دقیقا... مشکل پهنای باند پیدا کردیم شدید... اصلا سرعت تک کانکشن که فاتحش خوندس...نقل قول:
Printable View
دقیقا... مشکل پهنای باند پیدا کردیم شدید... اصلا سرعت تک کانکشن که فاتحش خوندس...نقل قول:
به نظر من اینا که میدونستن مشکل پهنای باند پیدا میکنند نباید سرویس نامحدود می دادن که حالا سرعت ما کم بشه به هر حال من که فردا اول وقت زنگ میزنم بیست نت اگه سرعت بردن بالا که هیچ اگه نه همین فردا فسخش میکنم چیزی که زیاده شرکت ADSL پیشنهاد من به دوستانی که میخوان بیان بیست نت اصلا گول نامحدود بودنش رو نخورید اونوقت مثل من بعد 45 روز سرعت تون یک چهارم میشه انونم من که همش 30 گیگ دانلود داشتم اخ یاد 2 سال پیش افتادم اون زمان ایرانسل اومد اینترنت نامحدود داد من خریدم بعد دانلود 8 گیگ سرویسم رو قطع کردن بعد که زنگ می زدم به 700 طرف میگفت به خاطر زیاد مصرف کردن سرویس تون و قطع شده منم میگفتم مگه مرض دارید اسم نامحدود گذاشتید رو سرویستون به هر حال این بار دومی هست که از سرویس نامحدود ضربه خوردم ضمننا اینترنتشون هم خیلی با اینترنت ملی فرقی نداره، همین مخابرات می گم، وی پی ان ها رو که کلا بستن بقیه پورتها هم سرعتش رو لیمیت کردن https هم که سرعتش افتضاح هست دوستان شندیم ماتریکس سرعت دانلود نامحدودش 500 هست دوستان ماتریکسی لطفا راهنمایی کنید
سرعت من که این چند وقت هیچ مشکلی نداشته
1 مگ نامحدود مخابرات همون 110 تا 130 هست
من یادمه یه زمانی آرزومون این بود که اگه مثلا سرویس نا محدود 512 گرفتیم بهمون 60 بده محدود هم نکنه حتی 1 کیلو بایت هم بیشتر نمیخواستیمنقل قول:
خوب بیست نت هم دیگه به درد نمیخوره من 256 داشتم سرعتم 80 تا 90 بود اما امروز آوردنش رو 30 آخه 30 هم شد سرعت اگه فکر میکنید زیاد هم دانلود کردم نه اصلا الان 45 روز گذشته همش 30 گیگ مصرف داشتم اگه تا فردا اینطور بود در خواست جمع آوری شو میدم
الان شما سرعتت کاملا درسته چون چند ماه سرعتت زیاد تر از حد بوده دلیل نمیشه الان دیگه مخابرات بد بشه !
من خودمم یه زمانی ناراضی بودم از مخابرات همینجا هم اومدم کلی فحش دادم بهشون اونم چون 1 مگ گرفته بودم سرعت تک کانکشن میشد 70 نه اینکه بگم چرا سرعتم 500 نیست
من مشترک بیشتر این شرکت ها بودم.مطمئن باش در حال حاضر توی نت نا محدود هیچکس روی دست مخابرات نیست
آسیاتک هم البته انگار بگیر نگیر داره یکی میگه خوب یکی میگه بد
در مورد قیلترینگ که شکر خدا هر روز یه قند شکن جدید میاد (کریو و اپن و . . . )
خوبه به ملت سرعت 1 مگ 2 مگ میدن مشکل پهنا پیدا میکنن.... اینا میخواستن سرعت 20 30 مگ بدن چی میشد ؟؟؟ :n04::n19:
عزیز منظور من این هست که اینا اگه مثلا به من سرعت مشخصی دادن باید تا آخرش هم همین سرعت باشه نه که بعد هروقت دلشون خواست کمش کنن بعدش محض اطلاع شما و بقیه من قبل این که بگیرم هم زنگ زدم سوال کردم گفت سرعت 256 ما 90 تا ست به همین خاطر بود که من خریدم و گرنه اگه میگفت سرعت 30 هست محال بود بخرم حتی اگه نامحدود باشه من قبل از بیست نت هم از چندتا شرکت دیگه هم گرفته بودم اونا هم مثلا اگه میگفتن سرعت 128 هست 30 40 کیلوبایت بالاتر سرعت رو میبستن به هرحال من که راضی نبودم دوستان که از ماتریکس استفاده میکنند سرعت دانلودتون چقدره؟نقل قول:
آقا چرا این طوری شد !!
من یک مگ ماتریکس گرفتم.شب اول 2300 مگ دانلود کردم.... بعد نمیدونم چش شده از فردا شبش بیشتر از 1300-1400 نمیشه گرفت...
فکر کنم همه مشکل پهنای باند پیدا کردن..... دقیقا از همون روی که سرعت بیست نت هم کم شده...
جالب بود. البته اینا که مشکل پیدا نمی کنن، ایجاد می کنند! یه نوع بیماری خود درگیری هست که مطمئنا هنوز درمان نشده و تشدید هم میشه!نقل قول:
گل گفتی دوست عزیزنقل قول:
شدیدا موافقم.....نقل قول:
همیار هم اوضاع درستی نداره... سرویس 256 دیشب گذاشتیم واسه دانلود کلا 1.3 بیشتر نگرفته :n03: ... هر چه هم گرفته دم دمای صبح گرفته چون اون موقع که بیدار شدم سرعت حدود 200 میچرخید... واسه تمدید سرعت بالاتر میگیرم... خوبی همیار اینکه هر حجمی روزانه بگیری شبانه رایگان داره... احتمالا 2 مگ 3 ماه 3 گیگ بگیرم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]