امکانش هم هست که مودم خراب شده باشه، مال من یه بار اینجوری شده بودنقل قول:
با یه مودم دیگه هم تست کنید.
Printable View
اول یه بار مودمو خاموش روشن کنید نشد ریست کنید دوباره کانفیگ کنید نشد به پشتیبانی زنگ بزنیدنقل قول:
برای من مدام تازگی وای فای میره و میاد ولی چراغ لینک ثابتنقل قول:
برای من مدام تازگی وای فای میره و میاد ولی چراغ لینک ثابتنقل قول:
اشکال باید از مودم باشه ریستش کنید دوباره کانفیگ کنیدنقل قول:
پیشگامان هستم تازگی این مسخره بازی شروع شده مثل اینکه
وقتی دانلود می کنم با آخرین سرعت قطع میشه برای چند ثانیه و آی پی عوض میکنه، پشتیبانی که انقدر شوت هست میگه آی پی ثابت بخر :hmm:
اگر کسی همچین مشکلی داره مثل من بدونه از ماها نیست و مسخره بازی جدید زیرساخت یا آی اس پی ها هست، یا درست میشه بزودی یا نمیشه.
شما یکبار موردم رو در حالت bridge قرار بدید و یک اکانت روی لپتاپ درست کنید.. و استفاده کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟نقل قول:
اگر مودم رو میتونید آپدیت کنید... اگر میتونید ریست فکتوری کنید و همه کار ها رو از اول انجام بدید...
امکان اینکه این اتفاق افتاده باشه هست... اگر دیدید مشکل برطرف نمیشه.. تحت هر شرایطی بگید میخوام با سوپر وایزر پشتیبانی صحبت کنم... تاکید کنید و اصلا هم کوتاه نیاین و با سوپروایزر صحبت کنید این مشکل رو چک میکنه.. فوق اینکه یکبار برای شما سعی میکنن آی پی استاتیک ست کنن و بررسی بشه.. یا اشکال کار رو پیدا میکنن ...
دوستان منم تازگی این مشکل رو پیدا کردم از وقتی این کلاسهای انلاین شروع شده به نظرم قطعی اینترنت بیشتر شده
بعضی وقتها چراغ نت خاموش میشه بیشتر وقتها هم نت وصله ولی عملا انگار قطعه و چیزی نمیشه گرفت. سرویس 8 مگ دارم
روی سیستم محل کار هم اینترنت مخابرات دارم اونم خیلی سرعتش افتضاح شده تازه اون سرعتش 16 هست ولی همیشه قطع و وصل میشه
سلام
پارس آنلاین پروفایل گیم رو رایگان فعال میکنه؟