office2007نقل قول:
Printable View
office2007نقل قول:
سلام
در آفیس 2010 چطور کاما بنویسم؟ کلید ترکیبی اون چیه؟
سلام من ویندوز 7 و آفیس 2010 و Adobe Reader X دارم مسیر آخری را رفتم اما بابیلون 7 نه روی فایل word و نه روی pdf هیچکدام به صورتی که از موس و یک دکمه کیبورد استفاده بشه عمل نمیکنه .لازم به ذکر است چند روز قبل آفیس اورجینال 2010 نصب کردم .قبلا همین بابیلون راحت روی اکثر فایلهای pdf و 100% فایلهای word کار میکرد . لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی کارم معطل مانده پروژه دارم . البته فایلهای pdf که باشون کار کردم باآکروبات ریدر باز میشد . شایان ذکر است باکلیک روی کلماتی که در پنجره خود بابیلون باز میشه کار میکنه و نیاذی به تایپ و کپی پیست نیستمشکل کجاست ؟؟؟
سلام
من کلا یک صفحه نوشتم که شامل جدول هست و میزنه page 1 of 1
منتها پرینت میکنه 2 تا . همراهش یک برگه خالی هم میفرسته بیرون
سلام
کلید > یا همان کلیدی که حرف و فارسی رو داره بزنین (زبان کیبورد لاتین باشه)نقل قول:
شما شورتکات معنی در بابیلون رو چک کردین؟تو تنظیمات بابیلون ببینید.یا شورتکاتشو عوض کنین.احتمالا تداخل داشته باشه.نقل قول:
احتمالا سایز کاغذ با سایز صفحه ورد همخوانی نداره.در Page Layout سایز رو متناسب با کاغذتون انتخاب کنیننقل قول:
موفق باشین
يه فايل ورود دارم كه داخلش پاورقي زياد خورده.
شايد در يك صفحه 5 تا شايد هم تا 17 تا پاورقي رفته.
اين پاورقيها همه انگليسي هستند و همه تك كلمهاي.
ميخوام اينها در دو ستون باشند.
آيا راهي براي اين مورد هست؟
شاد باشيد:40:
سلام دوستان
من میخوام توی ورد 2010 از یک هیدر در بالای صفحه استفاده کنم و فصل های پروژم رو بنویسم و شماره گذاری صفحات هم باید بالای صفحه سمت چپ باشه اما هرکاری میکنم نمیشه فقط یا شماره میاد یا هیدر
لطفا کمکم کنید که چطوری باید این کار رو انجام بدم
ممنون از راهنماییتون
سلام.متاسفانه در ورد همچین قابلیتی پیش بینی نشده و تنها زمانی امکان پذیر است که متن اصلی هم دو ستونه باشه.یک راه معمول استفاده از Table در پاورقی میباشد که با استفاده از ان میتوان دو ستونه نوشت.از طریق ماکرو هم میشه که کمی وقت میبره.یکی از دوستان در چند صفحه قبل اعلام کرده بود که اگر وقت کنند این ماکرو رو خواهند گذاشتنقل قول:
سلام
بالای صفحه خالی هست و نمیزاره اونجا چیزی بنویسم و Header هست اگر اشتباه نکنم.
میخوام ببرم بالاتر نمیزاره
یعنی فقط تو همین صفحه بنویسم. دیگه هدر نشه که بره صفحات بعد.
اعداد رو برای هم فارسی و هم انگلیسی روی content زدم.
حالا با کیبورد فارسی فارسی میزنه و انگلیسی انگلیسی
منتها مشکل دارم.
مثلا بخوام این طوری بنوبیسم به فارسی
021-
خط فاصله که میزارم بقیه شماره رو از اون طرف میزنه
و مشکل بعد ایکه space هر چی میزنم شماره نمیاد اون طرف تا تراز بشه
لطفا کمک :(
روی justify هست
سلام
دوتا سوال در مورد پاورقی دارم
1- می دانید که وقتی متنی پاورقی اش در همان صفحه جا نشود پاورقی به صفحه بعد می رود اما متن همان جا می ماند چطور میشه این اتفاق نیفته و پاورقی و متن هر دو با هم حرکت کنند
چون خیلی بد است پاورقی به صفحه بعد رفته ولی شماره های پاورقی روی متن آن از عدد یک خورده است
2- برای پاورقی هایی که همان می خورد باید چکار کرد که وقتی تغییر می دهیم به مشکل برنخوریم