الان اکثریت خسته شدن. طبیعیه .نقل قول:
فقط سعی کنید روزهای اخر زیاد فشار به خودتون نیارید که سر کنکور سرحال باشید
Printable View
الان اکثریت خسته شدن. طبیعیه .نقل قول:
فقط سعی کنید روزهای اخر زیاد فشار به خودتون نیارید که سر کنکور سرحال باشید
هیچوقت دنبال کنایه نگرد. همچنین تا حدی استعاره. اول از تشبیه ، واج آرایی و ... شروع کن. اگه بیت تشخیص داشته باشه پس حتما استعاره هم داره (برعکسش درست نیست)نقل قول:
ا
هفته دیگه این موقع باید بخوابیم!:31::31::31:
استرس دارین؟!
بچه ها یه سوال
کنکور خارج 88 بخصوص دینیش
برای من سخت بود ایا کلا اینطوره یا نه اکثریت اینطورین
هر چی خوندم فقط ایه بود چرا؟
چی چی!!!!!!!!!!نقل قول:
هفته دیگه این موقع باید بخوابیم!:31::31::31:
استرس دارین؟
خواب چیه؟طبیعی رفتار کن!
واقعا فک کردی ساعت 9 خوابت میبره؟:31:
بی خیال!!!
اجازه دارين استفاده كنين اما كامپيوتر نمي خونه پاسخنامتونو! حالا خود دانيد!نقل قول:
مزاج کردم جو عوض شه!:31:نقل قول:
حالا هفته دیگه بیشتر صحبت میکنیم!:31:
الان هنوز حساسیت کار به خوبی درک نمیشه!:31:
استرس وارد نکن جون هرکسی که دوست داری. ولی از یک طرف خوشحالم ، تموم شد امسال. بچه اولین کاری که بعد از کنکور میکنین چیه ؟ با دوست دوخترتون یا دوست پسرتون میرید بیرون !؟ میرید میگردید با دوستاتون !؟ مسافرت مجردی !؟ خواب !؟ باشگاه میرید تا از چربی های اضافی و خیلی چیزا راحت شید !؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من خودم اولین کاری که میکنم یک باشگاه اسم مینویسم تا دوباره برگردم به حالت اول و بعدش میرم کوه ، آخ دلم لک زده. بعد میرم سراغ جزوه های کامپیوترم تا دوباره کارم رو شروع کنم و......
پیشنهاد میکنم از الان به این مسائل بعد کنکور یواش یواش فکر کنید چون فکر کردن بیشتر به کنکور = تنش و استرس بیشتر ایجاد کردن ( به قولی بی نظمی همیشه دوست داره بره بالا حالا ما هم با این فکر کردن به این دو مقوله که گفتم آنتروپی مون میره بالاتر :دی :دی )
نقل قول:
با دوست دوخترتون یا دوست پسرتون میرید بیرون !؟
چرا بریم بیرون میاریمش خونه =)))))))
نقل قول:
میرید میگردید با دوستاتون !؟
شمال و کیش توصیه میشه ولی نمیشه نفس کشید توی این فصلی که میخوایم بریم :دی :دی
ولی من فک کنم یه بانجی جامپینگ لازمه که بعد کنکور سبک بشیم اساسی :دی :دی ( فک کن از اون ارتفاع که میپری توی 14 15 ثانیه هر چی از کنکور خوندی از ذهنت پاک میشه :دی :دی ) قیمتش هم به نسبت مناسبه برای یه تفریح بعد کنکور :دی
پس میخوای به مامان بابات معرفیش کنی ؟؟؟؟نقل قول:
یکی از بچه ها کیش رو پیشنهاد کرد ، هتل داریوش 4 روز و 3 شب مجانی ، ولی سوخاری میشیم الان
ولی کلاردشت یا سیاکل رفتن خیلی خوبه ، مخصوصا توی این هوا پاشی بری جنگل کمپینگ ، وای قاطی کردم اساسی :18::18:
شیراز هم بد نیست الان ولی اگه بشه رفت آذربایجان مخصوصا الان که ویزاشو برداشته برای ایرانیا ، که خیلی توپه (یکی منو خاموش کنه لطفا !!!!:19:)
ولی بانجی جامپینگ خیلی خوبه، راستی توی Discovery Science یک بار طرف اومد برعکس بانجی جامپینگ رو اجرا کرد. از زمین رفت بالا :18:. :دی اون بیشتر توصیه میشه