ممنونم ازتون، حالا این radeon2400 pro با اینی که شما معرفی کردید فرق می کنه؟ و یه سوال دیگه اینی که شما معرفی کرداد بازیهای dx10 رو هم ساپورت می کنه؟نقل قول:
Printable View
ممنونم ازتون، حالا این radeon2400 pro با اینی که شما معرفی کردید فرق می کنه؟ و یه سوال دیگه اینی که شما معرفی کرداد بازیهای dx10 رو هم ساپورت می کنه؟نقل قول:
کارت گرافیک فقط soltek خیلی خوب کار میده حتی بیشتر از اونی که انتظار دارید حتما در موردش بررسی کنید
من هم Radeon HD 2400Pro رو معرفی کردم.نقل قول:
این کارت بازیهای DirectX 10 رو پشتیبانی میکنه ولی عملا به درد این بازیها نمیخوره.
سلام بر یاران عزیز پی سی ورلد و خصوصا اساتید سخت افزار
یه چند تا سوال در باره گرافیک مدل geforce 8800 gts-320 mb داشتم که امیدوارم مارو بی پاسخ نذارین!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسلما میدونین کسی که 320 تومن پول برای همچین کارتی میده مسلما قصد اجرای بازی اونهم با حداکثر کیفیت رو داره و منهم هدفم از خرید یه همچین قطعه ای کم و بیش همینه اما سوالی که وجود داره اینه که چند روز پیش رو وب خودنم که شرکت nvidia میخواد تولید این مدل گرافیک رو متوقف کنه !!! این درسته ؟؟
به فرض که تا قبل از متوقف شدن تولید این قطعه یکی ازی کارتها خریدیم میخواستم بدونم برای این کارت در کنار سه گیگ رم و یه سی پی یو دوهسته ای e-6750 و یه هارد 320 گیگ به چند وات پاور احتیاج داریم ؟؟
سوال بعدی اینکه آیا تو این فروم کسی بوده که این کارت رو خریده باشه !!! میخواستم بدونم تو اجرای بازی این کارت خوشو چطور نشون داده و آیا تونسته بازی های نسبتا سنگین رو با آخرین رزولوشن اجرا کنه یا نه ؟؟
:31::31::31:
توانایی این کارت در دفع گرما چطوری هست و آیا اون فن که روش بسته شده واقعا کارایی داره یا بیشتر برای فریب مشتری بکار میره ؟؟
:13:
و در نهایت اینکه به نظر شما همین برد xfx چیز خوبیه یا باید به فکر یه برد دیگه باشم؟؟
ممنونم:11:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
الان دیگه با اومدن 8800GT خریدن 8800GTS کار اشتباهیه . :41: چون اگه تست های این کارت رو دیده باشی متوجه
میشی که تو تست های مختلف کم کم بین 10 تا 15 درصد قوی تر از 8800GTS هست . :27:
به نظر من این کار nVIDIA که با اومدن 8800GT دیگه تولید 8800GTS رو داره کنار میزاره واقعآ به جا بود .
شما اگه عجله نداری 1 ماه صبر کن بزار با برند های مختلفش تو بازار بیاد . البته الان SPARKLE ش تو بازار هست .
با همون قیمت 315 تا 325 تومان . ولی صبر کن XFX , ASUS ........ بیان تو بازار . البته قیمتش هم یه 20 - 30
تومانی پایین تر میاد .
در مورد پاور هم برای سیستم شما یه GREEN - GP 580B EPS کافیه . دیروز خودم 83 خریدم . حرف نداره :27: .
البته اگه بخوای همین کارت رو SLI کنی باید GREEN - GP 680B EPS بگیری که فکر کنم الان قیمتش 120 تومان باشه.
از نظر قدرت هم اگه یه کم ( 10% ) اورش کنی (8800GT) میشه خود 8800GTX . :21:
نقل قول:1-این کارت کارت فوق العاده قوی هست که اغلب بازیها رو با بالاترین کیفیت و تارزولوشن 1600x1200 و حتی 1920x1200 با سرعت خوب اجرا می کنه.من با این کارت Crysis رو با کیفیت High و رزولوشن 1680x1050 با سرعت خوب اجرا کردم.ولی Very High رو خوب جواب نداد.
2- فکر می کنم یه پاور Green GP580B کاملا کافی باشه.حتی برای اورکلاک CPU و VGA.
3-فن این کارت بی صدا و دارای کارایی مناسبی هست.
4-با توجه به بنچمارک هایی که من از کارت جدید Geforce 8800GT 512MB دیدم به شما توصیه می کنم که کمی صبر کنید و با همین قیمت (یا حتی کمی کمتر) این کارتو تهیه کنید.چون هم کمی کم مصرف تره و مهمتر از اون کاراییش کاملا نزدیک به 8800GTX هست.با قیمتی در حدود نصف اون !!!
به نظر من کاملا ارزش کمی صبر کردن رو داره.
8600gt بهتر یا 8600gts
قیمت هاش رو هم بگید
100 درصد 8600gts بهتره.نقل قول:
الان قیمت 8600gts چنده ؟
xfx8600gtsقیمت:185.000نقل قول: