سلام چطور يه برنامه بنويسم كه يه عددرو قلب كنه؟
Printable View
سلام چطور يه برنامه بنويسم كه يه عددرو قلب كنه؟
ممنون از پاسختون.نقل قول:
من یه پروژه ای دارم که باید مشخصات مثلا 3 دانشجو از کاربر دریافت شود و سپس باید 20 امکان جستجو برای کاربر فراهم کنم که بتواند جستجو کند.
مثلا: اگر کاربر در ورودی شماره یک زد ، کاربر ID دانشجو را می نویسد و نام دانشجو در خروجی چاپ می شود.
یکمی در قسمت کدنویسی سرچ کردن گیج شدم که چطوری بنویسم.
چون تعداد جستجو ها زیاد هست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
یکم بد مینویسی آدم متوجه نمیشه چی میگی
اگه منظورت اینه که بعد از اینکه اطلاعات 3 تا دانشجو رو وارد کردی بشه بر اساس شماره id سرچ کد و اطلاعات اون id رو کشید بیروننقل قول:
اگر کاربر در ورودی شماره یک زد ، کاربر ID دانشجو را می نویسد و نام دانشجو در خروجی چاپ می شود.
میتونی از آرایه 2 بعدی استفاده کنی
تو هر سطر مشخصات یه دانشجو رو ذخیره میکنی
id1 name1 grade1
id2 name2 grade2
id3 name3 grade3
حالا برای سرچ کافیه خونه های ستون اول رو سرچ کنی اگه id رو پیدا کردی اون سطر رو بکشی بیرون و نمایش بدی
یکی جواب منو بده لطفا:41:
من از جه برنامه ای میتونم استفاده کنم که دستورات توربو سی رو اجرا کنه؟!
ویژوال یا چیز دیگه؟میخوام جایگزین توربو سی کنم
دوستان لطفا کمک کنین. تا امشب این برنامه میخوام.
نام خانوادگی و معدل 20 دانشجو را از ورودی بگیره و تو فایل list1.txt ذخیره کندو بر اساس حروف الفبا مرتب کنه و در list2.txt بزاره و یه نام رو بگیره و در فایل list2 جست و جو کنه و معدل دانشجو رو اعلام کنه. متشکر
با سلام.
من یه مشکل تو قسمت clr دارم.
من میخوام یه کلاس تو clr بسازم و توش یه picturebox تعریف کنم و تو form اصلیم نشونش بدم.
فک می کنم تونستم تو کلاس تعریفش کنم اما نتونستم تو form نشونش بدم.
میشه کمکم کنید؟
سلام و خسته نباشید
یه مشکل دارم.میخوام در سی پلاس پلاس ورزن 4.5 جذر یه عدد با فرجه 3 و یا بیشتر بگیرم ولی نمدونم چطوری میشه. با فرجه دو رو میدونم ولی سه رو نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید.
# include <iostream.h>
# include <conio.h>
# include <math.h>
main(){
float s,x;
clrscr();
cin >> x;
s=sqrt(x);
cout << s;
getch();
return 0;
}
کسی نیس به داد من برسه ؟ :-(
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=495622
سلم به تمام دوستان عزیز
من چند تا سوال دارم که به دلیل سواد کمم از سی پلاس پلاس نمیتونم خودم بنویسم
البته نمیخوام کسی برام بنویسه فقط راهنمایی میخوام
سوال اول:
برنامهاي بنويسيد كه دو عدد حداكثر 50 رقمي را از ورودي دريافت نموده، حاصلجمع، حاصل تفريق و حاصلضرب آن دو عدد را در خروجي نمايش دهد. (دقت نماييد كه اعداد بايستي به صورت رشته از ورودي خوانده شوند.)
اگه در مورد الگوریتمشم بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم