اینها تعریف هاشون با شرکت های دیگه فرق داره
اگر 72 ساعت قبل از اتمام سرویس تمدید بکنی برای شما تمدید حساب میشه و از پایان سرویس قبلی سرویس شما تمدید میشه علتش هم اینه که کاربرانی که سرویس های انتخاب کردن که قابل انتقال هست حجمش به دوره بعد(های وب از اولین و معدود شرکت های است که حجم اصلی سرویس برای سرعت های زیر 2 مگ قابل انتقال به دوره بعد هست) شما از تمدید سرویس استفاده می کنی و مابقی حجمت نمی سوزه نه اینکه کاربر فشفشه داشته باشه دوست من فشفشه بعد از اتمام سرویس و در سرویس بعدی و حتی یوزری دیگر قابل استفاده هست و نمی سوزه!
اگر بعد از تاریخ اتمام سرویس اقدام به تمدید کنی تعریف های وب از این کار تغیر سرویس هست و شما در اصل سرویست را تغیر دادی و تمدید نکردی و امتیازی نداره و از همان روزی که تغیر بدی حساب میشه به مدت 30 روز
نکته پایانی کیفیت سرویس های های وب درسته دو ماهه افت کرده اما تمام تلاش های وب و شخص مدیر عامل افزایش به کیفیت سابق و حتی بهتر و رسیدن به استاندراد ها ست که دارند چه در بخش فروش چه پشتیبانی و چه ...روش کار می کنند. الان برای استخدام در های وب آزمون های سختی گذاشتن این دوستمون شاید داده باشه آزمون عمومی را این شرکت رو اصول کار می کنه و هر کارشون علمی و حساب شده است.حجم دزدی و....من قبول ندارم چون خودم چک کردم.ضمن اینکه اگر خط شما نویز داشته باشه مقداری از بسته های گم میشوند و .... که واردش نمی شم.پرش لینک هم الزاما از طرف های وب نیست.البته کم هم مقصر نیست.نظر سنجی که انجام دادیم در مرکز کاشانی تهران 2 ماه پیش اغلب کاربران راضی بودند و....
نکته پایانی های وب هم خوبه هم بده بستگی به سلیقه کاربر و نیازش از اینترنت داره
از نظر قیمت که فعلا بی نظیر هست