یک دونه از اون باگاش توضیح بده ببینیم چطوریه :n02:انقدر باگ باگ میکنی به جاش توضیح بده
Printable View
یک دونه از اون باگاش توضیح بده ببینیم چطوریه :n02:انقدر باگ باگ میکنی به جاش توضیح بده
خب اگه قرار بود به تو بگم که اسمش باگ نمیشد :n02:نقل قول:
آقا من یه پیشنهاد دارم برای شما، همه runepage و msatery ها بستگی به سبک بازی خود شما داره و اگر بخوای با guide های تو این سایت ها بازی کنی باید بشینی همه بازی های با این guide رو هم spec کنی تا یاد بگیری چجوری با این آیتم ها بازی کنی. ولی اگر با سبک بازی خودت خرید کنی لازم نیست از این و اون تقلید کنی خود می تونی یه سبک داشته باشی.نقل قول:
الیته گفتم این ها فقط پیشنهاد بود شما هر جور که راحتی می تونی بازیتو انتخاب کنی (تقلید یا نوآوری) Make ur choice
داداش این چیزی که شما میگی nunu بلد بودن نمی خواهد که 800 تا AP می خواهد که اصولا support نمی تونه بره:n13:نقل قول:
راستی در مورد wcg بگم که دوستان عزیز لطفا در مورد چیز هایی که نمی دونید صحبت نکنید. من یکی از دوست های 12 سالم داور و پشتیبان قسمت lol تو wcg هستش دارن تمام سعیشون رو می کنن با برداشتن عکس های تو صفحه loading همه کاراکتر های بازی رو آزاد کنن.
فقط بهتره آرزو کنین که مسئولین رضایت بدن که مسابقات lol برگزار بشه. تازه اگر هم کاراکتری نباشه برای همه تیم ها نیست پس بازی بالانسه. دیگه بدتر از من نیستید که diana, akali, fiora, nidalee,vayne هیرو های اصلی شما باشه و همه ban شده باشن.:n27:
در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره. داداش مگه تیم فوتبال میره خارج از کشور چون تماشاچی زن دارن ما دیگه بازی رو رها می کنیم بر می گردیم ایران؟ :n18:
دوست عزیز یک جا دیگه هم گفتم منظورم به زمانی که suuport بازی نکنی من کی گفتم اگه suuport بری pentakill می گیری :n27:
ورزشکارایی که با اسرائیلیا به زود مسابقه نمیدن هم عملا اجازشو دارن ولی خوب میدونن اگه مسابقه بدن پدرشون در میاد .نقل قول:
در مورد گروهی که میره خارج از کشور هم باید بگم تو چین می تونن هر کاراکتری رو بردارن و هیچ مشکلی نداره. داداش مگه تیم فوتبال میره خارج از کشور چون تماشاچی زن دارن ما دیگه بازی رو رها می کنیم بر می گردیم ایران؟ :n18:
خب این یه چیزه طبیعی هست من خودمم اگه بهم بکن با اسرائیل بازی کن بازی نمیکنم از بس این اسرائیلیها سگن:n09: چرا این عمل جلو آمزیکاییها صورت نمیگیره چون اسرائیل کثیفترین دشمن ملت و دینمون هست :n09:نقل قول:
رنک رو به رگبار بستم چند روزه این دوستمون درست میگفت هرکی بالا رفته فقط با 1 چمپ سعود کرده:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش حداقل متن کامنت های خودت رو بخون اول، دعوا سر ساپورت هستش شما زدی nunu بهتره ulti میزنه penta میگیری :n13:نقل قول:
(نظرم عوض شد بنظر من nunu از همه suuport ها قوی تر اخه ادم 6300 IP میده برای یک suuport :n15:
مگه این که دیگه IP اضافی اورده باشه:n15:)