کسی اطلاعی داره 5G ایرانسل رو چه فرکانسی هستش و اینکه الان جایی هست که بشه دریافتش کرد؟
Printable View
کسی اطلاعی داره 5G ایرانسل رو چه فرکانسی هستش و اینکه الان جایی هست که بشه دریافتش کرد؟
راه اندازی یک نسل از شبکه تلفن همراه نیازمند تغییر در هسته و تجهیزات انتقال دیتا و در نهایت خرید و نصب فرستنده های نسل جدید هست.ازمایشهایی تبلیغاتی که مشاهده میکنید در فاز ازمایش و حاصل بدست اوردن بخشی از تجهیزات هست ولی بدلیل تحریمها راه اندازی تجاری که نیازمند همکاری رسمی و خرید گسترده از شرکتهای صاحب فناوری هست برای ایران غیر ممکنه. پس جواب شما:نقل قول:
1- زمان راه اندازی سرارسری از زمان لغو تحریمها محاسبه میشه. و احتمالا دو الی سه سال از اعلام رسمی لغو تحریمها طول میکشه تا شهرهای بزرگ و متوسط کاملاً پوشش داده بشن مگر اینکه کلا شو اف باشه و همون 4g+ رو بخوان به نام 5g non standardalone بهمون قالب کنند (در بعضی از نقاط دنیا این کار رو کردن بعضی از شرکتها در اوایل شروع پروژه نسل پنجم)
2- نسل پنجم هنوز در حال تکمیل فناوریهای مرتبط با خودشه مثل تکنولوژی تجمیع که که هنوزم کار برای تکمیل داره خصوصا در موج میلیمتری و ترکیب اون با ساب 6. بنابراین عجله نکردن بعضی از شرکتها و کشورها که توان مالی تعویض سریع زیرساخت رو هرساله ندارن خیلی هم بد نیست و نسل بالغ تری از 5G وارد خواهد شد. این مورد در مورد مودمها و گوشی ها هم صادقه.
پس شما دوست دارید گوشی نسل پنجم بخرید اشکالی نداره ولی حداقل یکی دوسال برای تهران و دو سه سال برای مراکز شهرستانها باید منتظر باشید تا بتونید ازش استفاده کنید.
قبلا بسته های ساعت دار ، مثلا ۶-۱۲ ، نیم ساعت اخر قطع وصل میشدن! الان در راستای مشتری مداری، ایرانسرطان ، بازه رو به یک ساعت اخر گسترش داده؟ یا بیشتره من تست نکردم؟
سلامنقل قول:
ایا در مورد 5g ثابت هم به همین شکله ؟
چون من به دلیل عدم پشتیبانی منطقه از اینترنت adsl مجبور به رفتن به سمت اینترنت td-lte هستم
از طرفی نارضایتی از این سرویس هم زیاده و گفتم بهتره منتظر 5g ثابت بمونم
امروز از مثلا پشتیبانی تماس گرفتن گفتن اره میدونیم همچین موضوعی وجود داره اما چون بسته هامون ارزونه ایرادی نداره.... دقیقا با همین جمله بندینقل قول:
از لحاظ لزوم خرید و واردات تجهیزات همون رویه براش صدق میکنه ولی چون در این حالت تکلیف وزارت ارتباطات و شرکتهای همراه اول و ایرانسل با فرکانسهاش روشنه (همون فرکانسهای td-lte رو اختصاص خواهند داد) و همینطور شرکتهای مختلف مجاز به گرفتن پروانه و همکاری در شهرهای مختلف هستند، سرمایه جذب شده و شتاب کار تا حدی بیشتره.نقل قول:
البته در این مورد چون زیرساخت با همون شتاب ممکنه گسترش پیدا نکنه، از نهایت توانایی های نسل پنجم ثابت در خیلی از مناطق نمیشه تا مدتی بهره برد و مراکز مخابراتی یک به یک ظرفیتشون رو ارتقا بدند.
طرح ۳ ساعته نامحدود میگیرم سر دو ساعت که زمان میگذره ، انتن دهی 4g کامل قطع میشه! ، جالبه تر اینکه اگر ساعت ۲ بخری ساعت ۴ قطع میشه و اگر ساعت ۳ بخری ۵ قطع میشه
کسی این مشکل رو داره؟ چون ایرانسرطان (حیف اسم ایران رو ابتداش گذاشتن) میگه مشکل از ما نیست! :grrr:
بعدش میگه روز زنگ بزن ، روز زنگ میزنی میگه شب زنگبزن
من هم یه زمانی بسته هایی که تا ساعت 12 ظهر بود رو میگرفتم، از ساعت 11:30 شروع میکرد به قطع و وصل شدن دیتا! طوری که نیم ساعت آخر اصلا قابل استفاده نبود. یعنی از دو سه سال پیش ایرانسل این مشکل رو داره و مشکل هم از طرف خودشون هست و فکر میکنم عمدی باشه! بهتره به 195 شکایت کنید. من که دیگه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم. ایرانسل رو فقط برای مکالمه و sms استفاده میکنم و برای اینترنت از رایتل استفاده میکنم.نقل قول:
سلام
سایت فروشگاه ایرانسل چند روزی هست که برای من بالا نمیاد ، برای شما چطور ؟ :tongue:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بالا میاد البته با ای دی اس ال
با همراه اول نمیاد :blink:نقل قول:
ویرایش : با اینترنت رایتل مشکلی نداره :rolleye:
ممنونم آریوبرزن ، به خاطر ایستادگی در برابر اسکندر مقدونی و پاسخ مفیدت :n11:
نقل قول:چند پست بالاتر گفتم، بعد کلی بحث قبول کردن و این جواب رو دادننقل قول:
قابلی نداشت کاری نکردم :tongue:نقل قول:
هدیۀ ۴۲ گیگابایتی ایرانسل برای دهۀ فجر
به گزارش ایلنا این بستۀ هدیه، در فاصلۀ روزهای ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹، از طریق بخش «تکان شگفتانگیز» در اپلیکیشن ایرانسل من، قابل فعالسازی است.
طی دهۀ فجر، در هر روز، ۱۰۰ مشترک ایرانسل میتوانند از فرصت دریافت این بستۀ هدیه برخوردار شوند. در نتیجه، ۱۱۰۰ ایرانسلی این بسته را دریافت خواهند کرد.
تمام مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل میتوانند با مراجعه به بخش تکان شگفتانگیز در این اپلیکیشن و تکان دادن گوشی خود، فرصت خود را برای دریافت این بستۀ هدیه امتحان کنند.
اعتبار این بسته، ۲۴ ساعت پس از فعالسازی است و هر مشترک، فقط یک بار امکان دریافت این هدیه را دارد.
منبع : خبرگزاری ایلنا
بسته نامحدود ساعتی شبانه حذف شده ؟
درووودنقل قول:
بله از دیشب دیدم حذف شده
خدا لعنتشون کنه
حروم زاده سرعت خارجی رو هم آوردند پایین، شبها ۸ شب به بعد که دیال اپ میشه
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
والا مردیم تو این جهنم از دیدن این همه چیزهای عجیب, ایرانسل چهل هزار تومان بم شارژ داده، این دیگه چیه؟! مناسبتی بوده؟!
دقیقانقل قول:
هم رو اینترنت موبایل هم اینترنت ثابت 8 به بعد سرعت نابود میشه
شبانه ها هم که کلا حذف شده
معلوم نیست شبا با اینترنت دارن چی کار می کنن :/
اون هرگز شارژ به کسی مفتی نمیدهنقل قول:
100درصدیکی اشتباهی شماره سیمکارتو شارژ کرده
اره حتما. به امید نابودی همشون :»نقل قول:
خوب دیشب ساعت ۸ به بعد سرعت خارجی دیال اپ شد
امروز ۱۲ ظهر
سلام از کجا میشه کلیه بسته های موجود رو دید و ارزونتر از همراه هست یا نه ؟
جناب به اصلاح وزیر ارتباطات عوض خوشمزه بازیو استوری گذاشتن اگر واقعا عرضه دارن بیان جلوی این شرکتهای حروم خور رو بگیرن که هر غلطی دلشون میخواد میکنن تو این مملکت بی درو پیکر!
دوستان با حذف بسته های نامحدود، چه راه جایگزینی پیشنهاد میکنید؟
همچنان از سایتش میتونی بگیرینقل قول:
بررسی کردم ، از سایت هم حذف شده . یعنی اگر گزینه ساعتی رو انتخاب کنید موردی برای انتخاب وجود نداره .نقل قول:
بله بی وجود ها برداشتند.نقل قول:
ادیت: الان میبینم 70 درصد مابقی بسته ها هم حذف کردند.
