سایت صبانت همینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟
پس سرویس نامحدودش کجاست ؟؟:n23:
Printable View
سایت صبانت همینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟
پس سرویس نامحدودش کجاست ؟؟:n23:
دوستان چند روزي هست كه دوباره به جمع صبا نتي ها برگشتم . طرح 2مگ خريدم بايد سرعت دانلودش چقد باشه ؟
واسه من بالاي 128 نميره چرا ؟
سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون
من که قبلا 1 مگ داشتم سرعتم 250-260 بود...نقل قول:
الان که 128 گرفتم شده 120-140
حالا یعنی الان 2 مگ مثل 128 هستش؟!
بله دقيقا ... الان تو IDM بالاي 125 اينا نميره ... نميدونم چيكار كنم
مبين نت دارم گفتم بيام دوباره صبا بگيرم اينم كه اينجوريه
بهشون زنگ بزن و بگو مشکل رو .نقل قول:
احتمالا بعلت نزدیک عید بودن طول کشیده به مرکز مخابراتی نامه بزنن تا پهنای باند شما رو بالاتر ببرن.
وگرنه سرعتی که به شما میدن با این خرید، از 2 مگ هم بهتره
سلام . چند تا سوال دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید : با سرویس 1 مگ سرعت دانلودم در شب و روز چند است ؟ اینترنتی سفارش بدم زودتر وصل میکنن یا تلفنی ؟ بعد از سفارش چند روز بعد وصل میشه ؟
[QUOTE=Eliminal;7533345]من که قبلا 1 مگ داشتم سرعتم 250-260 بود...
الان که 128 گرفتم شده 120-140
بله متاسفانه نوسان سرعت داره
سرعتت حدود ۱۲۸ کیلوبایت خواهد بود. حالا چند کیلوبایت بالاتر یا پایینتر. زمان رسیدگی به سفارش و وصل کردن هم بستگی به وضعیت مخابرات منطقه داره. اگه پورت خالی داشته باشند چند روز بیشتر طول نمیکشه ولی اگه شلوغ باشه، اومد نیومدی است و ممکنه مدتی طول بکشه.نقل قول:
از نمایندگیها بپرسی بهت میگن. البته زیاد روی زمان اعلام شده حساب نکن. ممکنه چند روزی بیشتر یا کمتر باشه. بعد هم الان به خاطر عید نوروز شاید سفارشت به بعد از چند روز تعطیلی عید موکول بشه. خلاصه اگه قصدت جدیه، همین الان اقدام کن.
سرعتت باید بالای ۲۵۰ باشه. اگه هم خیلی نوسان داشته باشه، قدیما زیر ۲۴۰ نمیومد. در مجموع یه چیزی بین ۲۴۰ تا ۲۶۰. ولی ۱۲۸ خیلی کمه. یعنی عملاً ۱ مگابیت داری. حتماً به پشتیبانی زنگ بزن تا مشکلت رو حل کنند. داری هزینه ۲ مگابیت رو میدی و معنی نداره سرعتت اندازه ۱ مگابیت باشه.نقل قول: