مطمئن هستی یک ماموریت هست؟
چون هر زنگی دلیل بر انجام ماموریت نیست !
بای بای
Printable View
مطمئن هستی یک ماموریت هست؟
چون هر زنگی دلیل بر انجام ماموریت نیست !
بای بای
من 70% بازی رو رفتم و اینو ندیدمنقل قول:
فکر نکنم ماموریت باشه
دوستان هی زنگ میزنه هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست تو بازی!! ماموریتها فکر نمیکنم تموم شده باشه.تیتراژ پایانی بازی هم پخش نشدهنقل قول:
زنگ میزنه دقیقا چه چیزهایی میگه؟نقل قول:
دوستان هی زنگ میزنه هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست تو بازی!! ماموریتها فکر نمیکنم تموم شده باشه.تیتراژ پایانی بازی هم پخش نشده
شاید بهت میگه لباسهات رو عوض کن......اگر تیتراژ پخش نشده......یه ماموریتت مونده...باید کت و شلوارت رو بپوشی....نقل قول:
دوستان هی زنگ میزنه هیچ ماموریت دیگه ای هم نیست تو بازی!! ماموریتها فکر نمیکنم تموم شده باشه.تیتراژ پایانی بازی هم پخش نشده
سلام . .نقل قول:
شاید بهت میگه لباسهات رو عوض کن......اگر تیتراژ پخش نشده......یه ماموریتت مونده...باید کت و شلوارت رو بپوشی....
ممنون از شما . .
اما با پوشیدن کت و شلوار هم نمیشه . . !
یعنی چیزی هم نمیگه......اسمش الان یادم نیست...ولی esc...رو که بزنی...قسمت دومش...حرفایی که زدی و کارایی که انجام دادی و باید انجام بدی نوشته.....برو ببین شاید چیزی گفته شما حواست نبوده......نقل قول:
سلام . .
ممنون از شما . .
اما با پوشیدن کت و شلوار هم نمیشه . . !
سلام، آقا این patchای که تو سایت rockstar تاریخ 10 نوامبر 2009 واسه بازی اومده قضیه اش چیه؟ من دانلودش کردم ولی میترسم بریزمش چون کرک این patch رو ندارم، کسی اینو امتحان کرده؟ آیا نیاز به کرک مجدد داره؟
سلام.
شایعه شده که lost&dom...قراره واسه پس سیم بیاد ایا این خبر صحت داره یا نه مرسی.
سلام . من هنگام اجرای بازی مشکل dont send دارم . برای چیست؟:41: