این هارد به عنوان هارد دوم سیستم هست و روش ویندوز نصب نکردم و رو هارد اول ویندوز دارم، آیا نیاز هست هارد اول رو دربیارم و فقط از یه هارد استفاده کنم؟نقل قول:
Printable View
این هارد به عنوان هارد دوم سیستم هست و روش ویندوز نصب نکردم و رو هارد اول ویندوز دارم، آیا نیاز هست هارد اول رو دربیارم و فقط از یه هارد استفاده کنم؟نقل قول:
نقل قول:
بهتره اینکارو بکنید
سلام دوستان من حدودا یکماه پیش هارد 2 وسترن از نوع گرین گرفتم اما الان داخا ویندوز که هستم هارد هر از چند گاهی صدا میده این صدا طبیعی است یا خیر؟
من میگم شاید بخاطر نو بودن داره استهلاک پیدا میکنه و این صداها را میده
نظر الباقی دوستان در مورد این صداها چیست؟(اینها همش یک نوع صدا است که مثلا در 24 ساعت روشن بودن سیستم 10 بار این صدا شنیده میشه)
هارد تا یک حدی صدا داره و مشکلی نیست ولی شما اگه تو کارایی سیستم هم مشکل دارید این جای بحث داره
سلامنقل قول:
وقتی به سایت سازنده مراجعه می کنم و مدل هارد رو سرچ می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو این قسمت اصلا در مورد فریم ویر چیزی ننوشته! می شه راهنمایی کنید؟
تو یه سایتی به این برنامه بر خوردم
آیا می شه با این برنامه اپدیت کرد؟نقل قول:
نرم افزار آپدیت فریمور هارد دیسک های اکسترنال وسترن دیجیتال
درسته هارد تا حدی صدا دارهنقل قول:
اما این صدای طبیعی هارد نیست صدای شبیه تق کردن است
بازهم با این وجود جای نگرانی نیست؟
وقتی اینطوری صدا میده مشکلاتی مثل هنگ موقت یا فریز شدن یا کندی سرعت هم دارین ؟نقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
بهتره هارد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه
برای هاردهای وسترن نرم افزار نمیشناسم ولی تو سایتش باید باشه اگه نباشه بعنی احتمالا فریم ویری براش نیومدهنقل قول:
من چون فعلا تو تا هارد دارم عکسی از هر دو میذارم
شما با این ارورها باید تو کپی پیست و بعضی کارها افت سرعت داشته باشیننقل قول:
هارتون ارور داره برای رفع این ارور کارهایی پیشنهاد شده چک کردن اتصالات هارد تعویض جای کابل دیتا تعویض پاور پارتیشن بندی مجدد آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین
ارور relocated هم اگه دیدید زیاد نشد مشکلی نداره