.... توی صبانت !
1-2 هفته هستش سرعتش افتضاحه !
خاک تو سرشون, خوبه نامحدود نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
.... توی صبانت !
1-2 هفته هستش سرعتش افتضاحه !
خاک تو سرشون, خوبه نامحدود نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا تو شیراز کدوم سرویس دهنده adslاز همه ارزونتره؟
آره چند ماه پيش كه به شما گفتم خوب بودنقل قول:
ولي مركز ما دچار مشكل شد براي همين عوض كردم
البته سال پيش كه شروع كردند واقعا عالي بود
سرعتي داشت كه نگو و نپرس
ولي باز هم اين خراب شد
اميدوارم براي مركز شما خوب بمونه
چون مركز به مركز فرق داره
من از فن آوا دارم
فعلا که بدک نیست،سرعت دانلود معمولا بالای 20
سرعت صبا نت برای همه افتضاح شده؟؟؟؟؟
نقل قول:
سعید هم گرفته میگه خوبه..
الان چند روزه که سرعت صبا توی معالی آباد افتضاحه ئ چند هفته هم هست که توی مرکز حافظ اوضاعش بی ریخته. زنگ زدم شرکت بپرسم جریان چیه میدونید چی حواب دادن؟
گفتن یه مدت ما سرعت هامون رو بردیم بالا برای تبلیغ حالا دوباره کمش کردیم.
اول اینکه این سرعت بالا بردن اینا باعث شد شرکت هایی ورشکست بشن و همه ی کاربرا بیان سراغ اینا تا اینجاش طبق مرام نجارته اما .... بعدش که سرعت رو میارن پایین یعنی دروغ به مشتری که نه تو مرام تجارته نه دین نه انسانیت نه .....
به نظرتون باید چی کار کرد؟
آقا فن آوا هم پکید سرعت 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست بگه اخه ... چه حرکتی هست ؟
مردمومن پهناباند رو اضافه کن, توی این چند روز از دست دادیم, نه 7 روز اعتبار !!!!
آراکس همچنان برای من خوب سرویس میده ، بدون محدودیت ، Pptp هم نشدم
منم زنگ زدم شرکتی که صبانت گرفتم و گفتم آقا چرا سرعت هاتون اینقدر پایینه می دونی چی گفت؟؟؟؟نقل قول:
مال من هم 10 الي 12
زنگ زدم گفتم چه وضعيه گفتن از مخابراته درست ميشه - دروغ ميگن پدر سوخته ها
لعنت بر صبانت
گفت داریم کابل سراسری از شیراز به تهران عوض می کنیم و تا آخر این هفته همین مشکل هست و مشکل دارید.
بعد من گفتم سرعتم خیلی خیلی پایینه و روی 10 تا 12 هست . بهم گفت ببخشید شما تنها مشترک ما هستید که اینو می گید و اعتراض دارید:18:
بعدش هم گفت صبانت قبلا واسه همه تا 512 باز می ذاشته حالا دیگه بسته و به هر کسی به مقدار سرویسش می ده:27: