واسه منم امشب ترکیده آقا فکر کنم بیای اینجا اعتراض یا حرفی بزنی حالت میگرن آخه من شبای قبل سرعتم بالا بود ولی امشب روی 150 تاست با سرویس 2 مگنقل قول:
اگه فردا شب همین باشه میرم ازشون شکایت میکنم
Printable View
واسه منم امشب ترکیده آقا فکر کنم بیای اینجا اعتراض یا حرفی بزنی حالت میگرن آخه من شبای قبل سرعتم بالا بود ولی امشب روی 150 تاست با سرویس 2 مگنقل قول:
اگه فردا شب همین باشه میرم ازشون شکایت میکنم
برای من قبلاتا 3 200 300 بود 3 تا 7 900 1000 الان 100کیلوبایت هست!!
سلام من سرویس512 که روی 4مگ بشته شده خریدم . دو هفته اول خوب بود دانلود همزمان میکردم شبی 6تا7 گیگ دانلود می کردن اما رفته رفته امد پایین . دیشب زنگ زدم پشتینانی تهران ی سری فک زد ...و امد tcp mss ,tcp mtu عوض کرد همون موقع مشکل نوسان سرعت بهتر شد ول در شب به طور فجیه سرعتم 20کیلو شد ............ من نتظینات رست کردم باز هم همون 20کیلو بود و در هردو حال سرعت پیج پایین بود . ی روز pingگرفتم 2800بود:n04: ..... ازشون پرسیدم مشکل بهنای باندارید پشتیبانی شهر خودم گفت نه ولی تهران گفت در شب مشکل پهنای باند دارید چه کار کنم بچه ها ؟ حل میشه یا شکایت کنم ؟:n28:
اشتبه کردم ی1مگ مخبرات داشتم شبی 6تا8 گیگ داشتم ولی ی مشکل داشت بعضی شبا حجم رایگان از حجم مصرفی کم میکرد ....:n13:
سلام من سرویس512 که روی 4مگ بشته شده خریدم . دو هفته اول خوب بود دانلود همزمان میکردم شبی 6تا7 گیگ دانلود می کردن اما رفته رفته امد پایین . دیشب زنگ زدم پشتینانی تهران ی سری فک زد ...و امد tcp mss ,tcp mtu عوض کرد همون موقع مشکل نوسان سرعت بهتر شد ول در شب به طور فجیه سرعتم 20کیلو شد ............ من نتظینات رست کردم باز هم همون 20کیلو بود و در هردو حال سرعت پیج پایین بود . ی روز pingگرفتم 2800بود ..... ازشون پرسیدم مشکل بهنای باندارید پشتیبانی شهر خودم گفت نه ولی تهران گفت در شب مشکل پهنای باند دارید البته از ساعت 2تا 5 20کیلو ولی بعدش 100 ....؟ چه کار کنم بچه ها ؟ حل میشه یا شکایت کنم ؟
اشتبه کردم ی1مگ مخبرات داشتم شبی 6تا8 گیگ داشتم ولی ی مشکل داشت بعضی شبا حجم رایگان از حجم مصرفی کم میکرد ....
سلام من سرویس512 که روی 4مگ بشته شده خریدم . دو هفته اول خوب بود دانلود همزمان میکردم شبی 6تا7 گیگ دانلود می کردن اما رفته رفته امد پایین . دیشب زنگ زدم پشتینانی تهران ی سری فک زد ...و امد tcp mss ,tcp mtu عوض کرد همون موقع مشکل نوسان سرعت بهتر شد ول در شب به طور فجیه سرعتم 20کیلو شد ............ من نتظینات رست کردم باز هم همون 20کیلو بود و در هردو حال سرعت پیج پایین بود . ی روز pingگرفتم 2800بود ..... ازشون پرسیدم مشکل بهنای باندارید پشتیبانی شهر خودم گفت نه ولی تهران گفت در شب مشکل پهنای باند دارید چه کار کنم بچه ها ؟ حل میشه یا شکایت کنم ؟اشتبه کردم ی1مگ مخبرات داشتم شبی 6تا8 گیگ داشتم ولی ی مشکل داشت بعضی شبا حجم رایگان از حجم مصرفی کم میکرد ....
