنون ميشم.
راهنمايي كنيد واقعا گيج شدم.
آسیاتک تورنت رو بسته
تازه این چیزی نیست
2 شبه وی پی ان رو بسته
:18::18::18:نقل قول:
جدی می گی؟ چرا به چه مجوزی؟
راهی نداره؟
من تازه قرارداد بستم هنوز نگرفتم:13:
در مورد تورنت بله (با اینحال میشه دانلود کرد حتی با 14 دانلود کردم) اما وی پی ان رو نه، اشتباه میکنی.نقل قول:
مشکلی با وی پی ان وجود نداره.
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز چه ربطی داره مشکل از سرویس دهنده شماست نه آسیاتک
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز نبسته محدودش کرده. اون هم بستگی به فایلت داره. من فایل دارم تا 30 هم گرفتم.نقل قول:
امروز دوستم زنگ زد گفتن تورنت رو داریم کامل می بندیم. گفت فردا زنگ بزن امروز مسئولش نیست. حالا فردا آمارش رو گرفتم میگمنقل قول:
آخه اين چه جوريه ديگه پول بهترين اينترنت رو ميديم نه ميزارت دانلود كني نه چيزي فقط دزدي حرومزاده هستن از بس كي ميخواد اين اوضاع درست بشه انشالله از همه جاشون پس بدن تو خارج با 10 دلار سرعت 2 مگ داره اينجا با 28 هزارتومان 128 تقلبي