نقل قول:بهترین جاهای ممکن سپاه و ارتش افتادیدنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
...
پاک شود
بچه ها برای مرکز آموزش: ...... نقطه چین زده. من مازادم درسته؟
امکانش هست طی چند روز آینده عوض بشه و مرکز آموزشمو بزنه یا دیگه همین میمونه؟
اره دوست عزیز مازاد هستی.
امیدوارم تغییر کنه یا اعزام شیم.
چون ممکنه تاخیر مجدد بخوریم. اگه تا حالا تاخیر نخوردی صد درصد میوفتی دی ماه متاسفانه. البته اگه دیپلم یا پایینتر باشی احتمال اعزام شدنت بیشتره
من تا حالا تاخیر نخوردم... مدرکمم کارشناسیه.نقل قول:
من که افتادم دی ماه خیلی زور داره
- - - Updated - - -
من که افتادم دی ماه خیلی زور داره
دانشجو باشی میتونی بری دنبال کارای معافیت ؟ من چند مرحله اولو رفتم چیزی از اینکه نیمتونی پیگیری کنی الان بهم نگفتن
ولی دوستام میگفتن نمیتونی بگیری تا اینکه تموم شه درست
سلام دوست من. منم 01 تهران افتادم از شهرکرد اعزامی 8/1 شما امریه اید؟مدرکتون چیه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
نه امریه نیستم. مدرک فوق لیسانس
بله میتونی بری مشکلی نداره حتما برو دنبالش ایشالا معاف بشی :n16:نقل قول:
دوستان سلام
من واقعا بین معاف شدن اعصاب و روان و یا رفتن به خدمت موندم.خواستم بپرسم وقتی به اموزشی بریم اگر مدارک دکتر و بیمارستان را به فرمانده بدیم جز شرایطی هست که شهرمون بیفتیم؟
- - - Updated - - -
دوستان سلام
من واقعا بین معاف شدن اعصاب و روان و یا رفتن به خدمت موندم.خواستم بپرسم وقتی به اموزشی بریم اگر مدارک دکتر و بیمارستان را به فرمانده بدیم جز شرایطی هست که شهرمون بیفتیم؟
بنطر من نرفتن ب خدمت از معاف اعصاب بهتره اخه معاف اعصاب نه گواهی نامه میگیره نه کار میدنش و...نقل قول:
باز اگه نری خدمت ممکنه بعد از 8 سال بتونی بخریش
- - - Updated - - -
بنطر من نرفتن ب خدمت از معاف اعصاب بهتره اخه معاف اعصاب نه گواهی نامه میگیره نه کار میدنش و...نقل قول:
باز اگه نری خدمت ممکنه بعد از 8 سال بتونی بخریش
دوستان تاریخ اعزام 1 آبان جمعه است و شنبه 2 آبان هم تعطیل هست
ما باید 3 آبان در پادگان حضور داشته باشیم؟
بعد خودمون میتونیم بریم اونجا یا باید از مرکز استان اعزام شیم و ما رو میبرن
دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟:n41:
دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟
آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه
:n41:
سلام دوستان.من یه خواهر کوچیکتر از خودم که مشکلی نداره و یه برادر کوچیکتر دارم که معلوله ذهنیه و اوتیسم داره.منم چند هفته دیگه
لیسانسو میگیرم.با توجه به این که بچه ی اولم آیا معافی بهم میدن؟این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین.این بهم کمک می کنه؟ اگه نه کسی با شرایط من اقدام کرده واسه معافی و نتیجش چی بوده؟ ممنون
شما بعد از تعطيلات اعزام مى شويد البته اگر ادرس پادگان را داريد مى توانيد مستقيم خودتان برويدنقل قول:
اين براى سپاه استنقل قول:
اگر برادر شما تحت پوشش بهزيستى يا كميته امداد باشد مى توانيد از ماده ٦ كفالت ان را بر عهده بگيريد البته مستقيم از كميسيون نظام وظيفه هم اقدام كنيد اما ماده ٦ تا حدودى راحتر استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان من ی اشنا دارم تو سپاه گفته میندازمت سپاه برج 10 هم اعزامم حالا نه دوره تکمیلی دارم نه بسیج نه پذیرش گرفتم.حالا قراره وسطای برج 8 برم پیشش دنبال کارام.به نظرتون با این اوصاف میتونه منو بندازه سپاه؟؟؟
بستگى به ميزان قدرت و نفوذ اشنا شما داردنقل قول:
پس برم دنبالش،ایشالا معاف بشم چون اصلا شرایط رفتن به خدمتو ندارم.پلیس +10 خودشون مراحل پیگیریشو میگن؟بگم که معافیت ماده 6 میخوام؟ممنون از راهنماییت داداش
سلام دوستان من از بوشهر اعزام میشم. و تاریخ اعزامم سوم آبان ماه هستش.افتادم ارتش نیرو دریایی سیرجان.میخواستم اگه کسی در مورد شرایط اونجا چیزی میدونه بگه.
من یکی دو تا پارتی هم دارم توی نیرو دریایی که میگن باید بری اونجا فرماندت رو بهمون بگی بعد ما پیگیری کنیم که بندازتت بوشهر.اما شنیدم خیلی ها میافتن بوشهر بدون اینکه پارتی داشته باشن.میخواستم بدونم شرایطی هست که من بدون پارتی بیافتم بوشهر و به کسی رو نزنم؟یعنی اینکه مثلا اونجا مسیولیتی رو قبول کنم که اونا هوامو داشته باشن و منو بندازن بوشهر و ... .
یسوال دیگه:اگر بخوام از پارتی استفاده کنم میشه الان بدونم که فرمانده اونجا چه کسیه؟من مدرکم لیسانس هست و احتمال میدن پادگان اویس قرنی میافتم.
از کجا میتونم بفهمم که کدوم شهر ها سهمیه میخوان؟و تعداد سهمیه هاشون چند سربازه؟(که بعد از اموزشی تقسیم میکنن)
ابتدا بايد تحت پوشش كميته امداد يا بهزيستى باشند، از هر كدام اين سازمان ها بپرسيد شرايط و روال كار را براى شما توضيح مى دهندنقل قول:
سلام اوناییکه اعزامی برج ابان هستن. وافتادن برج دی نامه اعزام که بگیریم مثلا مشخص میشه کدام ارگکان افتادیم وکدام پادگانه ولی مثلا به جای برج ابان برج دی بریم محل اموزشی مشخص شده یانه
- - - Updated - - -
سلام اوناییکه اعزامی برج ابان هستن. وافتادن برج دی نامه اعزام که بگیریم مثلا مشخص میشه کدام ارگکان افتادیم وکدام پادگانه ولی مثلا به جای برج ابان برج دی بریم محل اموزشی مشخص شده یانه
سلام خدمت دوستان
من اعزام مجدد هستم از تبریز -قبلا 5 ماه خدمت داشتم تو ارتش
8/1 افتادم 01 تهران -دوتا سوال داشتم که برام خیلی مهمه چون متاهل هم هستم
1-چند روز تو تهران کار دارم به نظرتون
2-باید کچل کنم و تمام لباسا و پتو و......... با خودم ببرم یا لازم نیست
ممنون از توجهتون:n35:
سلام دوستان. من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟
آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه حتی در ارتش
نقل قول:
اگر امریه ادارات باشین و تکمیلی هم داشته باشین حدودا یک هفته طول میکشه تا ترخیص بشین...
دوستان پدافند سمنان سوال دارین دارین در خدمتم....
برای آگاهیتون میگما، میتونین برین نظام وظیفه بپرسین، اونام همینو میگننقل قول:
شما زمانی معاف میشید که پدرتون هم فوت کرده باشن (یا طلاق)
توضیح اینکه چه بخاین کفالت برادرتون رو بگیرید باید فاقد پدر باشه همچنین کفالت خواهر
و چه مادر که باید فاقد همسر باشه؛
یه راه داره، اینکه ثابت کنید پدرتون هم نمیتونن سرپرست خونه باشن(دلایل پزشکی و...) که اونم سختـــــــــــــــه
اون قانون که بدون هیچ قید و شرطی یکی از برادرهای فرد معلول معاف میشد 5 سالی میشه حذف شده! و الان باید دو تا معلول باشه تو خونه!!
بنده هم شرایطم تا حدی شبیه شماست 5 ماه خدمت داشتم و اعزام مجدد هستم اعزام 01 تهران برج 8 هستم اول جواب سوال دوم: دو حالت داره یا میریم اونجا چند روز مرخصی میدن و بعد امریه معرفی به یگانمون میاد یا اینکه در بدترین حالت تجدید دوره می خوریم! و باید دوباره آموزشی رو بگذرونیم! در هر دو صورت من وسیله نمی برم کچل هم نمی کنم روز اول فقط مدارکم رو میبرم(البته من از کرج میام) و اما جواب سوال اول: در هر کدوم از سناریو های فوق به نظرم حداقل دو سه روز معطلی خواهد داشت.نقل قول:
سلام ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
عصر تونستم یکی از هم دوره های قبلی خودمو که وضعیتش دقیقا مثل من بود ولی زودتر از من اعزام مجدد به 01 داشت رو پیدا کنم. اون گفت که من همون روزی که رسیدم برگه مرخصی دادن برگشتم بعد از 10 روز رفتم امریه گرفتم گفت وسائل هم نبرده بودم فقط لباس نظامی
- - - Updated - - -
سلام ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
عصر تونستم یکی از هم دوره های قبلی خودمو که وضعیتش دقیقا مثل من بود ولی زودتر از من اعزام مجدد به 01 داشت رو پیدا کنم. اون گفت که من همون روزی که رسیدم برگه مرخصی دادن برگشتم بعد از 10 روز رفتم امریه گرفتم گفت وسائل هم نبرده بودم فقط لباس نظامی
كفالت ماده ٦ با كفالتى كه فرد از نظام وظيفه مستقيم درخواست ميكنه قرق دارد دوست عزيز!نقل قول:
كفالت ماده ٦ مربوط به افرادى است كه تحت پوشش كميته امداد يا بهزيستى هستند اين دو سازمان مقدمات و كارهاى لازم معافيت كفالت در صورت صلاحديد( شدت و ميزان ممعلوليت) انحام مى دهند و فرد را به سازمان نظام وظيفه معرفى مى كنند ، فرد مى تواند در صورت داشتن برادر يا خواهر معلول و حتى با زتده بودن و سالم بودن پدر و مادر كفالت ان را بر عهده بگيرد،
نمیتوانند دوست عزیزنقل قول:
از بهزیستی هم که اقدام کنن برای برادرشون، بهرحال میخان کفالت برادرشون رو بگیرن و اونا هم خواهند گفت که پدر شما کفیل این بچه هست دیگه!
بهزیستی زمانی کارسازه که برای کفالت والدین تحت پوشش اقدام کنن؛ اون موقع بله، فرد اگه 10 تا برادر هم داشته باشه یکی معافه
سلام
الان نامه اومد دم خونمون واسه جلسه شورای پزشکی بعد تو نامش زده در تاریخ 19.7 حضور داشته باشید ! :دی !!!
امروز 20 م هست . حالا مشکل پیش میاد روز دیگه برم ؟ روزی که من رفتم بیمارستان اخرش گفتن نامه میاد دم خونتون اگر بعد سه هفته نیومد خودت برو میدون سپاه حالا هم که نامش اومده یه روز گذشته از تاریخ خودشون
قانونش اینه :
بموجب ماده 6 قانون جامع حمايت از حقوق معلولان، يكی از فرزندان اوليائي كه خود ناتوان و معلول بوده (هر دو يا يكي از آنها معلول باشند) و يا حداقل دو نفر از فرزندان آنها ناتوان و معلول باشند، از انجام خدمت سربازي معاف ميباشند. همچنين برابر تبصره ذيل اين ماده، همسراني كه زن ناتوان و معلول خود را سرپرستي مينمايند، مادامي كه سرپرستي همسر ناتوان و معلول خود را برعهده داشته باشند، از انجام خدمت سربازي معاف ميگردند.
:n16:
سلام دوست عزیز این پدافند هوایی سمنان چجور جاییه( به صورت کلی هر چی میدونی از اونجا و تجربیاتتون رو بگید لطفا) و اینکه با لیسانس ها و فوق لیسانس ها چطور رفتار میکنند؟( لیسانس و فوق لیسانس حقوق)؟؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز این پدافند هوایی سمنان چجور جاییه( به صورت کلی هر چی میدونی از اونجا و تجربیاتتون رو بگید لطفا) و اینکه با لیسانس ها و فوق لیسانس ها چطور رفتار میکنند؟( لیسانس و فوق لیسانس حقوق)؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
همه چیز که نمیشه گفت خودش یه کتاب میشه....
شما سوال بپرسین تا اونجایی که بتونم کمک میکنم.....
- - - Updated - - -
نقل قول:
همه چیز که نمیشه گفت خودش یه کتاب میشه....
شما سوال بپرسین تا اونجایی که بتونم کمک میکنم.....
خدمته دیگه باید انجام بدید، ولی خب انصافا جای خوبی نیست. البته جای بدتر هم هست ولی این یکی از جاهایی هست که آموزشی سختی داره.نقل قول:
انتخاب زیادی نیست تو نیرو داری یا بندرعباس یا جاسک یا بوشهر و یه چندتا شهر دیگه، تو یگان مثلا اگه تیپ تفنگداران دریایی بندرعباس بیوفتید و بومی باشید روزبرگ هستید.
برای تقسیم فکر نمیکنم از پادگان آموزشی تقسیم کنند تقسیم ها تو مرکز انجام میشه بر حسب نیاز و به اونجا ابلاغ میشه.
مرکز هم برای کل ایران منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس هست.
دوستان منی که هم متاهلم هم تک پسر مدرک فوق دیپلم هم دارم بخوام برم خدمت اگه تو شهر خودم خدمت کنم از صبح تا ظهره؟ یعنی با توجه به اینکه متاهل هستم صبح میرم ظهر میام خونه؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اولا اين وابسته به اين كه سازمان و نيروى شما در شهر شما پادگان يا مجموعه اى داشته باشد مثلا يك فردى كه از استان يا شهر يزد در نيروى درياى ارتش خدمت مى كند بايد يا در جنوب باشد يا در شمال حال اگر متاهل يا تك اولاد ذكور باشد در نزديكترين محل به استان خودش تقسيم مى شودنقل قول:
اينكه هر شرايط دارى در شهر خودش خدمت مى كند بايد شب برود به خانه اش هم با توجه به حوزه عمليات پادگان و نظر فرمانده يگان ان متفاوت است.
اين يكى از تبصره هاى اين قانون است ، كفالت ماده ٦ بند و تبصره زياد داردنقل قول:
اتفاقا من ديدم دو نفر كفالت برادر و خواهر معلول خود را گرفتند.
سلام دوستان ببخشید من لیسانسم اعزامم افتاده برا برج 2 سال بعد. میخواستم بپرسم میشه کاری کرد زودتر اعزام شم؟ پلیس+10 میگه تعجیل نداریم فعلا :n30:
- - - Updated - - -
سلام دوستان ببخشید من لیسانسم اعزامم افتاده برا برج 2 سال بعد. میخواستم بپرسم میشه کاری کرد زودتر اعزام شم؟ پلیس+10 میگه تعجیل نداریم فعلا :n30: