شما یه مدت بدون رم از گوشیت استفاده کن ، ببین باز هنگ میکنه یا نه ؟؟؟نقل قول:
Printable View
شما یه مدت بدون رم از گوشیت استفاده کن ، ببین باز هنگ میکنه یا نه ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز راه های دوستان رو امتحان کن. یعنی بگو که بدون مموری هم هنگ می کنه یا نه.نقل قول:
چون رم خیلی از ان82 ها مشکل داره . من هم گوشیم رو از نمایندگی اصلی از دبی خریدم ولی بعد از 3 ماه رم گوشیم کاملا سوخت !
غیر از این مورد ؛ این گوشی مشکلی نداره.
ممنونم از راهنماییتون امتحان می کنم امیدوارم جواب بده اگه درست شد چه رمی بخرم؟ و تا چند GB مطمئن هستید کار میکنه بدون مشکل؟نقل قول:
در ضمن 417 از دبی خریدم...
من خودم رم 8گیگ با مارک Sandisk روی گوشیم دارم و به خوبی جواب می ده.نقل قول:
من از مالزی خریدم 50 هزار تومان . قیمت اینجا رو نمی دونم. :20:نقل قول:
ا چقدر خوبنقل قول:
كسي تو ايران نديده ؟ قيمت ندارين ؟
رم های تایوانی کیفیت ندارن
دلیلشم قیمت پایینشونه
مموری کارت های نوکیا های قبلی رو اکثرا ژاپن تولید میکرد
که مشکلی نداشتن
نقل قول:
مجتبی جان ممنونم از جوابت ، روی سایت Sandisk دیدم یه نوع رم با Performance بالا داره که خیلی گرونتره آیا اطلاعی در موردش شما یا شخصه دیگه داره که آیا می ارزد این تفاوت را بدیم و اینکه آیا رم شما هم این مدلی اسا یا معمولی و چند خریدید؟
من كه با اين رمم يه مكافاتي دارم... متوسط هفته اي يه بار الكي براي 1 2 روزي خفن ميره تو هنگ (وقتي از مموري استفاده ميكنم) پيشنهاد ميكنم هركي ن82 جديد مي خره رمش رو همونجا به فروشنده ه بندازه و يه رم ديگه بگيره (نه كه از همون مارك)
منم ديگه تن به فرمت نميدم، انقدر صبر ميكنم و گوشي رو ري استارت ميكنم تا خودش درست شه (!)، ولي بد بختيش اينجاست كه تمام playlist هاي music و album هاي gallery م بعد از همون هنگ هايي كه گفتم پاك ميشه....!!!!!******* كسي ميدونه اينا كجا ذخيره ميشن كه ازشون بشه بكآپ گرفت؟!**** من كه پول اضافي دستم بياد ميرم رمم رو عوض ميكنم.
برای من هم همون اوایل خرید گوشیم مشکل داشت و از اون موقع تا حالا ( حدود2 ماه )خدا رو شکر مشکلی پیدا نکرده ....
من هم پول بیاد دستم رم 4گیگ میگیرم و اگه 8گیگ پیدا بشه ، 8گیگ میگیرم .....