با سلام لطفا نظراتتون رو در مورد ماشینهای 12 تا 14 میلیونی موجود در ایران با توجه به همه جوانب بگید. حتما کارشناسی باشه یا خودتون تست کرده باشید.
با سلام لطفا نظراتتون رو در مورد ماشینهای 12 تا 14 میلیونی موجود در ایران با توجه به همه جوانب بگید. حتما کارشناسی باشه یا خودتون تست کرده باشید.
فقط ریو...
ضمنا" دوست عزیز توی این سایت ابشتر میتونی به نتیجه برسی
کد:http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?p=514453#post514453
lavson1361 عزیز من در تاپیکهای دیگر تائیدهای شما رو در مورد ریو خوندم ضمنا من از 23 سال پیش مشتری حرفه ای 23 مجله ماشین هستم . لطفا دوستان نظراتشون رو با جزئیات بیشتری بدن.
من از قیافه ریو خوشم میاد(یا بدم نمیاد) ولی شنیدم که سواری اون احساسی متفاوت با پراید ایجاد نمی کنه . صندلی عقبش راحت و جادار نیست. نداشتن آینه برقی ضعف هست . موتور و شتابش خوبه ولی شنیدم (از مکانیکهای نمایندگی) گیربکسشون مشکل داره.
آیا نسبت به سمند با ضعفهای بسیار زیاد مثل بوق روی دسته راهنما ، تنظیم سخت پشتی صندلی ، طراحی بد کنسول ، زورکی جا دادن ادوات پژو 405 در داشبورد و اندازه های غیر متناسب کلیدها و هواکش ها و . . . که این موارد در ماشینهای فرانسوی موجود در ایران از جمله لوگان 90 نیز مشترک است (قابل توجه دوستداران و طرفداران لوگان 90 که ماشین فقط موتور و شتاب نیست) و یا سمند LX ریو ارزشمندتر است ، پروتون Weira یا پژو 206SD ؟ کدام تیپش؟
منتظرم . مرسی
اگر شما مطالب من رو کامل بخونید , بنده در مورد ریو هم در سایت فالس و در این سایت مطلب زیاد نوشتم و اکثر منتقدان ریو هم نتوانستند ضربه مهلکی به مقبولیت ریو بزنن .
شنیده های شما دلیل بر صحت اونها نیست , من توصیه میکنم اول شما بفرمایید قبلا" چه خودروهایی داشتید تا من به شما عرض کنم که برداشتتان از شنیده ها چه میزان صحیح یا غلط بوده.
چون تا اینجایی که من مطالب شما رو خوندم به این نتیجه رسیدم که تجربه ای در هیچ کدوم از ماشینهای مذبور ندارین (البته باید ببخشید)
206 تیپ 2 و 3 به درد مسافرت نمیخوره ،بیشتر ماشین جون پسندیه .توی سربالایی هم کم میاره .
405 بسیار پر مصرفه و اسیرت میکنه .(ریو در 4000 کیلومتر تنها 250 لیتر بنزین سوزاند )
سمند خیلی لشه و توی شهر نمیتونی هر سوراخ سمبه ای جاش کنی . کما اینکه زود به زود باید بهفکر لنت باشی . داخلش هم که بعد ازمدتی برات ارکست سمفونیک میزنه . مصرفش هم از ریو بشتره .
تندر 90 فقط اون مدلهای ایربگ دار و ای بی اس دارش خوبه که باید نزدیک هفده – هجده تومن براش پول بدی .
206 تیپ 5 ، خیلی عالیه اما هم جاش کمه و هم الان شده 19 میلیون .
پژو پارس هیچ مزیتی نسبت به 405 و سمند نداره (موتورش همونه) جز اینکه کمی تجهیزاتش بیشتره ، مثل شیشه برقی های عقب . که اتفاقا" شیشه عقبهای ریو هم برقیه .
پژو 206 اس دی هم به علت اینکه سنسور اکسیژنش رو تغییر دادن ، الان خیلی ها رو به دردسر انداخته .پسر خاله من تازه گرفته . باهاش توی اربعین امام حسین رفتیم کاشان ، خداوکیلی 70 لیتر رفت و برگشت بنزین سوزوند . نمایندگی هم میگه بر عهده خودتونه و باید هزینه تعویض سنسور را آزاد بدین .
در کل دوست عزیز ، هر ماشینی بنا به نیازهای ما، یه سری عیب داره و یه سری حسن . ریو حسنهاش به عیبهاش میچربه . مهم اینه که شما از ماشین چه توقعی داری . میخوای باهاش خیابون گردی کنی یا برای خانواده هم احترام قائلی .
در نهایت ، حتما" یه دور با ریو بزن ، ببین نظر خودت چیه . ماشین رو برای چه کاری میخوای ؟ اگه به فکر فضای ماشین نیستی 206 تیپ 5 توصیه منه . ولی یادت باشه هم مصرفش هم قیمتش از ریو بیشتره .
در کل من میگم ریو ... چون قیمتش کمه و کاراییش و کیفیتش بیشتره ....
اگه دنبال امکانات ماشین هم هستی بدون شک برو دنبال سمند ال ایکس ولی بدونم که امکانات نه برات ایمنی میاره و نه قدرت و کیفیت . من اکثر این ماشینها را داشتم . هیچ کدوم برات معجزه نمیکنند
اگه با فضای کم کنار میای 206 تیپ 5 بهترین گزینه هست
پروتون ویرا .
همون تیپ5 بهتریت گزینست !
اره ولی صفر که نداره تمیزش حداقل 15-16 تومنه .نقل قول:
با تشکر از دوستان عزیز
lavson من پراید صندوق دار و 405GLX (علیرغم میل باطنی) داشتم. مدتی 206 تیپ 2 و 3 در اختیارم بود ولی سمند خیلی کم . در مورد 405 ، پارس و ... که همه یکی هستند و آدم دیگه اینقدر این اتاق و داشبورد رو میبینه حالش بهم میخوره . 206 هچ بک بدرد خانواده نمیخوره ولی رانندگی لذتبخشی داره ، داشبورد و پشت آمپرش هم خسته کننده نیست و جذابه ولی SD برخلاف ظاهرش و انتظاری که من داشتم خوندم که پایداری و هندلینگش بهتر از هچ بکه ، خودم ننشستم . سمند رو مدت طولانی که بخوام نظر دقیق بدم در اختیارم نبود . خلاصه ، سمند از نظر یکسری امکانات (LX) و پشتیبانی کارخونه (دقیق نمی دونم صحت داره یا نه) و جادار بودنش کمی وسوسه میکنه . weira لیفت بک هم به دلیل مونتاژ خوب ، جادار بودن و پلت فرم LANCER 93 (که GLX سفارش اروپای اون رو هم در سال 1374 یه چند ماهی داشتم- به قیمت 3 میلیون و 200!!!!) خوبه ولی آیا با این قیمت می ارزه که آدم یه ماشین با تکنولوژی قدیمی بخره؟ (پژو 405 و فامیلهاش تکنولوژی 19 سال پیش رو دارن)
خودم هم نظرم روی ریو هست. مشکل ماها اینه که فکر میکنیم چون ارزونتره خوب نیست و حتما باید ماشین گرونتر بشینیم.