درودنقل قول:
نت شبانه برای منم به همین صورته! و از ساعت 5 به بعد خوب میشه! خودشون این کارو کردن تا ملت نتونن شبانه دانلود بزنن!
Printable View
درودنقل قول:
نت شبانه برای منم به همین صورته! و از ساعت 5 به بعد خوب میشه! خودشون این کارو کردن تا ملت نتونن شبانه دانلود بزنن!
آخه رو گوشی A10s میزنم اوکیهنقل قول:
ولی سرعت دانلود A10s کلا ضعیفه نصف A50 هم نیست
به خاطر تفاوت CAT هست
یعنی گوشی های پیشرفته رو محدود کردن ؟
درودنقل قول:
نمیدونم والا! برای خودم رو مودم 4جی و گوشیم که هواوی هست هردو قطع میشه ! از ساعت 5 به بعد مشکلی نداره و میشه دانلود کرد!
من بسته 1 ساله دارم
الان میخوام یه دون 3 ساعته واس دانلود بزنم میشه ؟ یا یکساله حذف میشه !
بله میشه.نقل قول:
الویت مصرف با بسته 3 ساعته است. بعد از اتمام بسته 3 ساعته دوباره میره رو بسته یکساله.
سلام بله میشه ولی بعضی از گوشی ها در دنیا هستند که فرکانس 3500 که نسبتا بالا هست را ساپورت میکنند به انگلیسی سرچ کنید مدل گوشی ها رو میاره . فرکانس و باند TD LTE ایرانسل روی 3500 باند 42 هست. موفق باشید :»نقل قول:
دکل 5G ایرانسل در تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اون پلاکارد 5 جی خخخ تا اینا راه اندازی کنن دنیا رفته رو 6 جی :thumbsdowنقل قول:
فکر کنم نسل چهارم رو کلا قطع و از مدار خارج کرد.
باز به مدار برگشت اما اپلود رو کم کردند.نقل قول:
اینها فقط جنبه تبلیغات داره همین 4G هم بعد اینهمه سال هنوز نتونستن توسعه کامل بدن الانم که کشور تو باتلاق مشکلات اقتصادی و گرانی و تورم فرو رفته و امیدی بهش نیستنقل قول:
سلام
اصلا معلوم نیست چه خبره تو این مملکت
خونه ما حوالی نارمکه بعد تا حدود دی پارسال ایرانسل و انتن دهیش و ایضا نتش اوکی بود و شبانه میخواستم بگیرم از ایرانسل میگرفتم
بعد اون بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته انتن دهی فاجعه شده و نتش هم H شده و سایت خود ایرانسل هم باز نمیکنه !
کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟
صبح دیدم ای پیم عوض شده و رقم دوم ای پی ایرانسل برای اولین بار تو عمرم ۲۱۶ شده بود نشانه 4G روی روتر قدیمیم خاموش بود و سرعت بالا.
زیر ۷ مگابایت تک کانکشن خارجی پایین نمی میومد.
چشمم کور گفتم روشن و خاموش ببینم چی میشه دیدم نشانه 4G آمد و ای پی های همیشگی و سرعت یک خورده افت کرد در حد ۱ مگابایت.
دیگه هر چه قدر روشن و خاموش کردم آن رنج ای پی نیامد که نیامد...
دوستان من برای یک سیم کارت ایرانسلم اینترنت شبانه 4g گرفتم . الان فکر میکنم 17 گیگ از اینترنت معمولی که روی این سیم بوده پریده ؟ کاری میشه کرد ؟
روی یک سیم دیگه هم شبانه گرفتم ولی این اتفاق نیفتاد یعنی نوشت 23 + 30 شبانه
راهی داره اون 17 گیگ رو پس بگیرم ؟
دوستان من برای یک سیم کارت ایرانسلم اینترنت شبانه 4g گرفتم . الان فکر میکنم 17 گیگ از اینترنت معمولی که روی این سیم بوده پریده ؟ کاری میشه کرد ؟
روی یک سیم دیگه هم شبانه گرفتم ولی این اتفاق نیفتاد یعنی نوشت 23 + 30 شبانه
راهی داره اون 17 گیگ رو پس بگیرم ؟
زنگ بزن بشون بپرس بیین چی میگن، بگو دقیق چک کنند این حجم کی و چه زمانی با هم پریده.نقل قول:
درود بر مردم غارت زده ایران
شرکت ایرانسل در راستای کسب سود بیشتر و غارت مطلوبتر در اقدامی دو بسته ساعتی نامحدود خود را حذف و فقط گرانترین بسته را حفظ نمود.
فقط یک ایرانی میتونه سر یک ایرانی رو ببره، ایرانسلا. :evil2:
بسته نامحدود ماهیانه رو هم حذف کرده :|نقل قول:
خوب پس دیگه شبانه نداره؟نقل قول:
برگردوند و ٧٠ درصد حجمش رو هم کم کرده :blink:نقل قول:
کلا یدونه شبانه مونده اونم ۳۰ گیگ ۹ تومان
خوب سیمکارت اااایررران سللل رو میندازم سطلللل اشششغاللللل
تاریخ انتشار این خبر هم ۲۱ مهر ۱۳۹۷ هست:angry:
الان این نامحدوده؟یا ساعتی؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
جفتش :biggrin:یعنی تو اون زمان معین هر چه قدر بخوای میتونی دان کنی البته هر چی که چه عرض کنم چون با سرعت معینی که هست تو یه زمان معین از یه حدی بیشتر نمیشه دانلود کرد در واقع زمان محدود و مقدار دانلود هم محدوده ولی اسمش نامحدوده:biggrin:این دنیا پر از تضادهای مختلفه :Dنقل قول:
نگران نباش برات اضافه کرد ، ١٠ گیگ ٨ توماننقل قول:
:wac:
درود
بنده قصد خرید یک مودم فورجی دارم
در حال حاضر از موبایل فورجی استفاده میکنم.
الان میخوام بدونم دکل منطقه که ازش اینترنت میگیرم دقیقا چه باندها و فرکانسی رو بهم میده؟
از کدوم نرم افزار میشه بهش پی برد؟
جدا از بحث خرید مودم و ساپورت فرکانسی کنجکاو هم هستم
خوب اینا الان چگونه میشه جایگزین شبانه نامحدود یکماهه شمرد ؟نقل قول:
مجبوریم ؟
اینها همیشه مارو بین خودشون پاسکاری میکنن . یه مدت ماهانه اول خراب شد اومدیم ایرانسل .
الان اینم حذف شد اونور بسته یکماهه 20 تومنی گذاشتن .دوباره برمیگردیم اول ..
و این پاسکاری ها همچنان ادامه دارند
:wac:
درود دوست عزیزنقل قول:
ایرانسل خدمات اینترنت باند پهن همراه (FDD-LTE) خود را روی دو فرکانس 1800 و 2600 مگاهرتز ارائه میکند و این توانایی گوشی یا مودم کاربر در اتصال همزمان به هر دوی اینفرکانسها است که آن را تبدیل به 4.5G(LTE-A یا 4G+) میکند. تمامی این موارد پایداری شبکه، افزایش پهنای باند و سرعت بالاتر اتصال کاربران به اینترنت را در بر خواهد داشت.این پاسخ کارشناس ایرانسل بود
برای باند ها گمونم B3 و B7 باشه
پیشنهادم به شما تهیه مودم FD-M60 هست.
مزایاش قابل حمل بودن. باتری با ماندگاری بالا. قابلیت تجمیع مخابراتی یا همون 4جی پلاس واقعی.
در کل میتونه بهترین گزینه برای اینترنت 4جی باشه. میتونید آنلاک شده ی این مودم هم از کانال صابر جان تهیه کنید که تمامی سیم کارت هارو پاسخگو باشه.
یلدای امسال؛ از دور در کنار هم!
هدایای ویژۀ ایرانسل برای «یلدای دیجیتال» اعلام شد
۱۳۹۹/۰۹/۲۹
ایرانسل به مناسبت شب یلدا، هدایای دیجیتالی ویژۀ خود را اعلام کرد. این هدایا شامل بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی، مکالمۀ رایگان ایرانسلی، تخفیف ۵۰ درصدی برگزاری کلاسهای آنلاین در اپلیکیشن داناپلاس و هدایای ویژۀ تکان شگفتانگیز ایرانسل من است. ایرانسل همچنین در این شب، برنامۀ ویژهای با حضور هنرمندان محبوب، در صفحۀ اینستاگرام خود تدارک دیده است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، امسال در شب یلدا، طولانیترین شب سال ۱۳۹۹، ایرانیان به دلیل لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا، دور از هم و در عین حال از طریق ارتباطات دیجیتال، در کنار هم هستند. اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران هم به همین مناسبت، هدایای ویژهای در نظر گرفته است.
بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی
تمام مشترکان ایرانسل میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۵* و یا از طریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من، بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی را دریافت کنند. این بسته، از ساعت ۱۸ روز ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ تا ساعت ۱۸ اول دی ماه، قابل فعالسازی و استفاده است.
۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقه بعدی رایگان!
طرح هدیۀ مکالمه با شمارهگیری کد #۲*۱*۴۴۴۴* و یا از طریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من فعال میشود. با فعالسازی این طرح، پس از ۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقۀ بعدی مکالمه، رایگان است. این طرح، از بامداد ۳۰ آذر ۱۳۹۹ تا ساعت ۲۳:۵۹ این روز، قابل فعالسازی و استفاده است.
تخفیف ۵۰ درصدی برای برگزاری کلاسهای آنلاین
۵۰ درصد تخفیف در برگزاری کلاس آنلاین، ویژۀ یلدا، روی پلتفرم آموزش آنلاین دانا پلاس، یکی دیگر از هدایای درنظر گرفته شده است. مهلت فعالسازی این بستۀ تخفیفی، تا ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ است و با استفاده از آن، بهرهمندی از ۵۰ درصد تخفیف برای فعالسازی بستۀ یک ماهۀ ۳۱۵هزار تومانی، با قیمت ۱۵۷هزار و ۵۰۰ تومان، امکانپذیر است.
«دانا پلاس» ایرانسل، یکی از پلتفرمهای اصلی شبکۀ دانا، زیرساخت اختصاصی آموزش هوشمند کشور، برای آموزش آنلاین و برگزاری نشستهای مجازی و وبینار است که توسط ایرانسل برای کمک به تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی ارائه شده است. دانا پلاس، ۱۴ مهرماه ۱۳۹۹، در قالب آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی کشور، با حضور حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیسجمهوری و مهندس محمدجواد آذریجهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افتتاح شد.
تکان شگفتانگیز ایرانسل من!
علاوه بر هدایای فوق، ایرانسل مانند روال سالهای قبل، در بخش «تکان شگفتانگیز» اپلیکیشن ایرانسل من، برای مشترکان خود هدیۀ ویژهای در نظر گرفته است. در هر ساعت از روز ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹، تکان شگفتانگیز ایرانسل من به ۴۰ کاربر، ۴۰ گیگابایت اینترنت هدیه میدهد. تمام مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل میتوانند از بامداد ۳۰ آذر ۱۳۹۹ تا ساعت ۲۳:۵۹ این روز، با رفتن به بخش تکان شگفتانگیز ایرانسل من و تکاندادن گوشی همراهشان، شانس خود را برای دریافت بستۀ هدیۀ ۴۰ گیگابایتی امتحان کنند. اعتبار این بسته، ۲۴ ساعت پس از فعالسازی خواهد بود و هر کاربر فقط یک بار شانس دریافت این هدیه را دارد. «تکان شگفتانگیز» از صفحه اصلی اپلیکیشن ایرانسل من قابل دسترسی است.
«یلدا امن»؛ ویژهبرنامۀ شب یلدا در اینستاگرام ایرانسل
ایرانسل همچنین ویژهبرنامهای را برای مخاطبان صفحۀ اینستاگرام خود تدارک دیده است. این برنامه، با اجرای لیلی رشیدی، ترکیبی از موسیقی، قصه و خاطره است و طی آن، احترام برومند و بهرام شاهمحمدلو (آقای حکایتی)، برای مخاطبان اینستاگرام ایرانسل، قصههای یلدایی میگویند.
به دلیل لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا، ایرانیان در یلدای ۹۹، دور از هم و در عین حال از طریق ارتباطات دیجیتال، در کنار هم هستند. این برنامه هم به همین منظور، با عنوان «یلدا امن» و هشتگ #یلدامن، طوری طراحی شده که گویی هنرمندان از خانههایشان و با استفاده از اینترنت، دید و بازدید میکنند. از طرفی، با توجه به مصادف شدن یلدای ۹۹ با روز پرستار، در این برنامه، با یکی از کادر درمان به صورت اینترنتی گفتوگو و از تلاشها و ایثارگری آنان قدردانی میشود.
ویژهبرنامۀ یلدای ۹۹ ایرانسل، شامل پنج قسمت پنج تا ۹ دقیقهای به همراه پنج موزیک ویدیو است. ایرانسل در سالهای گذشته نیز در شب یلدا، برای اولین بار، نمایشهای اینستاگرامی مرتبطی را تهیه و منتشر کرد که با استقبال مخاطبان روبهرو شد؛ تا آنجا که در سالهای بعد، سایر برندها هم برنامههای مشابهی را تهیه و منتشر کردند.
تماشای برنامۀ «یلدا امن»، با مراجعه به صفحۀ رسمی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینستاگرام، به نشانی instagram.com/irancell امکانپذیر است.
چی مردم رو گداپرور کردند، خاک بر سر گداپرورتان، آخه گداها پس چرا انقلاب کردید. گدایی در هر زمان و مکان همیشه بوده و هست.
آدم زورش میگیره میبینه مردم صدقه ای شدند. ایران چی بود چه ثروتی چه میراثی چه ابهتی، ریدند توش ویران کامل.
یک جمله قدیمی هست،میگه اگر میخواهی بر مردم حکومت کنی، اونها رو گشنه و بی سواد نگه دار، اینها دارن دقیقا همین کار رو انجام میدن.نقل قول:
رکورد سرعت اینترنت در ایران شکسته شد
مدیرعامل ایرانسل چهارشنبه ۳ دی ماه ۱۳۹۹، با انتشار تصویری از یک تست سرعت اینترنتهمراه، از دستیابی ایرانسل به رکورد جدیدی از سرعت در شبکۀ 5G ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در این تست سرعت، که در صفحۀ اینستاگرام دکتر بیژن عباسیآرند منتشر شده است، ایرانسل موفق شد سرعت دانلود بیش از ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه را ثبت کند. رکورد قبلی در این زمینه، سرعت ۱.۵ گیگابیت بر ثانیه بود که مرداد ماه ۱۳۹۹، در ساختمان مرکزی ایرانسل و در حضور خبرنگاران، ثبت شد.
ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، تنها اپراتوری است که توانسته است برای اولین بار، در روز اول مردادماه ۱۳۹۹، فناوری نسل پنجم تلفنهمراه را در ایران راهاندازی کند و تاکنون سه سایت 5G خود را به بهرهبرداری رسانده است.
پیش از این، روز چهارشنبه، اول مرداد ماه ۱۳۹۹، نخستین سایت 5G ایران، توسط ایرانسل و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوریاطلاعات، در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوریاطلاعات تهران راهاندازی شده بود.
همچنین سهشنبه هفتم مرداد ماه ۱۳۹۹ نیز، با حضور و انجام تست سرعت توسط خبرنگاران، دومین سایت 5G ایران در ساختمان مرکزی ایرانسل افتتاح شده بود.
راهاندازی سومین سایت 5G ایران و ایرانسل نیز در روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹، در محل دانشکدۀ مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیتمدرس انجام شد که برخلاف دو سایت داخل ساختمانِ (Indoor) قبلی، نخستین سایت خارج از ساختمان (Outdoor) نسل پنج ایرانسل است و امکان استفادۀ عموم مشترکان ایرانسل، به وسیلۀ گوشیهای موجود در بازار ایران با قابلیت پشتیبانی از 5G و به علاوه، استفادۀ دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه از آخرین نسل فناوری تلفنهمراه، در آزمایشگاه 5G این دانشگاه را فراهم میکند.
ایرانسل توسعۀ فناوری 5G را بهعنوان سنگ بنای اقتصاد دیجیتال در دستورکار قرار داده و در ادامۀ برنامۀ توسعۀ آن، به زودی سایتهای جدید نسل پنجم تلفنهمراه را در نقاط دیگر تهران و شهرهای دیگر ایران راهاندازی میکند.
سرعت برای آقازاده ها و حکومت و خودشون هست مردم که پستترین قشر جامعه هستند.
تو همین تستی که با اسپید تست انجام دادن یعنی تو همون بازه زمانی 10 ثانیه بالای 3 گیگ حجم مصرف شده! این سرعت با حجم بسته هایی که ایرانسل داره واقعا به قول دوستمون برا آقازاده هاست نه ما …
به جای این کارا کیفیت همین اینترنت رو بالا ببرن. سرعت خیلی بالا هم نمیخواد همین حدودای 70 تا 80 مگ یا کمتر کار همه رو راه میندازه.
مردم نه مودمش رو دارن نه گوشیش…
دوستان امکانش هست که بسته نامحدود سه ساعته 2 تا 8 صبح رو دو بار خرید؟ یعنی به محض اینکه ساعت 5 بسته اول تموم شد بسته دوم خودکار فعال بشه.
بله امکانش هست
کی نسل 5 راه اندازی سراسری میشه؟ می ارزه گوشی نسل 5 الان بخریم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل +4G تو تست اسپید 200 مگابایت حجم میخوره تو هر تست