ببخشید متوجه نشدم ، اما پست اخری که من ادیت زده بودم کلا متنش فرق میکرد و اعمال نشده و داخل اون اعلام کرده بودم .نقل قول:
Printable View
ببخشید متوجه نشدم ، اما پست اخری که من ادیت زده بودم کلا متنش فرق میکرد و اعمال نشده و داخل اون اعلام کرده بودم .نقل قول:
اقا این چه حرومزاده بازیه دراوردن
برای شبانه سرعت میرسه 3 مگ قطع میکنن بعد 1 ثانیه دوباره وصل میکنن
چیزی که به من ثابت شد و دوستان هم همین نظر داشتن همین بود که ایرانسل محدودیت میزاره ... دقیقا برا منم همین شکلی بودنقل قول:
فایلمو با بسته همراه اول دانلود کردم حداقل سرعت رو محدود نمیکنه
نقل قول:
دقیق بررسی کن
۱ پینگ میره؟!
۲ سیگنال میره؟!
۳ از 4G به 3G میشه؟!
سلام .نقل قول:
منهم همین مشکل رو دارم . دقیقتر اینکه در تنظیمات مودم نمیتونم روی LTE only بذارم چون آنتن میپره . در نتیجه روی Auto میذارم که باعث میشه بعضی اوقات سوییچ بشه روی 3G .
سلام .نقل قول:
همانطوریکه در بالا هم اشاره کردم در تنظیمات مودم نمیتونم روی LTE only بذارم و در نتیجه روی Auto میذارم وگرنه آنتن میپره . اگر روی Auto باشه ممکن هست سوییچ بشه روی 3G .
من این مشکل کذایی رو فقط با ExpressVPN و سرعت تک کانکشن بالای ۴ مگ دیدم، تو این حالت پینگ میشه تایم اوت اما سیگنال هست.
با پرو ک سی مشکلی نداره البته از ۲ الی ۳ مگ تک کانکشن و تا ۵ مگ مولتی کانکشن نداره.
خودم نمیدونم داستان چی هست میخواستم مودم جدید بخرم که منصرف شدم و خرج بیخودی دیدم. مودم رو حالت 4G فقط هست البته Cat4.
با سیم کارت قبلی هم این مشکل رو پارسال داشتم که سیم جدید خریدم همین داستانه.
لامعصب مودم مزخرف فعلیم بخش فایروال نداره نمیدونم این موضوع از طرف دستگاه هست یا ایرانسل مزخرف.
ولی به نظر مشکل از طرف ایرانسل حروم زاده هستش.
تو عمرم از سرور ایرانی تست و دانلود نداشتم و نمیدونم این مشکل رو با ایرانی ها هم دارید یا نه؟!
مشکل خراب دانلود شدن فایلها هم بعد از این همه مدت هنوز درست نشده ...
هم سیگنال میره و قطع میشه بعد 1 ثانیه میشه 3g و به 4g تبدیل میشهنقل قول:
منم با idm دانلود نمیکنم که سریع بفهمه و شروع به دانلود کنه -__-
سیم کارت رو شارژ کنین اگه موجودی نداره اگه کمتر از 500 تومن باشه این مشکل پیش میاد (تغییر از 4G به 3G)نقل قول:
خبر مرگشان چند تا بسته جدید ماهانه صبحگانه اضافه کردند.
24 ساعتی عدم امکان خرید بسته تقریبا شده، معلوم نیست چه غلطی باز دوباره دارند می کنند.
ادیت: بالاخره دوباره میسر شد.
تاپیک رایتل که کسی سر نمیزنه، مجبورم اینجا بپرسم
قدرت سیگنال ۹۵db و ۱۰ asu رو حالت ۳جی
و ۱۱۰- و ۳۰ asu رو خالت ۴جی هست
این عدد ها کنار پنجره تفاوت انچنانی ندارن
اما باید حتما کنار پنجره باشم وگرنه نت ندارم
(کلا تایم اوت)
تعداد خط انتنم، ۲-۳ خط هست
دلیل این موضوع چیه؟ چی کار باید بکنم؟
شرکت MTN آفریقای جنوبی قصد دارد از بازار خاورمیانه خارج شده و در بازار آفریقا متمرکز شود.
راب شوتر، مدیرعامل شرکت MTN که بزرگترین اپراتور تلفن همراه آفریقاست، اعلام کرد فضای خاورمیانه پیچیده تر شده و این منطقه سهم کمتری در درآمدهای این گروه پیدا کرده است.
این اپراتور آفریقای جنوبی به فعالیت در بازارهای پرریسکی که این شرکت را با مشکلات حقوقی، مسائل سیاسی غیرقابل پیش بینی و موانع رگولاتوری روبرو می کرد، عادت کرده اما مسئله اصلی که به پیچیدگی فعالیت در این بازارها اضافه شده، اقتصاد کسب و کار است.
به گفته مدیرعامل MTN، این بازارها به دلیل کاهش ارزش ارز سهم کوچکتری در کسب و کار این شرکت پیدا کرده اند اما ممکن است در دست شرکت دیگری قابل توجه به نظر برسند.
خروج شرکت MTN از خاورمیانه تدریجی انجام خواهد گرفت و در ابتدا زیرمجموعه های این شرکت در یمن، افغانستان و سوریه به فروش گذاشته خواهند شد. این بازارها تنها حدود چهار درصد در درآمد ناخالص MTN سهم داشته اند. مذاکرات برای فروش سهم ۷۵ درصدی در MTN سوریه پیشرفت کرده است.
این شرکت در میان مدت سهم ۴۹ درصدی خود در MTN ایرانسل که یکی از بزرگترین بازارهایش بوده است را خواهد فروخت. این فروش سه تا پنج سال طول خواهد کشید بنابراین یک پروسه فوری نخواهد بود. با خروج از خاورمیانه، ۱۷ بازار در آفریقا برای شرکت MTN خواهد ماند.
شرکت MTN به دنبال فروش برخی از داراییهایی به منظور کاهش بدهی بوده است و تاکنون ۱۵ میلیارد راند معادل ۸۶۷ میلیون دلار تهیه کرده و به دنبال تهیه ۲۵ میلیارد راند دیگر ظرف سه تا پنج سال آینده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، درآمد این شرکت به ازای هر سهم در مدت شش ماه منتهی به ژوئن ۱۲۱ درصد رشد کرد و به ۴.۳۰ راند رسید.
سلام دوستان
ایرانسل روی باند 1 (2100 مگاهرتز) نسل 4 راه اندازی کرده ؟
من الان با سیم کارت رایتلم به این باند وصلم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت باند 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باند 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باند 7
هم ایرانسل و هم همراه اول مدتی هست سرعتشون رو برای بسته های نامحدود شبانه خیلی خیلی کم کردند. سرعت رسیده به زیر 500Kb ... درست میگم؟
هر دوی اینها قبلا بالای 7-8 مگ راحت سرعت دانلود داشتن رو همین بسته های ساعتی نامحدود شبانه...
پیشنهاد شما چیه واسه دانلود حجیم و سرعت بالا ؟
- - - Updated - - -
هم ایرانسل و هم همراه اول مدتی هست سرعتشون رو برای بسته های نامحدود شبانه خیلی خیلی کم کردند. سرعت رسیده به زیر 500Kb ... درست میگم؟
هر دوی اینها قبلا بالای 7-8 مگ راحت سرعت دانلود داشتن رو همین بسته های ساعتی نامحدود شبانه...