فکر میکنید امیدی باشه برگرده ؟نقل قول:
باید 3 روزی صبر کرد هر چی بشه تو این چند روز تثبیت میشه.نقل قول:
تیر خلاص بر پیکر اینترنت نامحدود؛ ایرانسل آخرین بسته را هم حذف کرد
اگر یکی از دلخوشی های شما هم چند ساعت وب گردی، دانلود کردن یا تماشای ویدئو بدون دغدغه ترافیک و بسته اینترنت بود، متأسفانه باید بگوییم ایرانسل آن را هم گرفت. گزارشهای دریافتی نشان میدهد ایرانسل بسته نامحدود 3 ساعته را هم حذف کرد تا دیگر چیزی به نام بسته نامحدود وجود نداشته باشد.
ماجرای حذف بستههای اینترنت همراه تازگی ندارد و همین دی ماه گذشته بود که به یکباره ایرانسل بستههای مقرون به صرفهای چون نامحدود یک ماهه و روزانه را حذف کرد. از آن زمان تنها یک بسته اینترنت نامحدود وجود داشت که آن هم نامحدود 3 ساعته با قیمت 2000 تومان بود اما دیگر همین بسته هم وجود ندارد.
یکی از مخاطبان شهرسخت افزار با انتقاد از حذف تنها بسته نامحدود باقی مانده ایرانسل میگوید همین یک دل خوشی بود که آن را هم گرفتند.
به این ترتیب حالا ایرانسل تنها یک بسته نامحدود داخلی دارد که آن هم بعید به نظر میرسد کاربردی باشد.
در آن سو همراه اول هم تنها یک بسته نامحدود ماهانه 1 بامداد تا 11 صبح با مصرف منصفانه 450 گیگابایت دارد.ظاهراً قرار نیست حذف بی سر و صدای بستههای اینترنت همراه پایان یابد و روز به روز شاهد اتفاقاتی هستیم که هزینه استفاده از اینترنت همراه را برای کاربران افزایش میدهد.
+++++++++
جوابیه ایرانسل در دی ماه 99 در خصوص حذف بسته های نامحدود شبانه
حذف برخی بستههای کوتاهمدت، پیرو ابلاغ رگولاتوری به اپراتورها صورت گرفته است
ایرانسل، بستههای اینترنت خود را در راستای هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بهعنوان طرحهای تشویقی و به صورت مدتدار، تعریف میکند و در اختیار مشترکان محترم قرار میدهد.
پس از گذشت دورههای زمانی، این طرحهای تشویقی، با توجه به الگوی مصرف مشترکان، بازنگری میشوند.
با وجود این، مورد اخیر حذف برخی بستههای نامحدودِ کوتاهمدت، پیرو ابلاغ رگولاتوری، توسط ایرانسل و دیگر اپراتورهای تلفنهمراه، صورت گرفته است.
+++++
پ.ن : دراین مورد که آیا همیشگی حذف شده باید منتظر نظر وزیر بود که چند ماهی بیشتر از وزارتش باقی نمانده است
بسته نامحدود داخلی چطوری هست ؟ یعنی اگر VPS ایران داشته باشم و فایلها رو منتقل کنم به این VPS میتونم دانلود کنم ؟
الان خیلی زوده که بگم ولی من شکایت کردم و دیشب دیدم همه چی خوبه امروز صبح و ظهر هم خوب بوده:
امیدوارم که بمونه میدونم که نمیمونه :دی
شیراز؛ دومین کلانشهر بهرهمند از اینترنت نسل پنجم در کشور/ ارتباطات یکی از بسترهای تغییر و تحول نو است
خیر چون اینا زرنگ تر از این حرفا هستننقل قول:
وقتی میگن داخلی منظورشون فقط اون سایت هایی هست که خودشون تو لیست سفید قرار دادن و اگر از هرجای دیگه شما دانلود کنی ولو این که سرور داخل ایران باشه فقط سرعتش بالاتره ولی حجمش همون بین الملل حساب میشه
اینا جایی نمیخوابن زیرشون آب بره متاسفانه
نقل قول:
بسته های شبانه رو هنوز میشه از اپ های دیجی پی یا همراه کارت گرفت
از بسته نامحدود داخلی میشه در آپ های فیلیمو و نماوا استفاده کرد؟
درودنقل قول:
بله میشه استفاده کرد
اینو میتونید امتحان کنید ببینید جواب میده براتون
با این سایت لینک هاتون رو نیم بها کنید
اگر با گوشی وارد سایت شدید مرورگرتون رو روی حالت دسکتاپ بزارید و لینک مستقیم دانلودتون رو پایین صفحه داخل کادر وارد کنید تا با ترافیک نیم بها دانلود کنید.