آقا من با دسته نميتونم اين بازي رو انجام بدم كسي روش فعال كردن دسته براي اين بازي رو ميدونه?
Printable View
آقا من با دسته نميتونم اين بازي رو انجام بدم كسي روش فعال كردن دسته براي اين بازي رو ميدونه?
دسته من جنيوسه ضمنا
مثل اینکه فقط با دسته های طرح XBOX 360 کار می کنه.نقل قول:
دوستان من توی یه مرحله ای گیر کردم.
حدود 52% از بازی گذشته یه جای هست میرم که کارخانه قدیمی هست انگار باید یه نفر رو بکشم.
میرم توی ساختمون تمام افراد داخل ساختمون رو میکشم بعد ساختمون هم چند طبقه داره طبقه آخر اون یارو ککه باید بکشمش میپره از پنجره ساختمون بیرون منم میرم دونبالش توی این مدت هم چند نفر دیگه رو نفله میکنم ولی دست آخر یارو از یه نردبون میره بالا هرچیم توی مسیر بالا رفتن تیر بهش میزنم چیزیش نمیشه میره بالای یه بلندی خودمم نمیتونم از نردبون برم بالا همینطور میمونم خیلی هم اطراف رو گشتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم.
امیدوارم با توضیحات مضخرفی که دادم متوجه بشید کدوم مرحله است و بهم کمک کنید.
باسلامنقل قول:
من دقیقا" متوجه نشدم در کدام مرحله هستید! اسم شخصی که او را دنبال میکنید چیست؟
و یک چند عکس از ماموریت بگذارید تا اگر به خاطر بیاورم دقیقا" راهنماییتان کنم.
ولی وقتی به کسی شلیک میکنید و تیر اثری ندارد باید او را دنبال کرده تا او سوار چیزی مثلا" قایق شود و شما حتما" باید تا مقصدی اورا دنبال و سپس او را بکشید.
برای بالا رفتن از نردبان باید جلوی نردبال باستید و اگر اشتباه نکنم دکمه F را نگه دارید.
بای بای
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم توی اون مرحله گیر کردی که یه ساختمون داغون هست بعد میری داخلش و فرد مورد نظر رو از بین می بری و اون میره که سوار هلیکوپتر بشه . به هر حال ... اگه بلد نیستی از نردبون بالا بری برو کنار نردبون بعد F رو بزن و با W و نگه داشتن Shift بالا برو . اگه این نیست توضیح بیشتری بده .
موفق باشی ...
اگه انتقام رو انتخاب کردین ( اون آدمک قرمز ) احتمالا این مرحله آخره که باید بعد از کشتن اون افراد با موتور برین دنبال قایق.نقل قول:
سلام . .نقل قول:
دوستان من توی یه مرحله ای گیر کردم.
حدود 52% از بازی گذشته یه جای هست میرم که کارخانه قدیمی هست انگار باید یه نفر رو بکشم.
میرم توی ساختمون تمام افراد داخل ساختمون رو میکشم بعد ساختمون هم چند طبقه داره طبقه آخر اون یارو ککه باید بکشمش میپره از پنجره ساختمون بیرون منم میرم دونبالش توی این مدت هم چند نفر دیگه رو نفله میکنم ولی دست آخر یارو از یه نردبون میره بالا هرچیم توی مسیر بالا رفتن تیر بهش میزنم چیزیش نمیشه میره بالای یه بلندی خودمم نمیتونم از نردبون برم بالا همینطور میمونم خیلی هم اطراف رو گشتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم.
امیدوارم با توضیحات مضخرفی که دادم متوجه بشید کدوم مرحله است و بهم کمک کنید.
شما توی این مرحله باید از نردبون با زدن کلید F بالا برید . . بعد همینجور دنبالش کنید . .
وقتی رفت سوار هلیکوپتر شد . . با آرپیجی هلیکوپتر رو منفجر کنید . .
به همین راحتی . .
موفق باشید .
آقا دسته رو نميتونم ازش استفاده كنم مدلش هم جنيوس شوك داره كمك كنيد تو رو خدا به من مسكين كمك كنيد
این آقا به شما جواب دادن ایشون رو قابل نمی دونید نه؟نقل قول:
همونطور که گفته شد فقط با گیم پد های طرح 360 می تونی بازی کنینقل قول: