عکس مورد نظر ، وقتی پیچ نگهدارنده دلکو را کمی شل میکنم دلکو را میچرخانم این دو خط در راستای هم قرار میگیرن و دلکو در این وضعیت موازی موتور قرار میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عکس مورد نظر ، وقتی پیچ نگهدارنده دلکو را کمی شل میکنم دلکو را میچرخانم این دو خط در راستای هم قرار میگیرن و دلکو در این وضعیت موازی موتور قرار میگیره
سلام خدمت دوستای عزیز پژمان هستم ،ماشینم هم نوا سی 5 هستش،یسری مشکلات باهاش دارم،که تک تک باید رفعشون کنم یکیش خیلی اذیتم میکنه اونم اینه که دنده هاش هی قاطی میکنه و کلا ماشین قفل میکنه باید با دنده ور برم کلی دنده عوض کنم تا ردیف ول کنه به نظرتون چیکارش باید بکنم.
همانطور که استاد هم فرمودند دلکو رو باید بر اساس کارکرد موتور در دور ارام و همچنین به طور اصولی تر با در نظر گرفتن دور ارام تنطبم کنید و با اون خط اصلا کاری نداشته باشید.
چراغ دلکو هم واجب نیست و شاید در جاهایی که از قدیم تنظیم موتور میکردند بتونید به کمک چراغ دلکو تنظیم کنید.
.................................................. ........
علی اقا راستش یک دست رینگ از این مدل که متعلق به فورد موستانگ بوده پیدا کردم که قیمت مناسبی هم میده ولی خواستم کلا نظرتن رو در مورد این مدل رینگ برای نوا بدونم.
در مورد تست هم یک پلوس و دیسک چرخ نوا با خودم میبرم تا همونجت تست رو انجام بدم.
این هم روی نوا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی در مورد خرید گاز کولر و یا .... اگر کاری از دست من برمیاد بفرمایید .
با سلام
راستی من هم دنبال گاز R12 هستم.یه کولر ساز که خودش قبلا نوا داشت و الان کولر های خانگی هم سرویس میکند گفت ماشینتو بیار تا کولر شو روبراه کنم.
منتظر جستجوی علی آقا واسه گاز با کیفیت میمانیم.
راستی مصرف نوای من در جاده حدود ۱۵ یا بیشتره. تازه فهمیدم کیلومتر شمار و کیلومتر سنج هر دو، زیاد میخوانند. قبلا فکر میکردم فقط کیلومتر سنج زیاد میخونه.
جناب pejy666
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
مشکل قاطی کردن دنده های نوا و بیوک ، معمولا بخاطر تنظیم نبودن یا فرسودگی لینکها و رابطهای اتصال لیور دنده با گیربکس هست.
برای رفع این مشکل بهتره که اول تمام لینکها و رابطها را از نظر تنظیم بودن و رگلاژ و نداشتن خم و انحنای اضافی و... چک بکنید تا از این بخش مطمئن باشید و اگر مشکل برطرف نشد موارد دیگه را چک کنید ( مثل فیلر و پوسته فرمان مربوط به دنده عقب )
جناب as5778
این خطها برای تنظیم دلکو بکار رفته اما در شرایطی که دلکو در ابتدا تنظیم شده باشه ( با روش استفاده از احتراق شمع یک یا یکی از شمعها ) و اگر قصد چرخاندن دلکو باشه با استفاده از این شاخصها دوباره به محل قبل و تنظیم شده برگرده.
این بار شما با استفاده از همین روش تنظیم بکنید و نتیجه را مقایسه کنید.
متشکرم آقا محمد گرامی، متاسفانه اینطور که فروشنده می گفت هیچ شرکت باربری یا پستی و ... این شیشه ها را بخاطر کوچک و شکننده بودن قبول نمیکنه ( البته من که ندیدم واقعا چه شکلی هست و ممکنه قابل پست شدن و یا ارسال با روشهای دیگه مثل تیپاکس باشه ولی اطلاع ندارم)
به هر حال اگر دوست داشتید با این فروشنده ، آقای اعتماد 77531872 تماس بگیرید و از نزدیک محصولاتی که دارن را ببینید شاید مورد استفاده شما هم قرار گرفت ( متاسفانه آدرس نپرسیدم)
در مورد رینگ من فکر میکنم حتما باید روی خود ماشین آزمایش بشه چون بیشترین نگرانی من مربوط به پمپ ترمز چرخهای جلو هست که ممکنه به نوعی مانع سوار شدن رینگها باشه.
سالها قبل یکدست رینگ آمریکایی بسیار زیبا پیدا کردم که قیمت زیادی هم نداشت. شکل اونها دقیقا مثل رینگهای معمولی بود که کمی پهنتر باشه و البته تماما کرومکاری شده و درخشان با بچه قالپاقهای بسیار شیک.
این رینگها به خوبی و راحت روی چرخهای عقب بیوک و نوا و کامارو سوار می شد و هیچ مشکلی نداشت، اما بخاطر کوچکتر بودن قطر داخلی رینگ نسبت به نمونه های استاندارد ، امکان استفاده روی چرخهای جلو را نداشت و با پمپ ترمز برخورد میکرد مگر اینکه با استفاده از لاینر و واشرهای ضخیم ، رینگ با فاصله از توپی سوار می شد که اینهم اصلا ایمن و منطقی نبود.
آقا حمید، متاسفانه گاز R12 با کیفیت وجود نداره و تا جایی که من دیدم همه ساخت چین و تقلبی است. دیروز هم یک نشت گیر کانادایی خریدم ( برای پراید گاز 134a ) به قیمت 15 تومان ، اما گاز مناسب 12 نداشتن. گازهای مختلف بخصوص با مارک ISCON موجود هست اما من فکر نمی کنم واقعا بدرد بخوره چون قبلا از همین مارک کپسول کوچک با گاز 134 برای پراید استفاده کردم و نتیجه خوبی نداشت.
اولین کارخانه مونتاژ اتومبیل در ایران،لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4نکته برای افزایش ارزش ماشین کلاسیک شما،لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصول نگهداری از خودروهای کلاسیک-قسمت اول،لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونه ماشین کلاسیک خود را بشوئید؟لینک، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب camaro lt با روشی که فرمودید دلکو تنظیم شد موتور لرزش و خام سوزی نداره ، اما وقتی که ترک چوب به بالای پیستون میخورد سر ترک چوب را سیاه میکرد فکر کنم سر پیستونها خیلی جرم گرفته چطور میشه بدون باز کردن موتور محفظه احتراق و پیستونها را شستشو داد. با تشکر فراوان
اگر موتور نو هم نصب کنید بعد از چند هزار تا بالای پیستونها از حالت براق و تمیز خارج میشه.
مخصوصا که ماشینهای ما هم کاربراتوری هست.
تشکر از جوابتون ولی فیلر و لیورو وپوسته رو چجوری باید تست کنم:n13:
برای تمیز شدن این جرمها ( البته نه بصورت 100% و کامل) شاید بهترین راه استفاده متناوب از مکملهای بنزین باشه که در انواع مختلف ساخته شده و کم و بیش کارایی خوبی دارن، منتها یک مسئله را در نظر بگیرید که هرچقدر هم که سعی بکنید بالاخره موتور دوده و جرم میگیره و این بخاطر مسائل زیادی از جمله کیفیت بد سوخت و مشکلات سیستم سوخت رسانی و احتراق ناقص و... است
در خودروهای انژکتوری هم این وضعیت بوجود میاد و از یک جهت میشه گفت این پدید چندان هم بد نیست بخصوص برای خودروهایی که چندسال از کارکرد اونها گذشته، چون بخشی از دوده های جمع شده در اطراف تاج پیستون، مثل یک غشاء آب بندی عمل میکنه و جلوی خروج کمپرس از اتاق انفجار به داخل کارتل و بوجود آمدن روغن سوزی را میگیره.
توصیه شده که اگر سرسیلندر را باز کردید و قصد داشتید که تاج پیستونها را تمیز کنید، فقط وسط اونها را تمیز کرده و به هیچ وجه به لبه ها دست نزنید چون با زدوده شدن این جرمها موتور به روغن سوزی میافته.
این اتفاق را من یکبار دیدم و مکانیکی که این کار را روی ماشین یکی از مشتری ها انجام داد متوجه شد که موتور کمپرس رد میکنه و روغن سوزی داره و ناچار شد موتور را دوباره باز کرده و این بار تعمیر کامل بکنه.
به هر حال مشکل خام سوزی و لرزش حل شده و این نکته مهم هست و زیاد نگران مسئله جرمها و دوده ها نباشید