نگرفتم چی گفتی میشه توضیح بدی؟نقل قول:
Printable View
نگرفتم چی گفتی میشه توضیح بدی؟نقل قول:
[quote=krauser;2697808]پچ توپ پرسپولیس با فرمت CMP هست اصلا زیپ نیست همون CMP رو که دانلود کردی از کریشن مستر قسمت لود پچ کافیه لود کنی زیپ نیست که[/]
quot
با سلام خدمت داداش کروزر میخواستم بگم وقتی میخوام پچ رو که زحمت کشیدی اماده کردی رو گرفتم کریشن مستر رو گرفتم باز کردم رو یگزینه ی پچ رفتم . گزینه از حالت زیپ بود رو خارج کردم ودادم و ایمپرت کردم حالا تیمهای لیگ برتری به فیفا اضافه شدن اما مشکل اینجاست که توپ مخفیه من چطور میتونم فایل توپ رو بریزیم چون وقتی بعد از همه این مراحل که خواستم پچ توپ رو بریزم رفتم رو گزینه ی پچ اما غیر از فیلی که قبل" از حالت زیپ خارج شده بود هیچ فایل دیگه رو نشون نمیداد من باید چکار کنم ؟ 2 من خواستم لباس پرسپولیس رو بریزم قبل ازاینکه بخوام پچ شما رو فیفا بریزم تو قسمت اسم تیم های لیگ برتری نبود من با خودم گفتم حتما" باید پچ لیگ رو بریزم حالا که ریختم ولباس رئ هم دادم باز هم لباس پرسپولیس تغییر نکرد لطفا" راهنماییم کنید در ضمن اگه ممکن لطفا" ایدیتون رو به من بدین چون میخواستم با هاتون حرف بزنم وازتون راهنمایی بگیرم با تشکر در ضمن بگین چه وقت هایی رو خطین مرسی
من آیدیمو پیام حخصوصی دادم برات و مشکلت رو تا اونجایی که تونستم گفتم
یه سوال من یه تیم درست کردم داخل خود فیفا حالا نمیدونم به کجا اضافه شده یعنی به کدوم لیگی هرچی میگردم نیست سوال بعدی هم اینه که چطور میشه مثلا این تیمی که ساختم رو میخوام با فیفا رایت کنم که دیگه برای همیشه داشته باشم ؟
وقتی تو فیفا تیم خلق میکنی میفته توی Rest of the World ولی فکر میکنم این تیم رو نمیتونی با رایت کردن داشته باشی راهش اینه بعد از ساختن تیم فیفا رو سیو کنی بعد بری به My Documents از توی پوشه Fifa 08 پوشه My Squads رو کپی بگیری و نگهش داری
دفعه بعد که فیفا رو نصب کردی این پوشه رو ببری Paste کنی همون جای خودش
نبود هرچی گشتم نبود داخلRest of the World هر چی گشتم نبود نمی دونم شاید من بد سیو کردم البته فکر نکنم که طور دیگه بشه سیو کرد چون رو گزینه سشو اند ایکزیت رو کلیک کردم البته لیستم رو هم تا اخر پر نکردم چکار کنم
والا من از فیفای تو چیزی سر در نمیارم چیزای عجیبی میگی ازش این که Created Team تو Rest of World نیستنقل قول:
من بی تقصیرم
میدونی چیه یه چیزی رو باید بدونی
کریشن مستر با اینکه تو ویرایش فیفا موثر هست ولی باعث میشه فیفات یه باگهایی پیدا کنه
مثلا اگه ندونی چطور ویرایش کنی دیگه بیش از یک فصل نمیتونی مربیگری کنی و توی سال دوم یا سوم مربیگری بازی Crash میکنه و Erorr میده و میندازه بیرون از بازی خلاصه یکی از اینها رو باس انتخاب کرد
البته بهترین راه میدونی چیه؟
اینکه فیفا رو پاک کنی همه چیزای مربوط بهش رو هم حذف کنی بعد دوباره نصب کنی بعدش کریشن مستر رو نصب کنی و تغیرات اعمال نکنی یعنی سعی کنی ADD کنی تا Edit منظورمو میفهمی یعنی لیگ یا تیم رو تغییر ندی اضافه کنی اینجوری فیفا براش مشکل Crash پیش نمیاد
میشه تیمی که ساختیم با کریشن مستر ادیت کنیم یا نه؟
امتحان نکردم تا حالا ولی یه جستجویی بکن با کریشن مستر کافیه تو لیگ Rest of World نگا کنی ببین هست؟نقل قول:
اگه بود خبر بده به من
راستی نیازی نیست پست خصوصی بدی من هر بار که میام فروم میام توی این تاپیک همین جا پست بزنی مطمئن باش من میخونم
ایا چیزی مثل کریشن مستر برای پس هم وجود داره ؟ وایا پچی هم وجود داره که تیم های لیگ برتر بر روی اون نصب بشه؟