نه این مشکل به دو هارده بودن مربوط نیستنقل قول:
Printable View
نه این مشکل به دو هارده بودن مربوط نیستنقل قول:
سلام. من 2تا هارد دارم یکی 1 ترا برای آرشیو و یکی 250 برای ویندوز! یه درایو 250 گذاشتم واسه ویندوز و یه 1 ترا درسته واسه آرشیو. وقتی میخوام وارد درایو 1 ترا که فیلمها و موزیک و ... توشه بشم وقتی 2تا چپ میزنم به مدت 6-7 ثانیه هنگ میکنه و بعد باز میشه!! میخواستم بدونم این مشکل چجوری حل میشه؟؟ مرسی:n01:
اون هاردتون به حالت اسلیپ میره و وقتی دوباره روش کلیک کنید اینطوری میشه برید تو تنظیمات power option تو کنترل پنل و حالت اسلیپ هارد رو یا مدت زمانشو زیاد کنید یا کلا غیرفعال کنیدنقل قول:
حجم اطلاعات تو اون یک درایو هم وقتی زیاد باشه یکم طول میکشه تا توسط هارد همش لود بشه و یکمی زمان میبره
میشه دقیقا آدرس بدید کجا برم که حالت اسلیپ هارد رو غیر فعال کنم؟! توی منوهای پاور آپشن من چیزی مربوط به هارد ندیدم ولی همه گزینه ها روی never هست!! :n01:نقل قول:
اون هاردتون به حالت اسلیپ میره و وقتی دوباره روش کلیک کنید اینطوری میشه برید تو تنظیمات power option تو کنترل پنل و حالت اسلیپ هارد رو یا مدت زمانشو زیاد کنید یا کلا غیرفعال کنید
ازقسمت control panel روی power option کلیک کنید (یا اینکه در قسمت search box منوی استارت power option رو تایپ کنيد) و سپس روی change plan settings کلیک و سپس روی Change advanced power settings کلیک کنید و طبق عکس زیر مدت زمان لازم رو وارد کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیداش کردم. دست شما درد نکنه ک وقت گذاشتید و راهنمایی کردید. خیلی خیلی ممنون :n12:نقل قول:
نقل قول:
ازقسمت control panel روی power option کلیک کنید (یا اینکه در قسمت search box منوی استارت power option رو تایپ کنيد) و سپس روی change plan settings کلیک و سپس روی Change advanced power settings کلیک کنید و طبق عکس زیر مدت زمان لازم رو وارد کنید .
تو system volume information معمولا اطلاعات مربوط به restore ها توش است ببینید با تغییر و دستکاری permission ها میتونید واردش بشید یا نه
منظورتون از تغییر ودستکاری permision (مجوزها) چیست؟ واصلا این بخشی رو که اشاره کردید در کدام قسمت است؟
سوال دومی که دارم اینه که اگه این restore ها وجود نداشته باشه در یک هارد اکسترنال ایا مشکلی برای هارد بوجود میاورد یا خیر؟
کلا اگه یه توضیحی در مورد نقش این restore ها در هارد های اکسترنال بدید که چه نقش و وظایفی را در یک هارد اکسترنال بازی میکنند ممنون مشوم ایا وجود انها ضروری است بطوری که اگر وجود نداشته باشد باعث خرابی هارد اکسترنال میشود یا خیر؟
:n26::n26::n26::n13::n13::n13:
اطلاعات مربوط به فایل ها است و یک سری متادیتا در درایو ویندوز هم اطلاعات مربوط به ریستور توش است که میتونید باهاش سیستم رو ریستور کنید
روی فولدرش راست کلیک میکنید و تب security میتونید مجوز دسترسی به این فولدر رو برای خودتون full control بزارید تا بتونید واردش بشید
نه اگه نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه
کابل دیتا و پاور رو عوض کردم و حتی با یه پاور دیگه هم تست کردم،پارتیشن بندی رو هم انجام دادم، درست نشدنقل قول:
آپدیت فریم ویر هارد رو از کجا و چطور آپدیت کنم؟
بعد چون هارد رو یه سیستم دیگه هم تست کردم باز نیاز به آپدیت بایوس مین هست؟
آپدیت فریم ویر مدل هارد رو تو سایتش پیدا کنید تو سایتش فریم ویر است دانلود کنید یک فایل اجرایی است قبل از اجرای این فایل از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و بوت اصلی سیستم رو هارد باشهنقل قول: