بقیه دوستان هم اگر اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن. من میخوام سرویس جدید بگیرم ولی حقیقتش نمی دونم چه سرویسی رو بگیرم که مناسب باشه
Printable View
بقیه دوستان هم اگر اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن. من میخوام سرویس جدید بگیرم ولی حقیقتش نمی دونم چه سرویسی رو بگیرم که مناسب باشه
سلامنقل قول:
دوست من اول از همه از اونجایی هزینه برات مهم نیست بهترین کار اینه سراغ مودم آنلاک بری که بتونی سیم کارت بیشتر اپراتور ها رو به جز مبین نت استفاده کنی .
دوم اینکه اگر فقط دنبال اینترنت TD LTE هستی برای دانلود بالا کلا هزینه ی بیشتری نیست بقیه نوع اینترنت ها باید بدی . چون تعرفه TD LTE بیشتر . مثلا همین ایرانیل به طور تقریبی ماهانه ۴۲ گیگ ۶۰ تومان در میاد + ۲۰۰ گیگ دانلود شبانه که ۷۰ تومان هست .
مبین نت که باید مودم خودش باشه ( اگر بتونی سیم کارتش رو جدا بگیری که خودش نمیده هم خوبه ) یکم بصرفه تر هست .
اینترنت ۷ روزه رایتل ۵۰ تومان ۷۰ گیگ هم اگر خیلی پر مصرفی تنها راهه آخر .
از نظر سرعت آپلود معمولا اگر آنتن دهی خوب باشه و محله شما دیگه خیلی شلوغ نباشه سرعت آپلود اکثر TD LTE ها به 4 مگ میرسه .و حتی گاهی ۴۰ ۵۰ مگابیت . باید تست منی و آنتن خارجی هم تاثیر داره روی این قضیه اگر سیگنالت از دکل خوب نباشه .
در مورد مبین نت یک ویژگی منحصر بفردش داشتن دکل های خودش هست که اگر در منطقه ی تخت پوشش باشی احتمال داشتن کیفیت سرویس با ثبات هست ولی حداتکثر سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود داره ولی مودماش همه لاک هستن .
ماهان من همه هست که سرعت ۸۰ مگ رو ارایه میده ولی تعرفه هاش گرونه.
حالا اینترنت ptp یا ptmp
این اینترنت نیاز به انتن رادیویی داره و باید امکان سنجی از سمت شرکتی میخوای بگیری صورت بگیره و هزینه تجهیزاتش میشه تقریبا ۵ ملیون گاهی هم بسته به شرایط مکانی کمتر و بیشتر .
تعرفه ها روی این سرویس به صرفه تر از TD LTE هست و از اونجایی میتونن پهنای باند قابل کنترل ترث بت بدن میتونه کیفیت سرویس خیلی خوبی داشته باشه .
خیلی شرکتها این سرویس رو میدن بهتره گوگل کنی . بعضی ها هم تو بعضی شهرها سرویس های ویژه تری میدن . معمولا این سرویس به راحتی سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود رو میگیره و جز سرویس های پر طرفدار برای گیمرهای حرفه های هک هستن . تعرفه ها این سرویس بهتر از TD LTE هست .
گزینه ی بعدی adsl هست که میدونید چی و از روش رد میشیم و میرسیم به vdsl اگر فاصلت از مخابرات نزدیک به یک کیلومتر هست و کیفیت خط تلفن خوبی داری میتونی درخواست بدی بعضی جاها هم کافه های vdsl یا فیبر نوری هست که فاصله از اون ها شرط میشه . خیلی از ای اس پی ها مثل شانل و خود مخابرات و ... این سرویس رو ارایه میدن از اونجا که پایه اساسش همون تکنولوژی dsl هست . این ها بصرفه ترین تعرفه های اینترنت رو دارن .
سرعت دانلودش تا ۷۰-۱۰۰ و سرعت اپلودش تا ۲۰-۳۰ میرسه .
مورد آخر فیبر نوری هست که اونم باید محله فیبر نوری داشته باشه .
و در آخرم اینجا ایرانه و خیلی اوقات برای داشتن یک چیز خوب ناچاری ولخرچی کنی و تست کنی ببینی چی میشه . آخرشم اون چیزی میخوای شاید در نیاد ولی بسته به نیازت شاید ارزشش رو داشتم باشه .
سعی کردم توضیحات کامل بدم .
قصد فروش مودم TD-LTE ایرانسل مدل هوآوی B5142 دارم ، کسی خواست در خدمتم :rolleye:
قصد فروش مودم TD-LTE ایرانسل مدل هوآوی B5142 دارم ، کسی خواست در خدمتم :rolleye:
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مودم برای TDLTE خوبه؟ مثه اینکه برای سیم کارت اعتباری هم میشه ازش استفاده کرد
من همه جور اینترنتی غیر از فیبر نوری داشتم که بعید میدونم سمت ما داشته باشن چون همسایه های ما هم ازش استفاده نمیکنن. تنها چیزی که به دردم شاید بخوره همین TDLTE هست
این مودم رو من دارم . اول اینکه میتونی از نمایندگیش مستقیم بخری چون تر تمیز میفرستن دوم اینکه این مودم در اصل همون b612 هست با کمی تغییرات از جمله wifi 5Ghz که با نام شرکت soneya زده میشه . از اونجایی که مودم جدیدتر هست نسبت به ۶۱۲ یک سری نقطه ضعف ها داره از جمله نمیتونی دستی دکل عوض کنی یا بعضی ها ادعا دارن آنتن دهیش ضعیفتره که بیشتر میتونه به خاطر firmware باشه و در آینده بهتر بشه . ولی b612 تو ایران تجریش رو کامل پس دادن و firmware کاستوم هم براش هست .نقل قول:
سلام
مودم 2510 سری اول چراغ سیم روشن نمیشه. سیم کارتو هم بامودم دیگه تست کردم سالمه
قبلا یه z6000 داشتم اونم همین مشکل براش پیش اومد. همین سیم کارت هم روش بود
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td ایرانسل هم قطع میشه ؟
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td ایرانسل هم قطع میشه ؟