پس شمایی تو اهواز داری زیادی دانلود می کنی نمیزاری سرعت ما بالا بیاد :21:نقل قول:
ما که از دیشب تا همین حالا تو اهواز سرعتمون بین 6-7 تا نهابتا 34-35 نوسان داره :2:
سرویس 512kbs
Printable View
پس شمایی تو اهواز داری زیادی دانلود می کنی نمیزاری سرعت ما بالا بیاد :21:نقل قول:
ما که از دیشب تا همین حالا تو اهواز سرعتمون بین 6-7 تا نهابتا 34-35 نوسان داره :2:
سرویس 512kbs
کسی تفاوت بین دو مدل مودم وایفای هاوایی و گرین رو می دونه ؟ مال کدوم کشور ها هستن ؟ کدوم قوی تره ؟ اصلا فرقشون در چی هست ؟
شما کدوم منطقه اهواز هستین ؟ و مدل مودمتون چی هست ؟نقل قول:
با این فریمور همش دی سی میشه مودم از BTs من فریمور اصلی رو میخواهم که وقتی مودم رو از شرکت میخرید روش هستنقل قول:
سلام من یه سوال داشتم خونه ما سه طبقه هست و ما تو طبقه اول زندگی میکنیم مودم هر جایی امتحان کردم آنتن نداد بجز طبقه سوم که دسته مستاجره میخواستم بدونم راهی هست که جلوی اینترنت از راه ورودی لن رو بگیرم یا نه؟
سلام من چند روزی هست که سرعت 1mb گرفتم و تقریبا شبا فقط واسه دانلود ازش استفاده میکنم! بعضی شبا دانلودش رو 120 تا 170 بود بعضی شبا هم 40-70 علتش رو میدونه کسی چیه؟ آیا مال اینه که میگن اولش رو حالت دمو هست اینا و اگه اون چند صد مگابایت اضافی مصرف بشه بهتر میشه و تثبیت میشه سرعتش؟
یه سوال دیگه هم داشتم, سرعت دانلود تورنت چرا اینقدر پایینه؟ حتی از adsl 128kb هم که دارم پایینتره! راهی واسه افزایشش هست؟
سلامنقل قول:
دوست من سرویس 2مگ با حجم 2گیگ برای مدت زمان یکماه 16000 تومنه.
در صورتی که حجمت زودتر از مدت یکماه تموم شد به ازای هر 1گیگ اضافه 12000 تومن باید پرداخت کنی.
موفق باشی
سؤال اولت جوابش نمیدونم چون وایمکس ندارم ولی سرعت تورنت پایینه به خاطر اینکه شما از کامپیوتر کاربرهای عادی مثل خودت و خودم دانلود می کنی و سرعت آپلود اینترنت های خونگی معمولا پایین هست. تورنت کلا سرعتش کمه و نمیشه زیادش کرد. فکر میکنم هر چی تعداد کامپیوتر هایی که در دسترس هست برای دانلود بیشتر باشه سرعتش بالا تره ولی کلا کمه.نقل قول:
سرعت 128 مثل ADSL روی 1مگ نیست اما من با 128 تا 80K دانلود کردم.نقل قول:
در مورد مودم جیبی پبشنهاد میکنم نگیر. چون باید بیشتر اطراف دکل باشی تا گیرندگی خوبی داشته باشه.
اما مودمهای رومیزی اکثر مناطق به خوبی جواب میده
چیزی که تو سایت مربوط به پوشش دهی میبینی زیاد درست نیست. مطمئنا مودم داخلی در مناطق پوشش دهی خارجی و حتی بدون پوشش جواب میده. من اکثر جاها امتحان کردم. هرچه طبقات بالاتر هم باشه خیلی بهتره. به عامل فروش بگو برات میان تست میکنن. اگه جواب داد بخرنقل قول: