دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟:n13:
Printable View
دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟:n13:
تا جایی که میدونم ارتش دوره تکمیلی رو قبول نمیکنهنقل قول:
دوستان کسی که معافیت اعصاب و روان بگیره از گرفتن گواهینامه و پاسپورت و بیمه منع میشه، بعد از چند وقت که از کارت میگذره میتونیم گواهینامه و پاسپور در خواست بدیم؟ روندش چگونس؟
بله كليه بيمارى هاى اعصاب و روان شامل كارت معافيت قرمز هستند و متاسفانه اين افراد از گرفتن گواهينامه ، مشاغل دولتى و جواز كسب محروم هستند ، طول مدت خاصى وحود ندارد كه فرد بتواند اقدام به گرفتن يكى از اين موارد ها بكند ، در پادگان موردى بود كه طرف بعد از ٨ سال از گرفتن معافيت اعصاب و روان امده بود و مى خواست به هر نحوى شده بتواند گواهينامه بگيردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من تک پسر هستم و پدرم ۵۰ سالشه ک دیسک کمر داره. بعضی وقتا دیسکش ک میگیره زمینگیر میشه. آیا احتمال معافی کفالت هست؟
این سایت ادرسشه میدیبن منم برم ببینم کجا افتادم
سایتش اینه ولی کد سخا میخواد که باید از پلیس +10 بگیری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه نرم افزار بود دانلاود کردم کد سخا وملی میزدی پیبامک برام امد که شما اعزام یک دی هستین این راسته یا برا همه امده خداوکیبلی زور داره از خرداد بیکارم پذیرش سپاه گرفته بودمنقل قول:
ايتدا معافيت كفالت شرط سنى يعني ٧٠ سال دارد ، اما اين شرط كافيه ، لازم نيست . در صورتى كه بيمارى فرد شديد باشد يا فرد معلوليت بالايي داشته باشد زير سن قانون نيز معافيت مى دهندنقل قول:
اما ديسك كمرى كه گاهى اذيت مى كنه رو معافيت نمى دهند ، افراد زيادى با بيمارى هاى سخت تر پرونده شون رد شده است.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
والا اعزامها اوضاعشون بیریخت شده یکی از آشناها هست که از اسفند گذشته دفترچه پست کرده و کد مازاد خورده براش زدن آباننقل قول:
توی سایت نظام وظیفه هم همون نرم افزار هست
نقل قول:
پدر من هم همین مشکل رو داره البته شدید هنوز نتیجه درخواستم مشخص نشده ولی توی این رفت آمد هایی که به بیمارستان ناجا داشتم یه چیزایی دستم اومده اگه خواستید جواب MRI رو واسم بفرستید نظرم رو میگم :n01:
سلام بر اساتید
من امریه ام برای یک دانشگاه علوم پزشکی مورد قبول واقع شده و خودم هم دندانپزشک هستم
امروز به سایت وظیفه مراجعه کردم، مشاهده کردم تاریخ اعزام آبان ماه است ولی جلوی محل اعزامش نقطه چین گذاشته بود
حالا خیلی میگن مازاد هستیم
چه شرایطی بوجود میاد برام دوستان؟
خیلی استرس دارم میترسم امریه ام رد شه
آخه این چه وضیه ایتا درست کردن
یه سایت دیگه بود که تمامی اطلاعات مشمول میزد. مثلا مقدار کسر خدمت و ... داخلش درج شده بود. الان دنبال اون سایت میگیردم اگه کسی میدونه راهنمایی کنهنقل قول:
درودنقل قول:
دوست عزیز دعا که تمدیدت نکنند الان مازاد های تهران رو از اردبیشهت ماه دارن هی تمدید میکنن رسوندن به آبان ماه باز آبان هم مشخص نیست که اعزام بشن یا مه این داستان برای ارتش هستش البته ، سپاه اوضاعش بهتره یه خورده.
اگه آشنایی چیزی داری اقدام کن از مازادی درت بیارن. البته سایت نظام وظیقه اواخر هر ماه به روز میشه از خود نظام وظیفه شنبه بری بپرسی مطمئن میشی که مازاد هسی یا خیر.
دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟:n41:
من هم اعرام 8/1 هستم پذیرش هم گرفتم تو سیستم هم بارکد برام زده اما مرکزی آموزشی نقطه چین هست.
شما چند جا پذیرش گرفته بودین؟نقل قول:
ارتش تکمیلی بسیج قبول نداره . فقط میتونی از کسری تکمیلی که حدود 45 روز هست استفاده کنی!نقل قول:
سلام دوستان. من اردیبهشت دفترچه فرستادم و تاریخ اعزام یک آبان هست. از طریق پیامک هم امروز چک کردم و خوشبختانه تاریخش عوض نشده و همون 1/8 مونده.
حالا میخواستم بدونم الان معلومه کجا افتادم؟ یعنی مراکز آموزشی ما مشخص شده؟ باید برم پلیس +10 یا اینترنتی هم میتونم چک کنم ببینم کجا افتادم؟
با سپاس.
سلامنقل قول:
از طریق این سایت میتونی محل اموزشیتو ببینی (قسمت اعزام) البته سایتشون بعضی وقتا قطعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکمیلی دو ماه کسری داره برای هر ارگانی منتها برای سپاه از اول خدمت که آموزشیه کسر میشه و برای ارتش و وزارت دفاع و نیرو انتظامی از آخر خدمت کسر میشه....
من از پادگان شهدا کرمانشاه پذیرش گرفته بودم برا برج هشت اسمم هم ارسال شده برا نظام وظیفه ولی رفتم سایت دیدم افتادم. برج دی. خیالم راحت باشه همو سپاه میافتم یا دوباره برم پیگیر بشم خرداد دفترچه فرستادم انصافا زور داره دوماه دیگه الکی بیکار باشی البته تعجحیل برای اول ابان زدم امکان قبول کردنش هست؟
توی کدوم سایت چک میکنید؟ این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش برا من no response میده.
بعضی وقتا قطعه ولی بعدا باز میشهنقل قول:
حتما دوباره پیگیرش باشیننقل قول:
در مورد تعجیل هم به احتمال 99% قبول نمیکنن چون الان چند ماه بعضیارو دارن اجباری تمدید میکنن
نقل قول:مثل اینکه یه تغییراتی دادن تو سایتشون به جای evazife.police.ir بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
Evazife.police.ir مثه اینکه داره اپدیت میشه. یه سوال دلشتم تو این سایت چه اطلاعاتی میشه به دست اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دومین ادرس رو میگم چون من به جز درخواست تعجیل چیزی ندیدم با تاریخ اعژام.
والا منم بجز اون یه مورد چیزی ندیدم. برای تعجیل فقط مشخصات مشمول و تاریخ اعزام هست.. دیگه چیزی نداره.
سلام دوستان من ساکن تبریز ام و تو بستان اباد امریه جور کردم .فقط سوالم این بود که من میتونم دفترچه خدمت رو از ارومیه بفرستم ولی خب ادرس تبریز رو بدم؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
سلام من ساکن تهرانم ولی اومدم از کرج پست کنم ادرس تهرانم زده بودم اجازه ندادن گفتن فقط باید از تهران پست کنیدنقل قول:
چرا اینجوریه ؟خب چه فرق میکنه؟ مگه مهم اون ادرسی نیست که تو دفترچه میزنیم؟نقل قول:
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
دوستان فرق معاف موقت شش ماهه یا یک ساله با معافیت دایم چیه؟ یعنی بعد معافیت موقت، باز کمسیون گرفته میشه و میتوانند مشمول را معاف کنند؟
چون من از یک پزشک کمسیون سوال کردم گفت بعد معافیت موقت که به مشمول میدن، بعد از مدت داده شده، ان مشمول را معافش میکنند.حرفش صحت داره؟
اره مهم همون ادرسس که موقع اعزام هم باید بری میدون سپاه همون شهر ولی کلا پلیس+10 بازی در میاره و کار راه نمیندازه به من که اجازه ندادن از کرج بفرستمنقل قول:
- - - Updated - - -
اره مهم همون ادرسس که موقع اعزام هم باید بری میدون سپاه همون شهر ولی کلا پلیس+10 بازی در میاره و کار راه نمیندازه به من که اجازه ندادن از کرج بفرستمنقل قول:
سلام دوستان سایت اپدیت شد من افتادم کرمانشاه اموزشی رو ۱/۸
برید ببینید چجوریاس وضعتون و کجا افتادید؟؟!!
دوستان پدافند سمنان جای خوبیه؟
حیلی بد میگن ، افتاده بودم سیرجان ، الان دیدم زده پدافند سمنان
درودنقل قول:
دوست من من یک سال و هفت ماه پیش تموم کردم.
سمنان قبلنا خیلی بد بود جدیدا ی ذره بهتر شد ولی بازم جای سختی هست..
حالا اگه دیپلمه یا زیر دیپلم باشین که کارتون ساخته اس... ولی به دلتون ترس راه ندید. براتون اروزی موفقیت دارم (چیزی نیست اینم تموم میشه) :n09:
دوستان تاریخ اعزامتون کی هست و ایا کدتون مشخص شده؟
سایت آپدیت شد
من افتادم برج 8 شهید مدرس کرج
دوستان چطور جایی؟
دوستان سایت نظام وظیفه آپدیت شد
من برج 8 و شهید مدرس کرج
چطور جایی؟
سلام
دوستان من افتادم
مرکز آموزشی نیرو دریایی سیرجان چطور هست؟
اعزام 8/1 مرکز آموزشی شهدای نزاجا 01 تهران
اعزام از ارومیه
کسی هست این پادگان افتاده باشه؟؟؟