خیلی بهتر شده ولی هنوز به صورت کامل رفع نشده تو بعضی از مناطق بعضی وقت ها مشکل گزارش میشهنقل قول:
Sent from my HTC One
Printable View
خیلی بهتر شده ولی هنوز به صورت کامل رفع نشده تو بعضی از مناطق بعضی وقت ها مشکل گزارش میشهنقل قول:
Sent from my HTC One
دوستان کسی اینجا پارس آنلاین نداره ؟
سرعت روزانش + تک کانکشن رو اعلام کنه لطفا
داداش پارس حالی به حالیه من الان یه خطم پارسه یه بار تست تک کانکشن 7 مگ میده یه بار 40 کیلوبیت.نقل قول:
اقای اپراتور میشه بگید چرا سرویس من حدود یک هفته س از ساعت 7 تا 11 شب قطعه.توی این ساعات به 2020 هم نمیتونم زنگ بزنم میگه باید 25 دقیقه در انتظار باشید که معمولا بعد از حدود 10 دقیقه کلا تماس میپره اگه تماس برقرار هم بشه میگند مشکل ار مخابراته و در صدد رفع هستیم.مخابرات امیر کبیر
با درود بنده طرح کمپین پاییزه از پارسال دارم . آیا امکان تمدیدش هست؟؟؟ این طرح انبوه رو یکم بیشتر باز میکنید؟؟؟ 50 گیگ ماهانه چقدر قیمتشه؟؟؟
متاسفانه مشکل برای من هنوز باقیه و رفع نشده به نظرتون تا آخر هفته مشکل اتصال بصورت بریج بطور کامل رفع میشه؟؟نقل قول:
بجز طرح نا محدود بقیه طرح ها امکان تمدید دارندنقل قول:
قیمت ها رگ هم تو سایت ببینید
Sent from my HTC One
دوستان بعد از اینکه شارزشون تموم میشه ببینن میتونن از س.ا.فت 98 یا ورزش 3 پینگ بگیرن؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز این امکان وجود ندارد...نقل قول:
سلام من سرویس 2 مگ با 3 گیگ همراه 2 گیگ رایگان 1 ساله رو گرفتم الان میخوام ببینم اون 5 گیگ رو مثل همه جا هر ماه میدن یا هر دوره 2 ماهه میدن؟ اینقدر کلاه سرم رفته دیگه تعجب نمیکنم اگه 2 ماه یبار بدن
پ.ن : مودم روی بریج تنظیم باشه اینترنت pc وصله وای فای هم وصله کانکت هم میشه و با موبایل آنتن هم پر هست اما سرعت 0 هست و به هیچی وصل نمیشه مثل حالتی که قطع باشه، کسی راه حلی داره؟