سلام من سرویس512 که روی 4مگ بشته شده خریدم . دو هفته اول خوب بود دانلود همزمان میکردم شبی 6تا7 گیگ دانلود می کردن اما رفته رفته امد پایین . دیشب زنگ زدم پشتینانی تهران ی سری فک زد ...و امد tcp mss ,tcp mtu عوض کرد همون موقع مشکل نوسان سرعت بهتر شد ول در شب به طور فجیه سرعتم 20کیلو شد ............ من نتظینات رست کردم باز هم همون 20کیلو بود و در هردو حال سرعت پیج پایین بود . ی روز pingگرفتم 2800بود ..... ازشون پرسیدم مشکل بهنای باندارید پشتیبانی شهر خودم گفت نه ولی تهران گفت در شب مشکل پهنای باند دارید چه کار کنم بچه ها ؟ حل میشه یا شکایت کنم ؟
اشتبه کردم ی1مگ مخبرات داشتم شبی 6تا8 گیگ داشتم ولی ی مشکل داشت بعضی شبا حجم رایگان از حجم مصرفی کم میکرد ....
سلام من سرویس512 که روی 4مگ بشته شده خریدم . دو هفته اول خوب بود دانلود همزمان میکردم شبی 6تا7 گیگ دانلود می کردن اما رفته رفته امد پایین . دیشب زنگ زدم پشتینانی تهران ی سری فک زد ...و امد tcp mss ,tcp mtu عوض کرد همون موقع مشکل نوسان سرعت بهتر شد ول در شب به طور فجیه سرعتم 20کیلو شد ............ من نتظینات رست کردم باز هم همون 20کیلو بود و در هردو حال سرعت پیج پایین بود . ی روز pingگرفتم 2800بود:n04: ..... ازشون پرسیدم مشکل بهنای باندارید پشتیبانی شهر خودم گفت نه ولی تهران گفت در شب مشکل پهنای باند دارید چه کار کنم بچه ها ؟ حل میشه یا شکایت کنم ؟:n28:
اشتبه کردم ی1مگ مخبرات داشتم شبی 6تا8 گیگ داشتم ولی ی مشکل داشت بعضی شبا حجم رایگان از حجم مصرفی کم میکرد ....:n13:
سلام من سرویس512 که روی 4مگ بشته شده خریدم . دو هفته اول خوب بود دانلود همزمان میکردم شبی 6تا7 گیگ دانلود می کردن اما رفته رفته امد پایین . دیشب زنگ زدم پشتینانی تهران ی سری فک زد ...و امد tcp mss ,tcp mtu عوض کرد همون موقع مشکل نوسان سرعت بهتر شد ول در شب به طور فجیه سرعتم 20کیلو شد ............ من نتظینات رست کردم باز هم همون 20کیلو بود و در هردو حال سرعت پیج پایین بود . ی روز pingگرفتم 2800بود ..... ازشون پرسیدم مشکل بهنای باندارید پشتیبانی شهر خودم گفت نه ولی تهران گفت در شب مشکل پهنای باند دارید چه کار کنم بچه ها ؟ حل میشه یا شکایت کنم ؟اشتبه کردم ی1مگ مخبرات داشتم شبی 6تا8 گیگ داشتم ولی ی مشکل داشت بعضی شبا حجم رایگان از حجم مصرفی کم میکرد ....
پس با اکانتینگ سرعت همه رو کم کردند. من پریشب میانگین 250 بود ولی الان 60 هست.
شبانه من هم افتضاح شده . دیروز تمدید کردم ...و از تمدیدم پشیمون شدم ....:n03:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن بت زنگ میزنننقل قول:
شبانه من که خیلی افتضاح شده
سرعت دانلود تا حدودای 6 دوربر 17 کیلو هست
6 تا 6:55 بین 24 تا 50 نوسان داره
6:55 تا 7 میشه 420 کیلو
دوستان کسی میدونه تا ساعت چند رایگانه دقیق؟؟؟؟
آخه قبلا تا 7:10 من دانلود میکردم رایگان بود ولی الان کم میکنه از ترافیک
کسی دقیق میدونه تا ساعت چند رایگانه؟؟؟؟
با توجه به اینکه از 6:55 به بعد سرعت برابر سرعت روزانه میشه خوب میشه بعد این ساعت اگه رایگان باشه دانلود کرد
سرویس من 128
یه سوال دیگه
من سرویسم رو ارتقا بدم به 512 اونوقت آیا سرعت شبانم بیشتر میشه نسبت به الان که سرویس 128 دارم؟؟
قاعدتا باید بیشتر بشه البته از پشتیبانی سوال کن که مرکز مخابراتیتون مشکل پهنای باند نداشته باشه .......نقل قول:
ضمنا" نیاز نیست انقدر درشت بنویسی بلا نسبت همگی ، کور که نیستیم
حدود 1 هفته هست که شبانه نابود شده! حداکثر ریت 100 در بهترین حالت!!! روزانه هم فقط صبح ها خوبه اونم مثل قبل ریت 1mp نمیزنه! تو طوله روز هم 4-5 بار قطعی داره (خاموش شدن چراغ ADSL) تا کی وضع اینطوریه؟ آخرشم 1 روز به سرویس اضافه می کنن که بگن حقمون رو نخوردن!
واقعا که من الان از قبل ماه رمضان ؛ سرعتم افتضاح (زیر قرار داد) شکایت هم کردم اگر درست نشه پدرشون رو درمیارم به 195 هم شکایت میکنم ؛ کلا از ساعت 2 یکجوری آدم محدود میشه فکر کنم به این خاطر باشه که اگر با اسپید تست، تست بگیرید میره روی شهراد نت که تو اصفهان هست و برای همین اگر به سرور تهران وصل بشه فکر نکنم اینجوری باشه کلا اینا محدودیت ایجاد کردن سرعت 2 تا 7 فیکس میشه عجب بیشعورایی هستن :n25:
یک ماهی میشه من 512محدود 6 ماه ه روی 4 مگ گرفتنم . اولش خوب بود شبی با دانلود همزمان 6تا 7 گیگ دانلود میکردم اما یکی دو هفته وضیعت داغون شده دیشب زنگ زدم پشتیبانی تهران ی سری فک زد بعد tcp mss ,tcp mtu ..... عوض کرد توی روزنوسان سرعت داشتم خوب شد ولی همون موقع . ولی شب سرعتم20k شد تظیمات رسیت کردم بازم همین طور بود چند شب پیشم همین طوربود بعد تاساعت 6 وبعد از 6 سرعت امد 100k تا 7
چند روز پبشم از پشتیبانی شهر خودمون پرسیدم که مشکل پهنای باند شبانه دارید دارید گفت نه ولی از تهران پرسید گفت تو مرگز مخابرات شما مشکل پهنای باند داریم ....... من چه کار کنم ؟ شکایت کنم درست میشه؟
1مگ مخابرات داشتم شبی 6تا8 گیگ دان میکردم ولی ی مشکل داش شب دان میکردی ار حجم ت کم میکرد ؟ ولی پاسخ گو بودند ودرست می کردن میکن الان بهتر شده (گرمسار)
1000 صفحه خونم از پست ها این طور متوجه شدم که پارس انلاین داره به .............(فنا) میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من چک کردم با سایت time.ir درسته نظرم اینه که ساعتت رو با اون تنظیم کن
با اجازه اهل فن ها
من چک کردم با سایت time.ir درسته نظرم اینه که ساعتت رو با اون تنظیم کننقل قول:
با اجازه اهل فن ها
سلام.اقا ما ده روز نبودیم از همه جا بی خبر امروز کامپیوتر رو روشن کردم دیدم کلا اینترنت قطعه اومدم اینجا ببینم چه خبره دیدم همه دارند شکایت میکنند چی فکر می کردم چی شد کلی فایل برای دانلود اماده کرده بودم دوستان تهرانی اینجا کس دیگه ای هم اینترنتش قطع هست! ؟
این چند شب سرعت اینترنت واقعا افتضاحه.
سلام
وقتی CRC که مربوط به دانلود هست بالا میره علت چیه ؟
چطوری میشه درستش کرد ؟
شبانه من بین 60 تا 120 میچرخه
سرویس512
واسه من قطع نمیشه ولی 10 روزه شبانه بیشتر 100 نمیره :n29:
این چه سرعتیه؟!؟! می خوام شکایت کنم دوباره.
فاجعس.
من اخرین تمدیدم خواهد بود اگر شبانه رو درست نکنن ....
متاسفانه حالا داره گندِ سیاست پارس در میاد.
این سیاست در همه سرویس دهنده ها هستش دوستان
با تبلیغات و ایجاد جو کاذب مشتری جذب میکنن
۱ ماه اول قرار داد رو هم شبانه رو سرعتش رو بیشتر از روزانه میزارن(!) تا مشتری ها به به و چه چه کنن
بعد از یه مدت ۲باره سرعتا رو داغون میکنن.
وقتی دیشب بازی برزیل و آلمان و سرعت اینترنت رو با هم دیدم ، باور کنید اشک تو چشام حلقه زد ! اصن قلبم وایساد :n04::n04::n04:
من همین دیروز تمدید کردم .نقل قول:
اولین شب که دانلود شبانه زدم با سرعت 512 محدود 300 مگابایت دانلود شد که اینجوری شدم :n04:
به خدا دیگه تمدید نمیکنم ...اگر قرار باشه شبانه اینطور باشه میرم از مخابرات میگیرم و فقط روزانه استفاده میکنم .
از دلیایل پایین اومدن سرعت :
1- ماه رمضان
2- پخش مستقیم فوتبال در ساعت بامداد
بعدش امکان باز پس گیری پول هست که از تمدید قرار داد پشیمون شدی ؟؟؟؟
زنگ زدم پشتیبانی میگم خانم من قبلا پنجشنبه و جمعه سرعتم میومد پایین میگفتم اشکال نداره الان دیگه هر روز از عصر به بعد سرعت میاد پایین جریان چیه؟
میگه خوب سرعت شما چنده وقتی میاد پایین میگم 50-60 میگه خوب از سرعت واقعیتون که کمتر نمیشه! میگم خوب اگه قرار باشه همش سرعت واقعیم باشه دیوونم مگه بیام از شما با ترافیک محدود سرویس بگیرم میرم نامحدود مخابرات میگیرم با همین سرعت واقعی با یمت کمتر از صبح تا شب هم بزنم رو دانلود کسی نمیگه چرا دانلود میکنی.
بعد میگه پورت ما بازه رو 9 مگ.میگم خانوم من خطم اصلا 9 مگ نمیکشه رو 4 مگ بسته شده ولی من که تا حالا 4 مگ رو ندیدم و بالاترین سرعتی هم که تک و توک دیدم حدود 3 مگ بوده که البته خیلی کم پیش میاد به این حد برسه.میگه خط شما مشکل داره و نمیکشه مگرنه پورت ما رو 9 مگ بازه.
میگم خانم مگه قانون جنگله که هرکی خطش کشید پهنای باند رو بگیره بقیه هم بشینن نگاه کنن.باز دوباره شروع کرد یه چرت و پرتی تحویل دادن که من هم گوشی رو قطع کردم.
یعنی عمرا بتونی کاری کنی این پارس آنلاین حداقل بخش کوچیکی از تقصیر رو به عهده بگیره.هیچ وقت تقصیر پارس آنلان نیست!:grrr:
خوب مال منم اینطور بود تا دیشب ولی دیشب ترکید کلانقل قول:
من میگم خودشون دارن محدودیت میزارن مگه میشه تو یک شب این قدر سرعت بیاد پایین منطقه ما هم مشکل پهنا باند نداره تازه پهنای باندش زیاد کردن
آره ولی اصولی شکایت کنین پدرشون در بیاد دیگه اعصاب نگذاشتن ... :n24:نقل قول:
من سرویس 128 نامحدود گرفتم و به قول خودشون سرعت باید 200 باشه تا 10 گیگ اول. ولی از دیروز که سرویس رو خریدم تا الان سرعت به زور به 10 کیلو میرسه :n23::n04:
این افت سرعت توی روز همگانی هست یا زنگ بزنم پشتیبانی درستش میکنن ؟
زنگ بزن پشتیبانی حتما برات درست کنند باید تا 10 گیگ سرعت بالاتر به شما داده شود نتیجش هم بگو همین جا باید شب و روز بهت همون سرعت رو بده به شرطی که بیشتر از ده تا مصرف نکرده باشینقل قول:
بعد از این همه پیگیری. شکایت با این جواب مسخره روبرو شدم... ملت نیایید پارس که پولتونو ریختین تو جوب!!!!
كاربر گرامي با توجه به مصوبه سازمان تنظيم حداقل سرعت دانلود براي سرويس 2 مگابيت بر ثانيه با توجه به در نظر گرفتن ضريب اشتراك يك به هشت، 32 كيلوبايت بر ثانيه ميباشد و در غير اينصورت تخلف صورت گرفته است.
هر چی میگم اشتراک من نامحدود نیست بازم تاکید میکنه همه سرویسها یک به 8 هست!
آقا سرعت روزانه خیلی داغون شده ! ( البته پیشبینی میشد تو ماه رمضون این بشه )
پاک شود @@@@@@@@@@@@@@@@@@
زنگ زدم دختره برداشته بهش میگم من سرعتم 0 تا 10 کیلو در نوسانه ! جواب میده که فیلتر شکن استفاده میکن ؟ میگم نه . میگه یه دستگاه به مودم وصله؟ میگم بله . بعدش میگه که سیم مستقیم از پریز به مودم وصل کن! اخرشم میگه مودمو عوض کن یا همینو کانفیگ کن کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04:نقل قول:
الان ربط اینا به کاهش و افزایش سرعت چیه رو فقط خودشون میدونن :n22:
واقعا این پشتیبانی میتونه کاری کنه از این وضع دربیام ؟ 128 نامحدود سرعت 0-10 کیلو دارم :n23: :n29:
حالا که بازار شکایت داغه توام شکایت کن:n02:نقل قول:
نه بخدا هیچ غلطی نمیتونن بکنن مگه اینکه پول از جیبت بکش بیرون و هی زنگ بزنی تهران اخرشم هیچچی! بسوز بسازنقل قول:
خوبه روی اون خط مخابرات بستم . هر ماه یکیشو شارژ میکنم ببینم چی میشهنقل قول: