نوارهای مستطیلی که بعضی از کاربران در امضای خودشون استفاده میکنند و اسم یک سایت روی اون نوشته شده از کجا میارن ؟
Printable View
نوارهای مستطیلی که بعضی از کاربران در امضای خودشون استفاده میکنند و اسم یک سایت روی اون نوشته شده از کجا میارن ؟
خودشون میسازن :46:نقل قول:
امکان ایجاد متن پنهان هست ؟
به چه طریق میتونم اسم User که داخل انجمن تعریف میکنم عوض کنم مثلا اسم یوزر خودم رو به چیز دیگری عوض کنم ؟
سلامنقل قول:
قبلا با همکاری مدیران می شد اما الان شدنی نیست.
موفق باشید :40:
با نام خدا .
سلام .
من که اومدم ببینم این تاپیک اکثر اوقات فعال ، چی توش نوشته شده ... هنوز صفحات اولشو نخوندم !
عنوان تاپیک اینه که برای آموزشه ولی توی این دو سه صفحهی آخری که من نگاه کردم ... هیچ آموزش آنچنانی رو مشاهده نکردم ...
بگذریم و گذشتیم و خواهیم گذشت ......... »» ! :دی
یکی دو صفحهی آخر رو که نگاهی گذرا میکردم ... به برخی از سوالات دوستان پاسخ داده شده بود ولی به بعضی ها نه .
خوب فکر نکنم مدیران این فروم این اختیار رو دستکاری کرده باشن ... ولی این محدودیت رو روشن کردند و مابقی اختیارات ( حدود 3 فایل قابل دانلود ، 10 دقیقه وقت و الی آخر ... پیشفرضه ! ) البته نوشتم فکر میکنم بنا به استدلال مشابهت در اکثر فروم های نظیر این فروم !نقل قول:
اگه میشد این محدودیت دانلود فایلهای پیوست شده در تایپیکها رو بردارید خیلی خوب میشد:
چون بعضی از تایپیکها پر از فایلهای پیوست شدس و این انتظار برای اون همه فایل کشنده است!نقل قول:
در هر مرحله فقط امکان دریافت سه فایل وجود دارد و شما تا 10 دقیقه آینده نمیتوانید فایل دیگری دانلود کنید
حالا علتش چیه که اینجوریه؟ من تو خیلی از Forum های دیگه یه همچین مشکلی رو ندیدم.
منم ( و شاید اکثر کاربران فعال دیگر ( خودم نافعالم ! :دی)) با شما هم عقیده هستم و این شکیبایی مشقت بار و مایوس کننده است ... ولی شاید به خاطر وجود کاربران زیاد این فروم و احتمال استفاده هر کاربر از این اختیار در حیطهی زمانی یکسان مشکلاتی برای سایت به وجود بیاره ... مثل دیر بارگذاری شدن صفحه برای دیگران ... پر شدن ظرفیت و از این حرفا ...کد:چون بعضی از تایپیکها پر از فایلهای پیوست شدس و این انتظار برای اون همه فایل کشنده است!
علتش رو ما منتظر میشیم تا مدیرا بگن چرا این جوریه !نقل قول:
حالا علتش چیه که اینجوریه؟ من تو خیلی از Forum های دیگه یه همچین مشکلی رو ندیدم.
البته در قمستهایی از فروم که این اختیار فعال باشه .... مثلا در انجمنهای گروهی و پروفایل این اختیار وجود نداره !نقل قول:
امکان ایجاد متن پنهان هست ؟
البته منظور از متن پنهان اینه مویینگی کمی داشته باشه و رؤیت نشه !
میتونی در قسمت هایی که می خوای از متن بی رنگ استفاده کنی رنگ پس زمینه رو بدست آری ( کد رنگ پس زمینه به هر زبان --- {Html}) سپس اونو با اون رنگ بنویسی ... ولی چون در این فروم این اختیار نیست که رنگ ها رو خودمون بر اساس بر آمدگی انتخاب کنیم ... متعاقبا باید اون رنگی که می خوای روی نوشتهات الصاق بشه رو از یه جای دیگه کپی کنی !
حالا چجوری میشه ؟ ( متن پنهان )نقل قول:
البته در قمستهایی از فروم که این اختیار فعال باشه .... مثلا در انجمنهای گروهی و پروفایل این اختیار وجود نداره !
البته منظور از متن پنهان اینه مویینگی کمی داشته باشه و رؤیت نشه !
میتونی در قسمت هایی که می خوای از متن بی رنگ استفاده کنی رنگ پس زمینه رو بدست آری ( کد رنگ پس زمینه به هر زبان --- {Html}) سپس اونو با اون رنگ بنویسی ... ولی چون در این فروم این اختیار نیست که رنگ ها رو خودمون بر اساس بر آمدگی انتخاب کنیم ... متعاقبا باید اون رنگی که می خوای روی نوشتهات الصاق بشه رو از یه جای دیگه کپی کنی !
---------------------------------------
الآن منظورتونو فهمیدم .
ممنون
ولی من متن پنهان هم دیده بودم تو امضای یکی از دوستان .
کسانی که چشم بصیرت دارند مرا میبینند:31:
خوب این قضیه ( که بهتره لو ندیم دوستان حالشو ببرن ) که بحثش جداست ...نقل قول:
کسانی که چشم بصیرت دارند مرا میبینند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور ما اینه که مثلاً می نویسه :: متن پنهان : کلیک کنید ::
و منظور من ایشون نبود