پیشنهاد شما چیه واسه دانلود حجیم و سرعت بالا ؟
قطعا مشکل سراسری نیستنقل قول:
این وضعیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشبه.حدود ساعت 2:30
البته حدود ساعت 2:20 دیتا صفر شد.بلااستثنا هربار بخوام با بسته شبانه دانلودکنم این اتفاق میفته
نت قطع کردم، گوشیو ریستارت کردم وضعیت بهتر هم شد.سرعت دانلود از 8-7 به 12-11 رسید
من مشکلی ندارم و تک کانکشن تا ۶۰ مگابیت هست. البته با میانگین ۳۰ الی ۴۰ مگابیت دانلود از سرورهای استریم خارجی.
تقریبا هر صبح بسته شبانه میخرم و بسته ماهی ۱۰ گیگ صبح هم دارم و بسته های روزانه.
فقط 4G LTE.
من تا ماه پیش توی پردیس تهران این مشکلو خوردم الانم توی منطقه پیروزی ! با 2 تا گوشی مختلف هم امتحان کردمنقل قول:
یعنی شما میگید اصلا کاهش سرعتی نداشتن ؟ هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده سرعت بسته های شبانه ؟
الان قضیه این نبود بسته های ماهیانه چیه؟ از تو اپ حذف کردن و تو سایت هست! (ایرانسل)
در مورد همراه اول، نمیدونم راهی هست؟
کسی پیگیری کرده؟
کاهش سرعت نداشتم و از وقتی یادم میاد همینه سرعتنقل قول:
حتی قبل از شروع کرونا هم یادمه چندبار دانلودشبانه کردم دقیقا همین وضعیت بود
همونطور که گفتم از ساعت 2 تا 2:20 سرعت دانلود 8-7مگ بود که یهو دیتا قطع شد یعنی سند و ریسایو صفر شد
نتُ خاموش کردم،گوشی رو ریستارت کردم دوباره که دانلودشروع شد بدون افت سرعت دانلود 12-11مگ شد.این قطع شدن دیتا جالبه.همیشه اتفاق میفته تو اون ساعت
ما که غرامتی نگرفتیم البته نیازی هم نیست
آقا این ملت چرا اینقدر داغونن؟! تو شبکه های اجتماعی ایرانسل همش غر نق بدگویی بد دهنی! اخه چی میخوان،
والا ما مشکلی تو این سه سال که از ADSL مزخرف کوچ کردیم به اینجا ندیدم جز قطع اینترنت زمان اعتراض ملت
کلا خوبه، گرونه ولی خوبه آرامش داریم و همانند مردم دنیا از نت استفاده می کنیم. :blush:
من طرفداری از ایرانخل نمیکنم ولی از کیفیت و سرعتش راضیم شاید دکل سر کوچه خوبه.
کد:
استعلام موجودی
*555*1*2#
تنظیمآت پیام چندرسانه ای
*555*4*1#
تنظیمآت اینترنت همراه
*555*4*2#
بسته های اینترنت همراه
*555*5#
بسته ترکیبی
*555*2#
بسته ترکیبی ماهانه
*555*2#
بررسی طرح تعرفه فعلی
*555*3*8#
دوره اعتبار طرح تعرفه
*555*3*9#
طرح تعرفه ماهانه
*555*3*2#
طرح تعرفه هفتگی
*555*3*1#
بررسی پوشش شبکه
*20#
میزبان تماس
*704#
جزیره هوشمند ایرانسل
*135#
لغو پیام های تبلیغاتی
*800#
آهنگ پیشواز
*777#
سلام. دوستان بسته های یکساله ایرانسل مثل همراه اول ساعات شبانه رایگان دارن یا نه؟
همراه اول دیگه ندارهنقل قول:
دارن آماده میشن باسه 5G
غلط کرد و بیخود کردنقل قول:
شما هم هی این مرخرفات را نگو
دوستان کیفیت این مودم رو اطلاع دارید چطوره؟ ZTE MF79u
lte رو ساپورت میکنه یا نه؟
دوستان ایرانسل یه مدت ipv6 میداد ولی الان چند ماهه قطعه ظاهرا
کسی نمیدونه چرا؟
سال تازه تحصیلی بهزودی فرا میرسد. با توجه به همهگیری ویروس کرونا و شرایطی که اهمیت آموزش مجازی و از راه دور را پررنگتر از همیشه کرده است، برای دانشآموزان و دانشجویان عزیز بستههای اینترنت با تخفیفهایی ویژه در نظر گرفتهایم که بهزودی در دسترس قرار میگیرند.
این بستهها مختص دانشآموزان و دانشجویان مشغول به تحصیل در مدارس و دانشگاههایی است که برای تدریس و آموزش خود از پلتفرمهای آموزش مجازی خود استفاده میکنند و به آیپیهایی تعلق میگیرد که در سیستم آموزشی موسسه محل تحصیل ثبت شده باشند. برای برخورداری دانشآموزان و دانشجویان از این بستههای ویژه تحصیلی، لازم است مراحل زیر طی شود:
۱) مدرسه یا دانشگاه متقاضی درخواست استفاده دانشآموزان یا دانشجویان از این بستهها را به همراه اطلاعات پلتفرم آموزشی مجازی خود (آدرس کامل وبسایت، آیپی عمومی، پورت، پروتکل) در نامهای رسمی به آدرس ارسال یا در فرم موجود در این صفحه بارگذاری کرده و برای هماهنگیهای بعدی یکی از مسئولان فنی خود را به ایرانسل معرفی میکند.
۲) ایرانسل درخواست ارسالشده را بررسی میکند.
۳) در صورت تایید این درخواست، نتیجه به موسسه آموزشی اعلام میشود.
۴) آیپیهای معرفیشده از سوی موسسه آموزشی به فهرست آیپیهای مجاز و مشمول اضافه خواهند شد.
۵) دانشآموزان یا دانشجویان موردنظر میتوانند این بستهها را با تخفیف ویژه تحصیلی خریداری و فعال کنند.
تایید یا عدم تایید درخواست موسسه آموزشی مشروط به داخلیبودن آیپیها و پلتفرم آموزشی مورد استفاده است.
دانشآموزان یا دانشجویان متقاضی استفاده از این بستهها، میتوانند درخواست خود را از طریق موسسه آموزشی محل تحصیل پیگیری کنند.
بهترین بسته بلندمدت اینترنت موبایل ایرانسل و همراهاول
هزینه هر گیگابایت اینترنت در بستههای بلندمدت یکساله ایرانسل بین دو هزار و ۱۵۳ تا دو هزار و ۵۰۰ تومان و در بستههای همراه اول بین دو هزار و ۲۷۱ تا دو هزار و ۴۸۹ تومان متغیر است. با این حساب میتوان گفت بسته بلندمدت یکساله ایرانسل با حجم ۷۲ گیگابایت، عنوان ارزانترین اینترنت همراه را از آن خود کرده است
فرارو- بستههای اینترنت بلندمدت بی سروصدا به سایتها و اپلکیشنهای همراه اول و ایرانسل برگشته است. حالا مشترکان میتوانند در ایرانسل من و همراه من این بستهها را بخرند یا اینترنت خود را با کدهای دستوری USSD فعال کنند. برای این کار باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555* از ایرانسل و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * از همراهاول را شمارهگیری کنیم. با توجه به اینکه قیمت هر گیگابایت در بستههای بلندمدت کمتر از انواع کوتاهمدت است، با انتخاب آنها میتوانید در هزینههایتان صرفهجویی کنید. در این گزارش سراغ بستههای بلندمدت ایرانسل و همراه اول رفتهایم تا ببینیم هر کدام چه بستههایی با اعتبار سهماهه، چهارماهه، ششماهه و یکساله برای کاربران ارائه کردهاند. همچنین با محاسبه هزینه هر گیگابایت اینترنت در هر کدام از این بستهها صرفه اقتصادی آنها را با هم مقایسه کردهایم.
مقایسه بستههای اینترنت سه ماهه
اگر بخواهید سراغ بستههای اینترنت سه ماهه بروید، دو انتخاب دارید. بسته کم حجم ایرانسل ۱۸ گیگابایتی است و میتوانید آن را با کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۴# فعال کنید. قیمت بسته اینترنت کمحجم سه ماهه ایرانسل ۴۷ هزار تومان در نظر گرفته شده و این یعنی هزینه هر گیگابایت اینترنت کمحجم سهماهه ایرانسل دو هزار و ۶۱۱ تومان است. اگر بخواهید میتوانید سراغ بسته پرحجم ایرانسل بروید که صرفه اقتصادی بیشتری دارد. این بسته ۲۴ گیگابایتی است و با کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۵# فعال میشود. قیمت آن ۵۸ هزار تومان در نظر گرفته شده و با خرید آن شما به ازای هر گیگابایت اینترنت، دو هزار و ۴۱۶ تومان هزینه خواهید کرد.
همراه اول در بین بستههای اینترنت سه ماهه، دو بسته کمحجم ۱۶ گیگابایتی و پرحجم ۲۵ گیگابایتی در نظر گرفته است. بسته کم حجم با کد دستوری *۱۰۰*۴۲۲# فعال میشود و هزینه آن ۴۴ هزار تومان است. به عبارتی همراه اول در این بسته قیمت هر گیگابایت اینترنت را دو هزار و ۷۵۰ تومان در نظر گرفته است. بسته پرحجم این اپراتور ۲۵ گیگابایتی است و اگر بخواهید میتوانید علاوه بر اپلیکیشن و سایت، آن را از طریق کد دستوری *۱۰۰*۴۲۱# فعال کنید. قیمت آن ۶۴ هزار تومان است و این یعنی هزینه هر گیگابایت از بسته پرحجم سهماهه همراه اول دو هزار و ۵۶۰ تومان برایتان تمام خواهد شد.
قیمت بستههای اینترنت سه ماهه ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته سه ماهه ۱۸ گیگابایتی
۴۷ هزار تومان
دو هزار و ۶۱۱ تومان
بسته سه ماهه ۲۴ گیگابایتی
۵۸ هزار تومان
دو هزار و ۴۱۶ تومان
قیمت بستههای اینترنت سه ماهه همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته سه ماهه ۱۶ گیگابایتی
۴۴ هزار تومان
دو هزار و ۷۵۰ تومان
بسته سه ماهه ۲۵ گیگابایتی
۶۴ هزار تومان
دو هزار و ۵۶۰ تومان
مقایسه بستههای اینترنت چهار ماهه
بستههای اینترنت چهارماهه یا ۱۲۰ روزه، از نظر حجم تفاوت چندانی با بستههای سه ماهه ندارند. برای همین قیمت هر گیگابایت از این بستهها کمی بالاتر از قیمت بستههای سهماهه است. هر دو اپراتور بستههای چهارماهه خود را دقیقا با یک حجم و یک قیمت در نظر گرفتهاند. بسته کمحجم چهارماهه ایرانسل و همراه اول، ۱۵ گیگابایتی است و با قیمت ۶۲ هزار تومان فروخته میشود. با این حساب هزینه هر گیگابایت اینترنت برای شما چهار هزار و ۱۳۳ تومان خواهد بود. کد دستوری مخصوص این بسته برای مشترکان ایرانسل *۵۵۵*۵*۴*۶# و برای مشترکان همراه اول *۱۰۰*۴۳۲# است. در کنار این بسته میتوانید سراغ خرید بسته پرحجم ۲۵ گیگابایتی ایرانسل و همراه اول بروید که در هر دو اپراتور قیمت آن ۹۰ هزار تومان است. با این حساب هزینه هر گیگابایت اینترنت در چنین بستهای، سه هزار و ۶۰۰ تومان در نظر گرفته شده. برای فعالسازی این بسته میتوانید کد *۵۵۵*۵*۴*۷# را از سیمکارت ایرانسل یا کد *۱۰۰*۴۳۱# را از سیمکارت همراه اول شمارهگیری کنید. اگر زیاد با اینترنت همراه کار میکنید و مطمئن هستید میتوان در مدت سهماه این حجم اینترنت را استفاده کرد، بهتر است سراغ بستههای سهماهه بروید که صرفه اقتصادی بیشتری نسبت به انواع چهارماهه دارند.
قیمت بستههای اینترنت چهار ماهه ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته چهار ماهه ۱۵ گیگابایتی
۶۲ هزار تومان
چهار هزار و ۱۳۳ تومان
بسته چهار ماهه ۲۵ گیگابایتی
۹۰ هزار تومان
سه هزار و ۶۰۰ تومان
قیمت بستههای اینترنت چهار ماهه همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته چهار ماهه ۱۵ گیگابایتی
۶۲ هزار تومان
چهار هزار و ۱۳۳ تومان
بسته چهار ماهه ۲۵ گیگابایتی
۹۰ هزار تومان
سه هزار و ۶۰۰ تومان
مقایسه بستههای اینترنت شش ماهه
ایرانسل حجم بستههای ششماهه خود را ۳۶ و ۴۸ گیگابایتی در نظر گرفته است. بسته کمحجم ۳۶ گیگابایتی با قیمت ۹۵ هزار تومان فروخته میشود و با این حساب میتوان گفت هزینه هر گیگابایت اینترنت در این بسته دو هزار و ۶۳۸ تومان است. بسته کمحجم شش ماهه ایرانسل را در کنار سایت و اپلیکیشن ایرانسل من، میتوان از طریق کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۸# فعال کرد. اگر زیاد از اینترنت همراه استفاده میکنید، شاید بهتر باشد سراغ بسته پرحجم ۴۸ گیگابایتی بروید. قیمت این بسته ۱۱۵ هزار تومان است و هزینه هر گیگابایت آن برایتان دو هزار و ۳۹۶ تومان خواهد بود. کد دستوری فعالسازی این بسته *۵۵۵*۵*۴*۹# است.
بسته اینترنت کمحجم ششماهه همراه اول کمی گرانتر از ایرانسل است و بسته پرحجم آن اختلاف چندانی با ایرانسل ندارد. همراه اول بسته اینترنت ششماهه ۳۵ گیگابایتی را ۹۹ هزار تومان میفروشد که در آن هزینه هر گیگابایت دو هزار و ۸۲۸ تومان در نظر گرفته شده. این بسته با کد دستوری *۱۰۰*۴۴۲# فعال میشود. در کنار آن بسته اینترنت پرحجم ۵۰ گیگابایتی به چشم میخورد که قیمت آن ۱۱۹ هزار تومان در نظر گرفته شده و این یعنی هزینه هر گیگابایت این بسته دو هزار و ۳۸۰ تومان است. علاوه بر سایت و اپلیکیشن همراه من، میتوان این بسته را با کد دستوری *۱۰۰*۴۴۱# فعال کرد.
قیمت بستههای اینترنت شش ماهه ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته شش ماهه ۳۶ گیگابایتی
۹۵ هزار تومان
دو هزار و ۶۳۹ تومان
بسته شش ماهه ۴۸ گیگابایتی
۱۱۵ هزار تومان
دو هزار و ۳۹۶ تومان
قیمت بستههای اینترنت شش ماهه همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته شش ماهه ۳۵ گیگابایتی
۹۹ هزار تومان
دو هزار و ۸۲۸ تومان
بسته شش ماهه ۵۰ گیگابایتی
۱۱۹ هزار تومان
دو هزار و ۳۸۰ تومان
مقایسه بستههای اینترنت یک ساله
بهصرفهترین بستههای اینترنت همراه، انواع بلندمدت یکساله است. ایرانسل در بسته یکساله ۷۲ گیگابایتی خود، ارزانترین اینترنت همراه را با قیمت هر گیگابایت دو هزار و ۱۵۳ تومان عرضه میکند. هزینه فعالسازی این بسته ۱۵۵ هزار تومان است و علاوه بر سایت و اپلیکیشن ایرانسل من، میتوان آن را از طریق کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۱۱# فعال کرد. در کنار این بسته، برای آنهایی که زیاد از اینترنت همراه استفاده نمیکنند، بسته یکساله ۴۸ گیگابایتی در نظر گرفته شده که هزینه آن ۱۲۰ هزار تومان است و هر گیگابایت آن دو هزار و ۵۰۰ تومان خرج دارد. کد دستوری برای فعالسازی این بسته کمحجم *۵۵۵*۵*۴*۱۰# است.
هزینه هر گیگابایت اینترنت در بسته یکساله کمحجم همراه اول کمی ارزانتر از ایرانسل است، ولی در بسته پرحجم، همراه اول هم حجم کمتری در اختیار کاربران گذاشته و هم قیمت بالاتری برای آن در نظر گرفته. طوری که بسته ۷۰ گیگابایتی یکساله اینترنت همراه اول با قیمت ۱۵۹ هزار تومان فروخته میشود و هزینه هر گیگابایت آن دو هزار و ۲۷۱ تومان است. این بسته با کد *۱۰۰*۴۵۱# فعال میشود. بسته یک ساله کمحجم همراه اول ۴۵ گیگابایتی است و ۱۱۲ هزار تومان قیمت دارد. در این بسته شما به ازای هر گیگابایت اینترنت، دو هزار و ۴۸۹ تومان هزینه پرداخت میکنید. کد دستوری برای فعالسازی این بسته *۱۰۰*۴۵۲# است.
قیمت بستههای اینترنت یک ساله ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته یک ساله ۴۸ گیگابایتی
۱۲۰ هزار تومان
دو هزار و ۵۰۰ تومان
بسته یک ساله ۷۲ گیگابایتی
۱۵۵ هزار تومان
دو هزار و ۱۵۳ تومان
قیمت بستههای اینترنت یک ساله همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته یک ساله ۴۵ گیگابایتی
۱۱۲ هزار تومان
دو هزار و ۴۸۹ تومان
بسته یک ساله ۷۰ گیگابایتی
۱۵۹ هزار تومان
دو هزار و ۲۷۱ تومان
دریافت سیمکارت رایگان دانشآموزی ایرانسل
جهت دریافت سیمکارت رایگان دانشآموزی برای فرزندان خود میتوانید به فروشگاه اینترنتی ایرانسل مراجعه کنید.
در نظر داشته باشید که سیمکارت رایگان دانشآموزی صرفا به اینترنت داخلی دسترسی خواهند داشت و تنها پس از شمارهگیری کد دستوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *3*555*، دسترسی به اینترنت بینالملل برقرار میگردد.
در صورت تمایل به محدود سازی مجدد دسترسی به اینترنت بینالملل، کد دستوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *3*555* را شمارهگیری کنید.
دزد همراه و ایرانخر هر دو رومینگشون را فعال کردند تا اینترنت شما زودتر تموم بشه.
چون دزدی و حروم خوری حلال شد این کارها همگی مشروع شده.
فورا رومینگ را در سیم کارت، گوشی، مودم خاموش کنید تا ضرر ندهید.
فقط امروز؟! نمیشه بعدا؟!
کلا بیخیالش شدم.
دوستان از ایرانسل به من زنگ می زنند که سیمکارت 3G رو باید حتما به 4G تبدیل کنی
وگرنه ظرف یکی دو روز آینده از کار میوفته.
این سیمکارت روی یه تبلت قدیمی هست که 3G هست.
میخواستم ببینم واقعا چنین طرحی هست؟
یعنی مشترک رو مجبور می کنند که سیمکارتش رو عوض کنه؟
ممنون