دیگه تکلیف برای من روشن نکن!نقل قول:
نمردیم و از یک کاربر بی اعصاب معنی انجمن رو هم فهمیدیم.
Printable View
دیگه تکلیف برای من روشن نکن!نقل قول:
ماشالا به این حافظه! :n09: امضای متحد بر علیه دزدی حجم شاتل گذاشته بودیم :n08:نقل قول:
عزیزم! گلم! قند نبات! (اینم به خاطر روح حساست) از من نقل قول نکن. انقدر سخته انجامش؟ اگر کردی جوابش رو بشنو. دیگه نمیدونم به چه صراطی مستقیمی. غیر از دو راه راهه دیگه ای جلوت نیست!نقل قول:
یه کاری میکنن آدم لینک 6 تا انجمن تحت مدیریتش رو بذاره ها ! مسئول بخش یه فروم کارشون به جایی میرسه بدون شناخت از افراد راحت لقب کاربر ساده رو دیگران میذارن.
نقل قول:
عزیزم! گلم! قند نبات! (اینم به خاطر روح حساست) از من نقل قول نکن. انقدر سخته انجامش؟ اگر کردی جوابش رو بشنو. دیگه نمیدونم به چه صراطی مستقیمی. غیر از دو راه راهه دیگه ای جلوت نیست!
یه کاری میکنن آدم لینک 6 تا انجمن تحت مدیریتش رو بذاره ها ! مسئول بخش یه فروم کارشون به جایی میرسه بدون شناخت از افراد راحت لقب کاربر ساده رو دیگران میذارن.
نه من گفتم کاربر بی اعصاب، نه کاربر ساده، چیزی به اسم کاربر ساده نداریم آقای مدیر شش انجمنی...همه در کاربری با هم برابرند ، حتی ادمین(صاحب) یک انجمن.
این ترول بازی و حرفهای لوس رو بس کن که خیلی از اسپم هات بدتره؛
این تکنیک ترولی که بیای پست رو نقل قول کن حرفهای عجیب و غریبت رو بزنی و بعد بگی چرا من رو نقل قول میکنید قدیمیه!
تنها هدف من اینجا از نقل قول از شما اینه که فکر میکنی با زرنگی میتونی حرفت رو بزنی و اتهام وارد کنی و بری، نه نمیشه...
جالبه تموم حرفات (اسپم، صحبت راجع به دیگران بدون شناخت و...) در مورد خودت صادقه. من هستم خدمتت، تا روشن بشه هدف شما چیه؟ شکر که بعنوان یک کاربر اینجام و قرار نیست اعمال قدرت بکنم! منتها شما نمیتونی چشمت رو برنگها ببندی که من بعنوان یوزر این انجمن دارم صحبتمو میکنم و به شما ربطی نداره که من راجع به تاپیک نظرم رو بگم.
آقا ولش کن یه عده مجبورن همه چیز رو گل و بلبل نشون بدن یعنی کارشونه !نقل قول:
ولی دیگه همه جای دنیا فهمیدن مشکلات اینترنت ایران برای چیه برای نگاه امنیتی و تهدید بودن اینترنته هر سال عنوان شایسته دشمن اینترنت رو برای کمبود پهنای باند نمیگیریم که عزیزم!:n19:وگرنه خریداری پهنای باند که کار شاقی نیست!بعدم به کاربر چه ربطی داره چقدر ثبت نام شدن چقدر اومدن اندازه پهنای باند موجود یوزر بگیرن که اینطوری نشه آره وقتی یک نهاد خاص میخواد کل کشور رو تو دستش داشته باشه از اقتصاد و سیاست تا جزئی ترین چیزها مثل اینترنت و روزبه روز ... وقتی همه چیز انحصاری باشه رقابت و فضای اقتصادی شفاف نباشه اونوقت یک عده بی شرف این وسط ... معلوم نیست این پهنای باند با چه قیمتی خریداری میشه با چه قیمتی فروخته میشه کیفیت چطوره و و و .... :n08:
بگذریم چی کار داری وقت و انرژیت رو هدر نده! :دی هر کسی اندازه خودش و نیازش از اینترنت استفاده میکنه دیگه :n18: برای یکی همین که اینترانت با سرورهای داخلی و IDM سرعت خوبی داشته باشه عالیه دوشواری نداره برای یکی دیگه چیزهای دیگه ای هم مهمه :n01:
وضعیت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت که داغونه مگه چند کانکشن یا 2 شب به بعد وبگردی و صفحه باز کردن هم تعریفی نداره خیلی طول میکشه تا کامل یک صفحه لود بشه بعضا باید چند با ریفرش کنم!پینگ هم یه ساعاتی میره رو 400 و تایم اوت بالای 75%!!
https هم که داغونه سرچ گوگل و جیمیل بسیار کند طوری که خودکار میره رو بیسیک مود یا اصلا باز نمیشه دانلود هم که در حد 0 ...
راستی دوستان "میخام" این شکلی صحیحه املاش من سواد درست و حسابی ندارم نمیدونم!:n09:
ذهنت رو زیاد درگیر این فرد نکن بالاخره داره به وظیفش عمل میکنه!اونم سلب مسئولیت از مخابرات و زیرساخت و ... هست و مغلطه کردن و انداختن همه تقصیر به دانلود کاربر و پهنای باند و تعداد کاربر و کلا کاربر بیچاره :n08: آقا جان مقصر ماها هستیم ماهیانه پول میدیم به حضرات که بهمون یک آب باریکه بدن اون رو هم نمیدن من گردن میگیرم :n09: شماها که بچه مسلمون و خیلی با ایمان هستید بخورید این پول ها رو حروم تر از گوشت خوک!:n18:نقل قول:
دیگه تکلیف برای من روشن نکن!
پ.ن:به نظرم یک عده اسپمر رو از این به بعد نادیده بگیریم بهتره هرچی تحریک و توهین کردن انگار نه انگار بالاخره پاک کردن پستها و بن شدن تاثیری نداشته گویا :n06:عزیزم بزرگوار مدیر 60 تا انجمن خفن شما اینجا یک کاربر عادی هستی که هیچ ادمین همینجا هم باشی حق نداری با بقیه اینطوری صحبت کنی هرکسی نظرش مخالفت بود توهین کنی تیکه بندازی شما و دوستای گرمابه و گلستانت که بن شدن باید اینو خوب بدونید!امیدوارم این تاپیک مخابرات هم یکم آروم بشه ملت با خیال راحت مشکلاتشون رو بیان کنن!:n16:
آره والا یجا دیگه دارن با پول منو شما حال میکنن بعد دعواشو ماها باید بکنیم ؟ البته اونا هم همینو میخوان ولی بیخیال الان منو ببین از 3 تا شرکت نت دارم ولی انگار اصلا نت ندارم ولی ببین چه خوشحالم :n02: تازه 3 روز دیگه هم نوین نت وصل میشه میخوام ببینم اون دیگه چه تحفه ای هست :n19:
خوش باشین باوو :n20:
اولانقل قول:
شما که استاد فروم نویسی و تکنیک های جامعه مجازی هستی باید اینو بدونی که وارد شدن به مسائل شخصی دیگران ربطی به کسی نداره نه؟ به شما ربطی داره که من با اسپیدتست و آسان دانلود خوشم یا نه؟
ثانیا
جناب عالی قدرت نداری اما اونی که پشتش در اومدی قدرت زیادی در جوسازی و به محکمه کشوندن دیگران داره. من اینجا دستم زیر سنگه ، خیلی علاقه داری آیدیتو بذار تو پروفایل بریم یاهو تا صبح بحث کنیم ببینم کی کم میاره ، اونجا هم دوربین مخفی هست که من بخام در برابر دیگران ترول بازی کنم؟! تو رو خدا حرفی نزن که مرغ پخته خنده اش بگیره. اینجا ایرانه. همه در کاربری با هم برابرند حتی ادمین سایت؟! معنی برابری رو تو پست های بی پایان 30یا30 و تمسخرآمیز رفیقت میتونی به عینه تماشا کنی!
ثالثا
جناب استاد فروم نویسی ، بهتره یه بار قوانین اولیه عضویت در فروم ها رو بخونید. حداقل توی متن قوانین 50 تا فروم این قانون رو دیدم ، تمسخر دیگران به دلیل عدم آگاهی ، نداشتن دانش کافی و... نقض صریح قانونه. هیچ کاربری حق نداره دیگران رو به خاطر دانش یا اطلاعات کمتر مورد سرزنش قرار بده. فروم محلی برای بالا بردن اطلاعات و به اشتراک گذاری اونها هست نه به رخ کشیدنش. اما رفیق شفیق جناب عالی این کار هر روزش هست. هرچند ایشون سواد خاصی ندارن ، بلکه فقط یه نظر متفاوت دارن که لزوما نه میتونه درست باشه نه غلط. اینکه ایشون میان روی اظهار نظر دیگران توصیف "سوتی سال" میذارن میشه بفرمایید معنیش چی هست؟ یا مثلا گرفتن غلطهای املایی و انشایی از دیگران مغایر با قوانین نیست؟
رابعا
شما چند تا سوال کردی و من جواب سوالاتت رو دادم و جناب عالی در انتها برای من تعیین تکلیف کردی که برو با فلان چیز و فلان چیز خوش باش و من جوابتون رو دادم ، کاری به کار من نداشته باشید ، میشه بفرمایید الان کی داره بیراهه میره و ترول بازی در میاره؟ بارها تاکید کردم که کاری با شما و پست هات و اظهارنظرهای شخصیت ندارم ، این جرمه ؟ حالا کی دنبال اهداف خاص هست؟
خامسا
درباره بحث اسپم تنها مشکل من با این پست های جناب عالی و جواب های خودم اینه که هیچ کمکی به دیگران نمیکنه و علاقه ای هم به خوندنش ندارن و در نهایت هم کسی که به خاطر ارسالش جریمه میشه اون منم ، خیلی چیز عجیبیه که توصیه کنم تمومش کنید؟ می بینید که اگر قصد داشته باشم جواب بدم چیزی کم ندارم. همین پست های بی محتوا و تست های تکراری و فحش های (گلایه ها) همیشگی باعث شده تاپیک بازدهی خودش رو از دست بده و پست های نیاز به کمک دیگران لابلای اونها گم بشه. سه چهار صفحه اخیر خودش گواه مدعاست. هیچ کدوم از آقایون پرادعا به خودشون زحمت ندادن سوال های ساده دیگران رو جواب بدن و تنها کسی که به چند موردش جواب داده خوده من بودم. خوشتون بیاد یا نیاد بحثای این چنینی اسپمه . شما تا وقتی میتونی با کسی بحث کنی که طرف مقابل علاقه داشته باشه ، یکم فضای ذهنی مجازیت رو حقیقی کن ببین تو دنیای بیرون چنین امکانی هست بدون واکنش فرد مقابل بحث کنی یا نه ، چون در اون صورت به نظر میاد داری با دیوار صحبت می کنی.
سیاست کلان کشور رو در نیم خط گفتی که :دینقل قول:
-----------------
خبر جدیدی برای این مشکلات فیبر نوری نیومده؟سه ماهه تو لیست مخابراتم که پورت جدید بده.
این قضیه خصوصی شدن خرید پهنای باند چی شد کی قرار اجرایی بشه/
یه مدت مجبور شدم با دایل آپ کانکت شم سرعتم از کیانوش بیشتر بود.
1-آیدی یاهو؟...الان که اعلام عمومی کردی اینهم باز وجه نمایشی قضیه است و نیاز ترولی. حتی به اعلامش در پروفایل هم راضی نشدی و اینجا باز خودت رو خالی کردی. مرحله بعدی هم قرار سرکوچه تونه؟نقل قول:
2-عدم پاسخ کاربران به هم، یک ادعای دروغین و جو سازی از شما، میتونی دقیقتر تاپیک رو ببنی که سوالات رو هرکس اطلاع داره پیگیری کرده ، سوالهای عمومی اکثرشون پیگیری شده، سوالهای خاص هم (مثل اعلام اطلاع از وصعیت خاص یک منطقه) باید توسط یک فرد مطلع از همون منطقه جواب داده بشه، در نهایت یک نگاه به پستهای هر کس میرسونه چه کاره هست!
3-در مورد کیانوش ، والا این غولی که شما از ایشون ساختی نیاز به پشتی دراومدن نداره! : )
4-جامعه مجازی بی وطنه ، ولی مطالبش گاهی در مورد وطنه. اینکه اینجا اجتماع ایرانه و فلان، بجز در رابطه با قوانین رسمی، ربطی به شکل مدیریتی این انجمن نداره.
5- به هیچ وجه مسایل مورد علاقه شما نه ورود شد نه بهشون توهین و نه بهشون علاقه ی هست....italodance گرامی مطالبی در مورد اهمیت سرویسهای مختلف اینترنتی در برابر پست شما داد و من پستی در ارتباط با اسپید تست دادم، شما یک سری مطالب عجیب در ارتباط با پست ایشون و اسپیدتست گفتید، من با قید اینکه به باقی پستتون کاری ندارم گقتم واضح بگید نقدتون به پستها چیه و متلک پرانی شما شروع شد + توهین به من به علت ناظر بودنم(که ویرایش کردید) توجه فرمودید؟ بنده هم در مقابل گفتم تعریف اینترنت فقط مرتبط با اون قسمتش که شما باش خوشید نیست!
من به جد معتقدم شما یک اسپمر قهارید و بدنبال این بودید که درگیری شخصیتون رو در این تاپیک پیش ببرید، متاسفانه من از این موضوع اطلاع نداشتم ولی از پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بعد و پست کیانوش گرامی و توجه به پستهای قبلی شما و امضاتون و... متوجه این موضوع شدم. وگرنه مطمئن باشید وارد این بازی نمیشدم و مجالی برای این قبیل پستها ایجاد نمیکردم.