نقل قول:
1.تو خودت که داری از چه نظر میگی بهتر از کیاسالاره؟؟؟ممنونم از نظرت:10:
در عالی بودن کتابهای اناری شک نکن!:20:لا ریب فیه!:31:خودش نفر اول سراسری تجربی و هم ازاد پزشکی بوده.تاره نفر اول و سوم ریاضی امسال هم شاگرد همین استاد بودند.راستی در بین رتبه های تک رقمی تنها نفر سوم تونست زبان رو 100 بزنه چون شاگرد دکتر شهاب اناری عزیز بوده.:46:و در ضمن خیلی از داوطلبان قوی دیگه هم از کتابهای ایشون استفاده کرده اند.از جمله نفر اول 87.
ببین کتاب درک متن به زبان ساده اولا مهارتها رو خوب درس میده با مثال های خوب.بعد 80 تا ریدینگ و 40 تا کلوز میاره برای تمرین.یکی از بهترین ویژگی های این ریدینگ ها ،از اسان به سخت بودن ان هاست.کنار هر ریدینگ یا کلوز زمان پاسخ گوییش هم داده.اولاش راحتن و وقت اضافه هم میاری ولی از ریدینگ های حدودا 55 به بعد کم کم شرایط سختتر میشه و به قول دکتر اناری ،گرگ بارون دیده میشید.هم ریدینگها سختتر میشه و هم وقت کمتر!در ضمن ،در پاسخ های تشریحی های ریدینگ ها یه سری تکنیک ها برای حرفه ای تر شدن در برخورد با ریدینگ ها میده و جاهایی هم مهارتهای ریدینگ خوانی بخش اولو تو ریدینگ پیاده میکنه تا هم برات یاداوری میشه هم بهتر جا بیفته.
یه ویژگی عالی دیگه هم داره و اون اینکه:متنهاش در مورد موضوعات مختلفه مثل تاریخچه ی یه موضوع ،پزشکی ،ارتباطات میان انسانها ،توضیح درمورد یه حیوون خاص مثل کوسه ،زندگی نامه افراد مشهور ،جنگ ،یه رویداد یا بعضی شرکت های مهم معروف جهانی و....این ویژگی خیلی به دردت میخوره به نظر من.میدونی چرا؟.مثلا یه ریدینگش که درمورد جنگه با لغات مربوط به جنگ اشنا میشی که میتونه تو ازمونهای مختلف اگه ریدینگ درمورد جنگ بود برات مفید باشه.کلماتی مثل اسلحه ،اشغال کردن ،جنگ ،سرباز و ....یا درمورد ریدینگ های دیگه اش هم همینطور.
البته من فقط یه ایراد میتونم از این کتاب بگیرم و اون اینکه ریدینگ های کنکور رو پوشش نمیده.ولی ریدینگهاش (البته نه اون اولی ها که به قول مولف برای دست گرمیه) در سطح کنکور هست.ولی باز ملالی نیست! چون من زبان پیش مبتکران رو دارم و اخرش پر از کلوز و ریدینگ های کنکوره.:46:
دکتر اناری یه پیام داده بود برام درمورد ریدینگ های اخر این کتاب : الان سخت حل کنید ،در جلسه کنکور سخت حال کنید:31: