96 چند روز پيش پرسيدم 750 تومان....چقدر اونجا گرونه...!!؟نقل قول:
Printable View
96 چند روز پيش پرسيدم 750 تومان....چقدر اونجا گرونه...!!؟نقل قول:
فک کنم چون این گوشی ریلیز شده آوردنش بخش ppc ....:20:نقل قول:
من از سایت گوشی شاپ دیدم...........اینجا کسی نیاوردهنقل قول:
سلام به همگی دوستان:20:
اول باید تشکر کنم از همه ی دوستانی که با اطلاعات مفیدشون چیزای جدیدی یادم دادن.:11:
بعد هم باید به اطلاع برسونم که:
در چند هفته آینده پنلهای X1 در این سایت قرار میگیره.
گفتم شاید بدرد بخوره.کد:http://www.x1panels.com/
بچه ها مثل اينكه مقدار رم X1 هم معضلي شده ... روايات متفاوته
gsmarena كه چند تا عكس از unboxing ايكس وان گذاشته بعدش هم پايينش نوشته با رم 256 وارد بازار شده:
ولي چند تا منبع معتبر ديگه هم كه اين گوشي به دستشون رسيده رمش را 384 زدن مثل:نقل قول:
Sony Ericsson XPERIA X1 will be powered by a 528MHz ARM CPU and will have 256MB of RAM.
تو كامنتاش رو نگاه كنيد يكي در مورد رم ازش پرسدهکد:http://xperiancers.com/2008/10/07/x1-demonstration-video/#commenting
اون هم جواب داده:
يكي از ESATO ايها همه كه اين گوشي را خريده گفته رمش 256 هستنقل قول:
Question--- How much RAM is in the Xperia X1 and how much available after start-up?
Sam Oakley's Answer- RAM is 384 meg, this was upgraded from the white paper to keep the speed up.
Question---Please double confirm that the RAM is indeed 384MB. I have been hearing about retail units showing 256MB RAM and would like to clear up this matter once and for all.
Sam Oakley's Answer- The version I was using touts 256 meg of ram, but I’m reliably informed that the consumer versions are 384 meg
مامونديم آخرش كدوم درسته !!!!
حالا ايشالا آقاي مهران هم گوشي به دستشون ميرسه مشكلات درست ميشه و ما هم ميشيم منبع معتبر
ای بابا !!
سونی اریکسون کجا و پاکت پی سی کجا (انجمنا رو میگم)
رو زمین دنبالش میگشتم تو آسمونا پیدا کردم تاپیکو :دی
عجب !!!
مهران کی میرسه دستت این ایکس وان مخشل من :دی !!
R@R#M@N جان من این گوشی رو نهم اکتبر یعنی 1 روز قبل از عرضه شدن رسمی سفارش دادم چون قرار بود ازنقل قول:
دهم فروش شروع بشه. نهم میشد پنج شنبه شب. روز جمعه یعنی دهم اکتبر سفارش به درستشون رسیده و
باید بررسی کنند ببنند که کسی که سفارش داده آی پی آدرسش درسته و آدرس منزل رو پیدا کنند. چون اون وقت
هر کسی میتونه به اسم تقلبی سفارش بده.
امروز و فردا هم روزهای تعطیل هستند چون شنبه و یکشنبه ها کسی کار نمیکنه و همه تو خونه لم میدن. اینطور
که خودم حساب کردم احتمالا چهارشنبه یا پنج شنبه بدستم برسه.
سلامی به گرمای شور و هیجان x1 :31:
اینطور که معلومه 256mb رم داره و 128mb هم چیپست گرافیک سه بعدی داره(3d chipset) پس روی هم میشه 384mb . پس با این شرایط HTC Pro و HTC HD هم 384 مگابایته هستن ،با این تفاوت که اونا 288mb رم و 96mb چیپست سه بعدی دارن.
دوستان لطفا اگه اشتباست تصحیح کنن.
منم همینطوری فهمیدم. رمش با گرافیکش فرق میکنه. در ویدیوی زیر گوشی رو که بررسی میکنه در دقیقه 2:25نقل قول:
به این اشاره میکنه که xperia دارای گرافیک آنبورد است.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=W8ZL2-QEFoM&feature=related
چند نفر که خریدن تو اساتو 256 رمش هست که هیچ...یه بنده خدایی از یه مغازه فروش گوشی اس ای جریانو پرسیده طرف گفته این گوشیهایی که رمش 256 میبفروشن پورتوتایپ تبلیغاتی هست و Rom ش قدیمیه و نخرید اینارو .. گوشیهای اصلی با رم 384 میان وبا Rom جدید از 13 اکتبر شروع به فروش میشه .. پس گوشی به زنگ باشید تا 13 اکتبر.