منم یک نگ نامحدود دارن 105 دانلود میده تبریز واقعا عالیه:n16:
Printable View
منم یک نگ نامحدود دارن 105 دانلود میده تبریز واقعا عالیه:n16:
آسیاتک ملعون
128 محدود ساعت بعدازظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ..دوستان من سرویس اسیا تک دارم در شیراز و راضی هستم فقط بعضی مواقع مخصوصا تو این یک ماه اخیر خیلی وصل و قطع میشدم و نمیدونم اشکال از خط بود اشکال از شبکه بود و یا اشکال از مودم بود خلاصه وقتی شر میکنم تو لپتاپم وصل میشه یا اصلا وصل نمیشه دیسکانکت میشه و نمیدونم الان بهترین مودم کدوم مودم هست همین مودم ایسوس ان 10 را نگه دارم یا یکی دیگه بخرم کدوم مودم روی اسیاتک بهترینه ؟؟؟؟ اینم تست برای سرعت اینترنت بنظر شما خوبه ؟؟البته امروز یک مقدار بهتر شده تو سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتکی سرویستون چقد طول کشید وصل شد؟
بعد یه مساله دیگه، دوستانی که نامحدود دارن، الان مخابرات دارم (512)، مخابرات چند ماهیه که افتض شده و سرعت با تک کانکشن در حد 10-15 کیلوبایته، آسیاتک که اینجوری نیست؟
من که رفتم تو اسیا تک ثبت نام کردم هم خونه بابام و هم خونه خودم 4 روزه طول کشید تا برام وصلش کردن
نقل قول:
اینترنتی ثبت نام کردی؟
هزینه رانژه چقدر گرفتن؟
پرداخت انلاین هم دارند؟
سرعت تک کانکشن آسیاتک هم همون 10 الی 15 است و اصلا بدرد ویدئو آنلاین به هیچ وجه نمیخورد و واقعا افتضا است (حتی با یک مگ هم نتونستم آنلاین تلویزیون یا کلیپهای یوتیوب را نگاه کنم در حالی که مخابرات وقتی بودم و اوضاعش هم خوب بود با 256 هم تا حدودی میتونستم راحت نگاه کنم)، اما برای دانلود کردن آسیاتک خوبهنقل قول:
من میخوام نامحدود برنزی 2 مگ یگیرم و میخوام تا جایی که میشه دانلود کنم
از دوستانی که نامحدود برنزی دارن و مدام دانلود میکنن تا الان توسط آسیا تک دچار محدودیت و یا کاهش سرعت نشدن ؟
اینترنتی خیر حضوری رفتم کاکونقل قول:
اون موقع 15 تومن گرفتن الان رو دقیق نمیدونم حرف پارساله
اره شما تو سایتش میتونید انلاین حجم ترافیک بگیرید عزیزم
نامحدود 512 یک به چهار ، سرعت دانلودش چطوره تو تهران ؟! اگه از دو سیستم همزمان استفاده کنیم چطور میشه ؟!