اینا نمیخوان برای عید بسته های حجمی ارزون قیمت بزارن ؟
این سرویس تابلو چیه گذاشتن اونم با این قیمت !
Printable View
اینا نمیخوان برای عید بسته های حجمی ارزون قیمت بزارن ؟
این سرویس تابلو چیه گذاشتن اونم با این قیمت !
بازم حداقل یه کار مثبتی کردن asiadl رو تا اخر بهار مجانی کردن
البته فیلمیو هم رایگانه.
بچه هایی که اشاره به حجم دزدی میکنن
قبل استفاده از اینا حتما مودم رو خاموش و روشن کنید بعد از نرم افزار bwmeter استفاده کنید و تمام نرم افزارها رو تو فایروالش قرار بدن که به اینترنت وصل نش بعد حجم اینترنت رو از 1544 بردارن و بنویسن
بعد که کارشون تموم شد یه بار خاموش و روشن کنند و بعد ببینن حجمشون تغییر کرده یا نه.
در ضمن تو اون زمانا از وی پی ان و نرم افزارهای تغییر ای پی استفاده نکنید.
خواهشا نیان بگین اینا چه سرویسهایی هست همشون داخلی هستن و اینترنت محسوب نمیشن تو دلت به چیا خوشه
من هر روز حجم مصرفی اینترنتم رو چند بار چک میکنم و امروز متوجه شدم به یکباره 6.5 گیگ طی 10 دقیقه از حجم من کم کردند.
برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟
من تو ریز مصرف دیدم زمان بین 22ام و 24ام رو برام دوبار حساب کردن.یک بار با مصرف تایم رایگان و یکبار بدون تایم رایگان و هر دو رو کم کردن
کسی میتونه راهنماییم کنه چیکار میتونم بکنم؟
کارشناسای آسیاتک زیر بار اشتباه سیستم نمیرن.اگر میتونستم اسکرین شاتش رو براتون میذاشتم تا ببینین
ممنون میشم کمکم کنید
بله یک طرح خیلی خوب از فردا فروشش اغاز میشه منتظر باشید/ هم تمدید هم ثبت نامنقل قول:
یعنی دزدی تا چه حد من دشب 17 گیگ حجم داشتم
گذاشتم واسه دانلود شبانه بعد الان اومدم دیدم 2.5 گیگ کم کردن ریز مصرف هم تو سایتشون نمیارن و نشون نمیده
زنگ زدم میگم حجمم کم شده و مطمئنم من اصلا مصرفی نداشتم از دیشب و این یارو میگه دو تا نرم افزار نصب کنید واسه مشاهده کسایی که ip شون وصله و فلان میگم اینا رو خودم میدونم و مکا رو چک میکنم کی وصله کی نیست من اصلا سابقه نداشته تو یه روز 2.5 گیگ حجم مصرف کنم مگر شبانه رایگان
حدود 2.5 گیگ شبانه هم گذاشته بودم شک ندارم شبانه رو حساب کردن غیررایگان و ریز مصرف هم مشخص نیست الان
یارو اصلا بلد نیست اخرم گفت باز زنگ بزنید
واقعا دیگه دارن دزدی میکنن
برای من هم دقیقا همین اتفاق افتاده.فقط فرقش اینه که برا من 6.5 گیگ کم کردن
کارشناس اول به من گفت یک ایمیل با اسکرین شات ریز مصرف برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست بررسی میشه
بعد که دوبتره زنگ زدم کارشناس دوم فقط به من برنامه معرفی میکرد و میگفت تقصیره خودتونه
اگر درستش نکنن به 195 شکایت میکنم
اقا این عکسو ببینید از ریز مصرفم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس فهمید دقیقا چی به چیه بگه
نقل قول:
شاید ترافیک شبکه ملی اطلاعات ه
یعنی چی ؟!نقل قول:
من مطمئنم اصلا همچین حجمی مصرف نکردم یعنی امکان نداشته در طول روز 2.5 گیگ مصرف کنم دیشب ساعت 12 چک کردم 17 گیگ داشتم از صبحم هیچکس وصل نبوده به نت شده 14.5
دوبار حجم این بازه زمانی رو حساب کرده
یکبار با احتساب زمان رایگان و یکبار بدون اون و حجم هر دو رو هم کم کرده
تو ریز مصرف من هم همینجور حساب کرده
کاملا مشخصه حجم دزدیه
اره تابلوئه من اصلا از صبح پادگانم هیچ موبایل و وسیله دیگه هم در طول روز مطمئنم وصل نبودهنقل قول:
دوستم همین مشکل و داشت، مرتبا حجمش زود کم میشد. فهمید همسایه wifi شو hakk کرده همش دانلود میکرد. mac-filter enable کرد مشکل حل شد
اولا ---- نه hakkنقل قول:
بعدشم من خودم صد تا وایفا هک کردم و میدونم واسه خودم چیکار کنم که هک نشه و پسوردشم اینقدر قوی هست که کسی نتونه و بعدشم چک میکنم مک ادرس هایی که وصله ناشناس بیاد فیلتره
این مشکل ربطی به وای فای نداره
جالب اینجاس تو این مدت دو روزه وای فایم رو قطع کرده بودم پس قضیه هک منتفیه
برای منم 10 گیگ محاسبه کرده. زنگ زدم پشتیبانی که خانومای عزیز گفتن "سیستممون مشکل داره بعدا زنگ بزنین" پشتیبان مذکر هم گفت که " با مستندات ایمیل بفرست به acc@asiatech "نقل قول:
من اگر این حجم برنگردوندم خودم نیستم :دی
الان زنگ زدم اول قبول نمیکرد میگم یه نگاه دیگه بکنید ببینید این و دوبار حساب کرده اخر یارو کلی به خودش فشار اورد دید عجیبه گفت یه لحظه پشت خط بمونید بعد 10 مین پشت خط بودم !
بعد اومد ایمیل و اینا رو داد گفت عکسا و ... بفرستید پیگیری میکنم
از شانس بدشون منم خونه نبودم و سیستم فقط تایم رایگان روشن شده دانلود کرده و آخر سر هم خاموش شده :biggrin:
اصلا تایم غیر رایگان از نت استفاده نکردم و به همین خاطر هیچ شکی ندارم که مشکل از اکانتینگشونه. دوستان دیگه هم برن ریزمصرفشونو نگا کنن خصوصا اونایی که تایم رایگان دانلود داشتن. مطمئنا شامل حال اونا هم شده. من با 3 نفر پشتیبان آقا هم صحبت کردم هر سه شون مونده بودن و بهانه ای نداشتن!
ای بابا، الان 2 صبح خواستم دانلود شروع کنم میگه حجمم تمام شده!! همین دو ساعت پیش نگاه کردم گفت 5 گیگ دارم و اصلا استفاده نکردم. آسیتک زنگ زدم میگه فردا پیگیری میشه
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
حس میکنم 2 گیگ ترافیکم کمتر از چیزی هست که باید باشه
شب چک کردم 19 گیگ بود یک گیگ فایل دانلود کردم(غیر رایگان) و یه سر به انجمن زدم
الان چک میکنم باقی مونده ترافیکو میزنه 16 گیگ:n36:
2 صبح زنگ زدم تقصیر خودشون قبول کردن گفتند ساعت 8 زنگ بزن ساعت اداری. زنگ زدم گفتن شاید چند روز پیگیری میخواد. پیشنهاد کردن الان دوباره حجم بخرم، گفتم اونم یهو حذف شه چی! دوباره گفت چند روز صبر کنم پیگیری میشه!
جالب اینکه رو صفحه شون هیچ ریز مصرف تو این چند روز سبت نشده!
الان دارم از انترنت ایرانسل استفاده میکنم
این فایل بالا رو دانلود کنید این فایل 209 سایتی که بازدید نیم بها هست میخوام بدونم تو کل این سایتها چرا یه سایت دانلود نیست
واقعا بر چه اساسی سایت چاپار یا دکتر رهام صادقی و مدیسه و .... جزء209 سایت پربازدید قرار گرفتن
خودشونو مسخره کردن به خدا،سایتهایی مثل دانلودها ،میهن دانلود و ... تو این لیست نیستن بعد اینا هستن
منظور از سایت داخلی اینا هستن بعد توقع دارن طرف بیاد اینترانت بگیرن.
باور کنید اینترانت الکیه ،بهونه کم اوردن اینترنت رو گرون کنن اومدن این سایتهای درپیت رو گذاشتن تو قالب اینترانت میگن اینترانت میخواین بیاین بگیرین ارزون میدیم بهتون
اینتنت میخواین باید 4 بار اینترانت پول بدین
چند نفر حاضرن با این سایتها به عنوان اینترانت با حتی گیگی 200 تومن برن اینترانت بگیرن
میدونم سرویسهای تبدیل اینترانت به اینترنت اما اونا رو هم میبندن مثل قند شکن
خدا وکیلی در ازای دادن هیچی هم آپلود رایگانو گرفتن هم جشنواره ها رو برداشتن
سلام
من 5 گیگ حجم داشتم تا ساعت 12 شب دیشب که نگاه کردم 4800 مگابایت باقی مونده بود. بعد وقتی تایم رایگان شروع شد دیدم زده حجم شما به اتمام رسیده :n18:
رفتم داخل پنل نگاه کردم دیدم زده -18542 مگابایت :n19: زنگ زدم پشتیبانی گفتند شما اینقدر مصرف داشتید :n31: گفتم آخه چه جوری من 4800 مگابایت حجم داشتم بعد 18 گیگ دانلود کردم ؟
پشتیبانی گفت مصرف داشتید !!!! سیستم ما میگه ؟؟؟؟ در صورتی که من مطمئنم که اصلا مصرفی نداشتم و اگه دانلودی داشتم با این حجم تو زمانه تایم رایگان بوده ( حدودا طی 3 روز ) که انتقال داده شده به حجم روزانه ! مجبور شدم دوباره شارژ کنم.
ببین من برداشتم یه کاغذ زدم به دیوار اتاق هر روز تو یه تایمی ساعت و میزان حجممو یادداشت میکنم رو تمام موبایلهام هم data monitor نصب کردم و رو مودم هم ip mac وایرلس رو فعال کردم که هیچ دستگاهی نتونه حتی با داشتن پسوردم بهش وصل بشهنقل قول:
bw meter هم ریختم رو کامپیوترم هم اتصال تمام نرم افزارهامو بجز idm و فایرفاکس رو بستم هر زمان که خواستم دسترسی نرم افزار رو به اینترنت باز میکنم تو این حالت دیگه مشکلی برام پیش نیومده
قبل و بعد رایگان هم مودمو ریست میکنم
با این شرایط مشکلی نخوردم تو حجم ،شما هم یه چک بکن کل اینکارا ده دقیقه نمیشه بعدش هم فقط لازمه یه بار تو روز حجمتو از 1544 ببینی
تا بعدا مطمئن بشی میشه بهشون اعتماد کرد یا نه.
من سه ماه چک کردم برگه های نوشته هام هم هست حجم دزدی نداشتم ولی یه بار اشتباها حجم رایگانمو قسمتیشو بردن تو تایم معمولی که زنگ زدم بخاطر اینکه مودمو خاموش و روش میکردم دیتاش افتاده بود و پسم دادن
حالا:شما به 1544 شکایت کن اگه داری اون ریز مصرفی که نشون بده این حجم تو بین 6 تا 10 یا هر تایم رایگانی بوده اگه روشن و خاموش نکرده باشی دستت به هیچ جا بند نیست
منم یک دو ساله مشترک آسیاتکم و تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما وقتی این اتفاق افتاد و میبینم فقط من نیستم که این بلا دیروز سرش اومده پس مطمئنا اشکال از سیستم خودشون بوده
فعلا که ایمیل فرستادم در حال بررسیه.اگر نتیجه نداشت کسانی که این اتفاق براشون افتاده باید به 195 شکایت کنیم
- - - Updated - - -
منم دو ساله مشترک آسیاتکم و تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم اما وقتی این اتفاق افتاد و میبینم فقط من نیستم که این بلا دیروز سرش اومده پس مطمئنا اشکال از سیستم خودشون بوده
فعلا که ایمیل فرستادم در حال بررسیه.اگر نتیجه نداشت کسانی که این اتفاق براشون افتاده باید به 195 شکایت کنیم
سلام کسی میدونه سرویس {{{{اینترنت پرسرعت نامحدود نقره ای از ۵۱۲ تا ۲۰۴۸ کیلوبیت}}}سرعت دانلودش به طور متوسط چقدره ؟
دقیقا مثل من، دیشب ساعت 2 صبح حجمم ناپدید شد و هنوزم درست نشدهنقل قول:
از خیر اون بگذر، حدود 20 تا 40kbsنقل قول:
برای سرعت عادی نامحدود یا رایگان فقط گرونترین سرویس شهاب 16000 بدرد میخوره
انگار نه انگار که این طرح مال 3 ماه پیش بود ! الآن 24 گیگ + 5 گیگ هدیه نوروز میدن 54 هزار تومن . چی شد که اون طرح ها وجشنواره های خوب همه یهو ناپدید شدن ! بر باعث و بانی کسانی که به خون مشترکین تشنه ان لعنت باد . بشمار .
باز شاتل کمتر لعنتی تره (:)) همین طرحو الآن گذاشته 78 هزار تومن . یعنی اختلاف حدود 17 18 تومن .
باز الان اومدم خونه و دیدم 700 مگ حجمم کم شده رفتم ریز مصرف دیدم 600 مگ اپلود داشته ! با من یعنی یه درصدم شک ندارم این حجم کسی مصرف نمیکنه
طرح جدید ویژه تمدید و ثبت نام از ۲۵ اسفند ۹۵ تا ۳۱ فروردین ۹۶
خدا این ارزون کننده های اینترنت رو از زمین حذفشون کنهنقل قول:
تا اول اسفند طرح بود 96 گیگ 18 ماهه با 1300 تا عصرانه 149 تومن
این الان 60 گیگ 12 ماهه 145 تومن
البته مالیاتا رو حساب نکردم
من نمیدونم چجوری ارزون شده
یکی به ما بگه
بعد من یه سوال دارم الان دارن 120 گیگ یکساله با یه مودم با 200 گیگ رایگانو تو قالب پکیج dsl box آبی میدن 199 تومن
من موندم کی اینا رو نرخ گذاری میکنه
اگه اینا رو مقایسه کنید
یه مودم وایرلس و 60 گیگ حجم اضافه و 200 گیگ ترافیک رایگان میشه 54 تومن
من برام عجیبه چجوری نرخ گذاری میشه
ارزون شدن پهنای باند داخلی که بدرد هیچی نمیخوره چون تاثیری نداره و مصرف ملت پهنای باند خارجی هست برای دکور و بگن ارزون شد خوبه مثل هزاران چیز دیگه
دی اس ال باکس هم که جالب نیست رایگانش یک ساعتی هست که فایده نداره
بعدم که بیشتر شرکت ها تصمیم گرفتن تخفیف ندن دیگه اینجوری شد که برگشته به قیمت اصلی و اینترنتم که واقعا تو ایران گرونه مگر اینکه رقابت بشه که قیمت را بیارن پایین که باز مثل هزاران چیز دیگه انحصار طلبی مانع این موضوع هست
در مورد ارزون شدن پهنای باند داخلی هم شما اگر میخواهید اینجوری باشه باید طرح های غیر حجمی بگیرید که همون اینترنت تفکیک شدس بعد میتونید ترافیک اضاف بخرید گیگی 1500 تنقل قول:
که البته این سرویسا هم من نمیذونم چرا اسمش اینه ذر صورتی که حجمیه/و چطور 1500 هست منظورش ترافیک داخلی هست احتمالا والا ترافیک خارجی که قیمتش این نیست/معلوم نیست چجوریه/سرعت اسمی یعنی چی /هیچ توضیح درستی ندادن
سرویس غیر حجمی چیست؟ برای اولین بار از سمت سازمان رگولاتوری سرویس هایی تحت عنوان سرویس های "غیر حجمی" تدوین شده که موضوع آن تفکیک استفاده از آی پی های داخلی با خارجی می باشد. این نوع از سرویس ها که با عنوان "سرویس های بین المللی" نامگذاری شده اند کلا در چهار سطح سرعتی ۱، ۲، ۴ و ۸ مگابیت برثانیه تعیین شده اند و مبنای نامگذاری آنان بعنوان سرویس های غیر حجمی، خصوصیات متفاوت آنها با سرویس های حجمی می باشد. در ارائه سرویس های غیرحجمی، ارائه دهنده اینترنت موظف به ارائه سرویس برابر با سرعت اسمی می باشد. همچنین مشترک پس از اتمام حجم قبل از اتمام دوره ناگزیر به خرید حجم اضافه به مبلغ۱۵،۰۰۰ ریال می باشد. این حالت حتی برای سرویس هایی که بصورت چندماهه طراحی گردیده اند نیز اجرا میشود.
سلامنقل قول:
یه سوال از خدمت شما دوست عزیز
برادر این dslbox که 120 گیگ طول سال و 200 گیگ 4 تا 10 صبح هستش ایا بیش از این مقدار 200 گیگ در این بازه میشه دانلود کرد!؟ (چون بعضی از دوستان هستن تا 4 5 ترا دانلود کردن و میکنن!)
و تفیکیک این دو از هم تو پنل کاربری قرار داده خواهد شد یا باید خودمون حساب کنیم!؟
بعید میدونم چون وقتی رایگان تمام بشه باید از حجم معمولی کم بشه(مگر اینکه باگی پیدا کرده باشن یا حرکتی زده باشن)نقل قول:
پنلشو ندیدم ولی احتمال زیادتفکیک نشده چون تو سرویس های جشنواره ای مصرف ترافیک رایگان اختصاصی تفکیک نشده
سلام
از کدوم قسمت پنل میشه سرویس فعلی رو لغو کرد و سرویس رزرو رو فعال کرد؟
منظور منو نگرفتی.نقل قول:
من میگم این نرخ قبلیتون تو یه ماه گذشته،این نرخ فعلیتون امروز.
من مقایسه کردم 60 گیگ 145 اونموقع میدادی 96 گیگ و عصرانه 149
میگم این با کدوم معیار ارزون شده بعد میگم همین الان دارین dslbox آبی رو میدین 200 با 120 گیگ حجم و رایگان از 4 تا 10 با یه مودم
چجوری 60 گیگ رو میدین 145
من مشکلم یک با اینه که چجوری ارزون شده؟
دو اینکه همین الانش این سرویس ویژشون از dslbox شون گرونتره.
بحث من اینه چرا دروغ میگن و سر ما رو شیره میمالن
تماام این اینترانت یه راه بود برا گرون کردن اینترنت و حذف آپلود و ...
رایگان دی اس ال باکس 4 تا 10 صبحه حداقل از تایم 2 تا 8 صبح بهتره
معیار خاصی فکر نکنم داشته باشه همینطوری قیمت میزنن دیگه:n02:
اون موقع رقابت میکردن شرکتا هی این قیمت کمتر میکرد هی اون مزیا بیشتر میداد لابد دیدن نمیصرفه جمع شذن این تصمیمو گرفتن
کجا دروغ نمیگن و سر مردم رو شیره نمیمالن من همین امروز جمع میکنم میرم همون شهر(داخلی)
تنظیم مقررات گفت اپلود رایگان برچیده بشه
بازم خداروشکر مجلس موافقت نکرد و الا قرار بود قیمت اینترنت سر به فلک بکشه:n41:
همین سرویس یکساله / ۶۰ گیگ ترافیک/ سرعت تا ۱۶ مگ ۱۴۵,۰۰۰تومن رو شرکت ماکزیمم قیمت اصلی شو ۳۵۷ اعلام کرده
نقل قول:
سلام
کسی از دوستان این سرویس رو داره ببینه تایم نامحدود تا چقدر سرعت میده
اینترنت پرسرعت شهاب ۱۲۰ گیگ در۱۲ ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود)
و این سرویس چه جوری هست ؟
سرويس DSLBOX نسل 4 (12ماه، 120گيگ، از128 تا16مگ) (4تا 10 صبح رايگان)
یا هنوز کسی از دوستان تایم رایگان داره استفاده میکنه که راضی باشه از سرویسش؟
سلام
باز اسیاتک برا حجم مصرفی بازی در اورده
یه بازه زمانی رو دوبل حساب کرده :n34:
یه بار از ساعت نه .نیم دیشب حساب کرده تا ساعت 2 ظهر امروز
دوباره از ساعت 9 و نیم دیشب حساب کرده تا هم اکنون :n27:
تاریخ 23 ام تا 24 هم بیشتر حساب کرده :n27:
حدود 4200 مگ زیاد کم کرده :n27::n27:
سلام، به صورت آزمایشی چند روز هستش روی سرویس "اینترنت پرسرعت شهاب ۱۲۰ گیگ در۱۲ ماه ( ۲ تا ۸ صبح نامحدود)" هستم. از 18 بهمن در ساعات رایگان فرقی بین 1 میگ و 16 میگ وجود نداشت تا اینکه دو سه شبی هستش که تایم رایگان نزدیک به دو مگابایت در ثانیه میده. اتفاقاً ازشان سوال کردم فقط برای همه درست شده یا فقط برای چند نفر؟ گفت مال همه هستش و محدودیت دانلودی هم نیست. توی این دو سه شب امتحانی حدود 15 گیگ دانلود کردم، فعلا که مشکلی پیش نیامده. (البته زمان زیادی هستش که پیگیری میکنم). و اینکه مرکز هم باید جا داشته باشه ظاهراً. (کلاً حساب و کتاب مشخصی نیست!)نقل قول: