دوستان مودم بنده باید همش کانال رو تو تنظیمات عوض کنم که کار کنه هر از گاهی یهو قطع میشه ارتباط
مال شما هم چنین مشکلی داشته ؟
Printable View
دوستان مودم بنده باید همش کانال رو تو تنظیمات عوض کنم که کار کنه هر از گاهی یهو قطع میشه ارتباط
مال شما هم چنین مشکلی داشته ؟
سلام دوستان
منو خرید بسته ایرانسل دو نوع هست یکی خرید بسته td lte
یکی خرید بسته همراه 4g
همیشه همراه میخریدم میخوام بسته td lte بخرم ولی فک میکنم سیمکارت مخصوص خودشو داره درسته؟برای گیمینگ کدوم بهتره و یا فرقی نمیکنن؟
ایرانسل خیلی خراب شده دلیلش هم شاید سیاسیه
همراه بهتره برای گیمینگ؟ممنون
سلام دوستان امکانش هست راهنمایی کنید .مودمzw101دارم زمانیکه مودم رو به تی پی لینک مدلw8961nوصل میکنم و با گوشی وصل میشم سرعت افتضاح و دائم قطع و وصل میشه ولی با کابل که مستقیم از zw101 وصل میشم به لپ تاپ سرعت خوبه.هر تنظیمی بگید رو مودم انجام دادم .راه حل چیه؟ یه وقت هایی هم چراغ لن اصلا روشن نمیشه
- - - Updated - - -
سلام دوستان امکانش هست راهنمایی کنید .مودمzw101دارم زمانیکه مودم رو به تی پی لینک مدلw8961nوصل میکنم و با گوشی وصل میشم سرعت افتضاح و دائم قطع و وصل میشه ولی با کابل که مستقیم از zw101 وصل میشم به لپ تاپ سرعت خوبه.هر تنظیمی بگید رو مودم انجام دادم .راه حل چیه؟ یه وقت هایی هم چراغ لن اصلا روشن نمیشه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم کلافم کرده با کابل سرعت خوبه ولی به محض اینکه به مودم وصل میکنم که بشه باwifiبهش وصل شد سرعت افتضاح میشه یه وقتایی اصلا قطع میشه.بنظرتون مشکل از چیه؟ چند مدل روتر هم امتحان کردم فایده نداشته.
میشه راهنمایی کنید من اصلا وارد نیستم.الان چند ماه درگیر این مودم و این مشکل هستم هیچ جا راهنمایی پیدا نکردم.۰۹۰۲۵۶۱۹۳۹۲ شماره منه ممنون میشم کمکم کنید
درود.نقل قول:
شما با گوشی نمیتونید به شبکه TDD-LTE ایرانسل وصل بشید و از اینترنت اون استفاده کنید و می بایست مودم مخصوص اون رو خریداری کنید همچنین سیم کارت مخصوص اون رو تا بتونید بسته های TDD-LTE رو استفاده کنید. اگر هم گوشی شما اون باند رو داشته باشه فقط میتونید از نت اون استفاده کنید و قابلیت مکالمه نداره. برای خرید هم دست کم باید حدود دو میلیون تومان به بالا خرج کنید (دست کم).
به هیچ عنوان هم به درد گیم نمیخوره چون هم پینگ بالایی داره و هم Nat Type 3 هستش و Nat Type 2 نداره.
کلاً سرویس موبایل (بر بستر سیم کارت) به درد هیچ بازی ای نمیخوره.
سلام دوست مننقل قول:
در مورد این مودم .. POE داره ولی اگر فاصله poe تا مودم شما زیاده از کابل cat 5 معمولی استفاده نکنید
از کابل cat 5 E یا ترجیحا cat 6 به بالا استفاده کنید . چون میرایی برق این مودم زیاده کیفیت ساخت پایینی داره
به نظر میرسه مشکل شما هم همینه شاید دوستان بگن پورت رو ی اکسس پوینت شما ایراد داره ولی احتمالا مشکل از ارتباط مودم با اکسس پوینت هست .
سلام دوستان کسی میدونه توی مودم GP 2101 plus چطوری میشه روی یک فرکانس یا بی تی اس قفل کرد؟
من توی قسمت Cell seletions این کار انجام میدم اما باز مودم سوئیچ میکنه
گوشی جدید مثل شیاومی 11t pro و 11t با همون سیم اعتباری و دائمی به تیدی باند ۴۲ وصل شدمنقل قول:
لطفا اگه امکان داره NAT type رو معرفی چی هست و تفاوت 3 و2 در چی هست و در کل به چه درد میخوره؟نقل قول:
دوستان من یه اینترنت میخوام که بیشتر برای دانلود فیلم و سریال میخوام.گاهی هم برای آپلود فایل ازش میخوام استفاده کنم که سرعتش مناسب باشه. هزینه اش برام مهم نیست. در دیجی کالا دیدم که مودم TF-i60 H1 رو خیلی ازش تعریف کردن. واقعا نمیدونم مودمش خوب هست یا نه
درضمن برای دانلود بالا اصلا ایرانسل رو پیشنهاد میدید یا همراه اول یا ...؟