اگه کسی طرفای شهید صالح طبری (4463--»4469)هم بود بگه.....
Printable View
اگه کسی طرفای شهید صالح طبری (4463--»4469)هم بود بگه.....
فکر می کنم منظور همون وقفه های کوتاه باشه.........درسته؟؟؟؟نقل قول:
اول از همه الان یه اسکرین شات بزار ببینم چجوریه وضعیتت. بعدشم شما اگه امکانش هست از ورودی منزلتون(سر سیم اصلی )نقل قول:
مودمتونو وصل کنید و از استاتوس مودم یه اسکرین شات بزارین اینجا. نیازی به خط تلفن دیگه نیست!
دوست عزیز سرعت همه جا یکیه، من خودم نمایندگی هستم. مگر اینکه پهنای باند اون مرکزی که شما سرویس میگیری از بخت بد شما پر شده باشه!نقل قول:
که خیلی کم اتفاق می افته، چون شرکت سریع افزایش میده. از طریق نمایندگی بگیری بهتره، اگر به مشکلی برخوردی راهنماییت کنه.
اسم سرویس 512 داخل سایت چلچله میباشد که در واقع سرویس مد نظر شما اینه : اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی
دوستان کسی میدونه سرعت 2مگ نامحدود برنزی سرعت دانلودش رو چنده؟و اوضاع صفحه باز کردن مخصوصاً در یوتیوب.من وایمکس ایرانل 1 مگ دارم الان سرعتم ثابت روی 120 تا 130 هست.می صرفه بیام اسیا تک و دو مگ برنزی نامحدود بگیرم؟؟؟؟؟
تست این سرویس رو تو صفحات قبل با IDM و Speedtest گذاشتن سرعتش 140 تا 155 میچرخهنقل قول:
همون ایرانسل رو داشته باشی بهتره
....................
دوستان من الان512 صبا دارم حجم زود تموم میکنم میخوام یه نامحدود اسیاتک 1 مگ برنزی بگیرم خوبه؟؟ارزش داره؟
چند خط بالاتر گفتم ،سرعت 1 مگ 105 تا 115 ،تست هم چند صفحه قبل هست :n01:نقل قول:
سلام
خوب هستید
دوستان سرعت دانلود در سرویس های حجمی و سرویس های نامحدود چه قدر با هم فرق دارن
همینطور سرعت دانلود در ساعات روز و در ساعات رایگان شب در سرویس های حجمی چه قدر با هم فرق دارن
مثلا در سرویس 1024
ممنون