نقل قول:
هنوز دو روز نیست اومدم پارس ولی الان شکایت فرستادم !
Printable View
نقل قول:
هنوز دو روز نیست اومدم پارس ولی الان شکایت فرستادم !
دوستان من دیشب تو ساعت مجانی ۹ گیگابایت دانلود کردم ، می خواستم ببینیم محدودیت داره ؟اگه دانلود کنم سرعت رو پایین میارند؟:n01:
سرویسم هم محدود ۲۵۶ هست
نقل قول:
شما هم محدود میشی دوستِ من !
منم خودم اوایل ۱۴ گیگ دانلود داشتم (الآن باز بعضی دوستان میان میگن داره چرند میگه)
تو همین تایپک هم اسنادش موجوده
اما الآن به زور ۳-۴ گیگ میتونم دانلود کنم (اونم تازه از سرور های داخل)
من بزور 1 گیگ میتونم بگیرم با 512 سرویس هم تازه تمدید شدهنقل قول:
ولی بازم محدوده . از سرور داخلی سرعتم صفر میشه .
اره برا منم از سرورهای داخلم سرعتش کم میشه شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
برو خوش باش هر چی میتونی دانلود کن که چند وقت دیگه بی دانلود میشی ! کارت تمومه:n08:نقل قول:
من اصفهان هستم مرکز قندینقل قول:
از من خیلی وقته سرعت از سرورهای داخلی سرعت دائم 0 و 100 میشه در حقیقت دانلودی انجام نمیگیره
شبانه هم به نظر من محدودیت نیست ... مشکل از جای دیگست ... چون من که تازه سرویسم رو تمدید کردم
یک شبم خوب نبوده که بگم از حد معینی دانلود محدود شدم
اشکال از اساس کاره
آفرین شکایت در شکایت کار پارس این روز ها خوبه شرشون شلوغ و پر :n10:نقل قول:
اوج کلاهبرداری...
اول سرعت بالا بهت میدن بعد یواش یواش اینقدر سرعتت میاد پایین که از پا بیفتی.
اصرار هم دارن 6 ماه یا 1 سال قرارداد ببندی.
نقل قول:
ولله الان دو روزه اومدم پارس چیزی به اسم سرغت بالا ندیدم ! نهایت سرعتم 10 کیلو تا 20 کیلو هست :n03:
سرعت واقعا افتضاح شده 2،3 روزه دارن چه غلطی میکنن مگه؟!
اگه تا اخر سرویسم وضیعت پارس خوب نشد میرم یه شرکت دیگه
10 روز وخت داره اوضاع را درست کنه پارس انلاین:n10:
دوستانی که مشکل دارن تماس میگیرن با پارس انلاین چی بهتون میگه
با ما گفته پهنایه باند توی مرکز مخاراتی شما پر شده
:n04::n04::n04::n04:
به منم همینو گفتن
الآن ۳-۴ گیگ بی دانلودی محسوب میشه دیگه!نقل قول:
زنگ زدم میگم من ۲-۳ ماه اول اینقدر دانلود داشتم الآن محدود شدم ؟
میگه نه درسته! :n02::n09:
دوستان همه برن اعتراض کنن
خدایییش برای ما که از این رو به اون رو شد ! :n04::n04::n04::n04::n04::n04:
الآن ۳-۴ گیگ بی دانلودی محسوب میشه دیگه!نقل قول:
زنگ زدم میگم من ۲-۳ ماه اول اینقدر دانلود داشتم الآن محدود شدم ؟
میگه نه درسته! :n02::n09:
نقل قول:
اعتراض چی؟؟ قضیه چیه؟؟ :دی
برای شبانه؟؟ برای من تیکت زده بود که بهم زنگ بزنن اون تایم رایگان، اما نزنگیدن ! :n27:
تا وقتی که شبانه ها از سرعت اسمی سرویس کمتر نشه ( حتی به گفته خودشون کمتر از یک هشتم سرعت اسمی نشه) شکایت به جایی نمیرسه
دوستان افت سرعت توی ماه رمضون پیش بینی میشد خیلی به خودتون فشار نیارید و بعد این ماه چک کنید ببینید اوضاع چطوره.
الان همه تا سحر بیدارن و همه هم مثل هم در حال دانلود. :n02::n02::n02:
من متوجه نمیشم چرا بعضیا دانلود رو به بیداری ملت توی این ماه ربط میدن. مگه کسی که دانلود میکنه حتما میشینه پای سیستم تا دانلودش تموم بشه که حالا نیاز به ماه رمضون داشته باشه تا بیدار باشه؟:n08:
بله اون عده ای که دانلود نمی کنن و دانلودر حرفه ای نیستن الان میشین پای سیستم تا سحر و کلا نت را داغون میکنند.نقل قول:
تجربه من بعد از 6 سال ADSL داشتن از چند شرکت مختلف این را میگه ، هرسال با شروع ماه رمضون سرعت داغون میشه.
بی تاثیر نیست قبول اما نباید تاثیر انقدر شدید باشه یا حداقل بعد اذان باید سرعت حوب بشهنقل قول:
اما خب سیاست شرکتهاست که منابعشون به افرادی که هزینه بالاتری پرداخت می کنند و دانلود پایین تری دارند اختصاص بدن تا اونها راضی بمونند
نه دانلودرها حرفه ای که خرج رو دستشون میذارند و هر شب تمام ظرفیت اشغال می کنند
دقیقا همینطور من از اوایل خرداد وضعم همینه!نقل قول:
اونموقع که همه من جمله خودِ من درگیرِ امتحان و درس و دانشگاه هستن برا چی وضع به این ترتیب بود؟!
دلیلش کاملا واضح و روشن و برمیگرده به سیاست های کثیف این شرکت ها (البته مطمئنا اگر پایه سود و زیان وسط باشه
خودِ ما هم به دنبال سودیم تا زیان !)
خدایی به نظر من بهترین کار اینکه یه راه برای دور زدن این تحریما از سمت ISP باشیم ! خیلی فک کردما :دی
یا باید یه کسی که کارش توی شبکه بگیر نگیر داره پرسید، یا هم آشنایی توی همین شرکت ها داشته باشی که بتونی ازش اطلاعات مفید بگیری !
با شکایت چیزی درست نمیشه !
میبینی طرف خیلی بهت حال بده، میاد سرعت دانلود شبانت رو همون سرعت اسمی طرحت بهت میده و میگه همین بســِــته !
اتفاقا به من همین سرعت فیکس شبانه رو به من بدن از خدام هست اون هم نمیدن ! 512 محدود دارم اما سرعتش 30 تا 40 هست !نقل قول:
دوست مننقل قول:
من هم به 64 شبانه راضیم شبی 1.5 گیگ می شه تقریبا
اما جوابشون اینه که اشتراک یک به 8 یعنی سرویست تقسیم بر 64 کن با سرویس 512 می شه فیکس روی 8!!!
الان به یکی از دوستان چند صفحه قبل جواب دادن که برای سرویس 2 مگ سرعت باید 35 باشه!
در جواب دوست گرامی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پی سی که من خوردم
باید هی برم گدایی سریال و نرم افزار از دیگران بکنم والا بسه
حداقل یه دونه فیلم که می شه شبی گرفت
نقل قول:
خب با این حساب شما فقط 20 کیو سرعت کم دارین !
با 60 بخوای دانلود کنی، میشه ساعتی حدودا 200 مگ؛ که توی 5 ساعت خیلی بهت حال بده، میشه 1.5 گیگ !
اینقد خوبه عایا ؟؟
من با همین پارس یه شب 10 گیگ گرفتم ! الان اصلا با این یکی دو گیگ راضی نمیشم متاسفانه !
خدایا صبر بده به ما یوزرهای اینترنت ایران !
دوستان پیرو شکایتهام امروز دوباره از پارس زنگ زدن این سری سرپرست نمیدونم چی چیشون بود که همش معذرت خواهی کرد و گفت مشکل از ما هست داریم مشکل رو حل میکنم و نمیدونم ترافیک کل کشور مشکل داشته در روز چه برسه به شب که قول داد حل میشه بزودی و البته خواهش هم کرد که مشکل رو با شماره جدیدی که بهم دادن پیگیری کنم و دیگه تو سایته نرم.... امیدوارم راست گفته باشه!!!!! وگرنه از شکایت کردن ترسی ندارم و لذتی که در شکایت هست در گذشت نیست!
امضات چرا زده شهراد؟نقل قول:
lمله تو که خوبه مال من 20k ..... باورت می شه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم ! همین الان که گفتی دیدم !
قضیه چیه ؟؟ :n13:
قبلن پارس میزد که !
بیا آقا جان ! زدن سرویس دهنده مارو هم عوض کردن با این کاراشون ! :دی
100 حداکثره! مال منم همینطور شده! از 20-30 تا 100 نوسان داره! ولی بازم تو ایران زندگی می کنیمو پارس آنلاینم از همشون بهتره! آسیاتک ندشتی ببینی چه بدبختیه!نقل قول:
من اوج که دانلود کرده باشم با 512 2.5 گیگ بیشتر نشده ؛ قبلا 2 گیگ میگرفتم خوشحال هم بودم چون با خودم میگفتم که برای 512 خوبه اما الان زیر یک گیگ میده کلا من در ماه شاید 15 گیگ دانلود بکنم اونم یا فیلم یا بازی همین ! یک سری هم دری به تخته خورد 5 گیگ گرفتم اونم تو تاریخ نوشتننقل قول:
من فکر میکنم کسایی که سرعتشون کم شده اگه تست سرعت بگیرن isp رو میزنه شهراد. بازم دوستان یه تستی بکنن نتیجه رو اعلام کنن
من که 3-4 روز پیش گفتم جدیدا بعضی وقتا که تست میزنم به خصوص از عصر به بعد میزنه شهراد و پینگ هم بالا رفته.نقل قول:
معلوم نیست تو شرکت پارس آنلاین چه خبره؟!
آقا این قضیه DNS چیه دقیقا ؟
به چه درد میخوره ؟
ست بشه چی میشه ؟
الان DNS پارس چنده ؟
- وقتی شما آدرس یک وب سایت رو توی مرورگرتون وارد میکنید اون آدرس به سرور DNS ارسال میشه و DNS ، آی پی اون آدرس رو تشخیص میده و اون صفحه براتون باز میشهنقل قول:
- DNS روی ping تاثیر میذاره و در بعضی موارد ممکنه باعث بشه بعضی سایتهای خارجی باز نشن ( تجربه شخصی ) که با جایگزین کردنش میشه این اشکال رو بر طرف کرد
ممنون
خب الان بهترین DNS یی که میشه ست کرد چیه مهندس شلدون؟ :دی
دکتر شلدون کوپر ! :n02:نقل قول:
من خودم از این استفاده میکنم واسه من بعضی سایتهای خارجی رو باز نمیکرد ولی این خیلی خوبه :
216.146.35.35