ماشالا به پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام...
امکان داره کسی که v-p-n رو از طریق ایمیل واسم فرستاده نوعی ویروس هم باهاش وارد سیستم کرده و شارژم رو 2 برابر کم می کنه؟آیا برنامه یا نرم افزاری هست که بتونم متوجه بشم که چقدر این اعداد و ارقام درسته؟اصلآ این امکان هست که سیستم به خاطر ه---ک یا ویروسی شدن روی adsl تاثیر بزاره؟؟؟؟
دوستان امشب ساعتها قراره عقب کشیده بشه
ساعت دانلود شبانه چه جوری میشه
:31: مگه باید چیزی بشه؟ همون 1 میمونه دیگه شاید یه امشب ساعت 12 شروع بشه وقتی ساعتو میکشیم عقب ولی از اون ور هم تا ساعت 6 میشه تا اینکه اونا هم ساعتاشون رو تنظیم کنن.نقل قول:
:)) منم منظورم امشب بود دیگه:دینقل قول:
همین امشبو دست به گیرنده هاتون نزنید تا من بیدار بمونم تست کنم براتون :31:
البته اگه سرور هم ساعتش با اینترنت تنظیم بشه که همون دیشب ساعتو تغییر داده.
چون سیستم من ساعتش دیشب تغییر کرد.
لایزر اینترنت هاش امنیت کافی نداره !
اگه دیدین پهنای باندتون یهو کم شد نگران چیزی نباشید چون اکانت اینترنت شما -- شده و از اینترنت شما استفاده شده !
اگه دوست داشتین نامه بدین همین الان 10 تا یوزر و پسوورد ای دی اس ال لایزر رو بهتون بدم و برید وصل شید
تنها شرکتی که تا حالا نتونستم بهش وصل شم شاتل بوده که اونم پینگش بدرد بازی نمی خورد و بیخیالش شدم و الا دارم از اینترنت یه رستوران بین المللی که اینترنت 1mb داره استفاده می کنم و غمی هم ندارم :D
آخ گل گفتی به خدا....:41:دقیقآ مشکل منه ! چجوری ه-ک کردن آخه؟!چیکار کنم حالا!؟نقل قول:
لایزر اینترنت هاش امنیت کافی نداره !
اگه دیدین پهنای باندتون یهو کم شد نگران چیزی نباشید چون اکانت اینترنت شما -- شده و از اینترنت شما استفاده شده !
اما این یکی رو دیگه قوپی اومدی جون خودم:31:نقل قول:
اگه دوست داشتین نامه بدین همین الان 10 تا یوزر و پسوورد ای دی اس ال لایزر رو بهتون بدم و برید وصل شید
آره واسه منم تغییر کرده بود دیشبنقل قول:
ولی دیشب دی ال نکردم
آقا بالاخره دانلود از 12 شد تا 6 یا 1 تا 7