نقل قول:
تورو خداچواب منو بدین عچله ذارم,
ممنونم
نقل قول:
تورو خداچواب منو بدین عچله ذارم,
ممنونم
قرابت فقط قرابت دکتر هامون سبطی:46:نقل قول:
حالا نظرتون درباره ی رمزینه یا دریافت یا گاج سفید(1و2) برای هندسه پایه چیه؟؟؟!!؟؟:18:نقل قول:
هلپم کنید...:27:
چاپ جدید گسسته (درس و تست) و دیفرانسیل 1 (آزمون) فار اومده. 10 روزی میشه. من با انتشارات صحبت کردم و گویا کل کتابها بین پخشیها پخش شده و منتظرن که تموم بشه تا چاپ بعدش رو بزنن!نقل قول:
بچه ها اینجا کسی شیمی 3 خیلی سبز رو داره؟ با مبتکران چقد فرق داره؟ کدوم بهتره؟
سلام، اميدوارم حالت خوب باشهنقل قول:
من دريافت رو دارم ، گاج سفيدم همينطور
رمزينه هم دست يكي از دوستام ديدم خودم، اين كتاب جديد نيست شايد دو سال پيش چاپ شده!
اينارو به عنوان مقدمه داشته باش
من الان 3 فصل هندسه 1و از روي گاج سفيد خوندم و واقعا ميتونم بگم هيچ وقت تا اين حد هندسم خوب نبوده!
ميدونم ذهنيت بدت نسبت به اين كتاب مربوط ميشه به تستاي سختش يا تستاي آمريكاييش! ولي باور كن همچين كه ميگنم نيست! هرچقد تستاش سخت باشه همونقد پاسخ تشريحيش عاليه!
اصلا هندسه پايه دريافت در سطح اين كتاب نيست كه بخواي باهاش مقايسه كني!
من سعي ميكردم هر قسمتيو كه ميخونم با دريافت هم مقايسه كنم يا يه نگاهي بهش بندازم كه ببينم تستاش در چه حديه! ولي هميشه نااميدم ميكرد!
دريافت كتاب بدي نيست، اتفاقا كتاب خيلي خوبيم هست!! ولي خيلي نسبت به گاج پايين تره!
خلاصه بگم اگه كسي ميخواد خيلي كم حجم ترو با تستاي كم ترو در كل آسون تر هندسشو بخونه يعني واسش مهم نيست كه همه تستارو تو كنكور جواب بده اين كتاب يا رمزينه ميتونن به دردش بخورن دردشو خوب كنن :31:
براي مثال دريافت براي فصل 1 هندسه 2 با فصل 1 و 2 و 3 هندسه 1 روي هم شايد 200تا تست داشته باشه اما گاج نزديك 700تا
راجع به رمزينه هم بايد بگم همون دوستم كه رمزينه داشت گاج سفيدم ديده بود ولي ميگفت رمزينه خيلي ساده ترو راحت تره! اگه گاج سفيد نخواستي بين رمزينه با دريافت بايد خودت انتخاب كني
حتما برو نگا كن هر دوتارو
اگه مبتكران داري عوضش نكن! عوض كردن يه كتاب خوب با يه كتاب خوب ديگه كاريست غلط! باور كن، جون دكتر راست ميگم :31:نقل قول:
ولي اگه نداري حتما خيلي سبز بگير! مطمئنم باش نتيجشو ميگيري
چون من گرفتم :20:
مخصوصا تو شيمي 3 كه مسائل حرف اولو ميزنن بايد اونارو تيپ بندي شده ياد بگيري واسه همين ميگم! خيلي سبز تو قسمتايي كه مسئله خيزه هميشه تو 2 الي 4 شيمي درمانيه مختلف انواع مختلفشونو بررسي ميكنه!
شيمي درمانياش با كادراي آموزشيش نسبت به مبتكران خيلي بهترن!
گفتم بهترا !
اگه ميخواي تا مقياس مولكولي همه مباحث واست باز شه اون ديگه بهتر نميشه، ميشه جامع تر!!!
تو اين تاپيك بهمن بازرگاني واسه خودش يه ارتش داره، كسي خدايي نكرده بره تو اپوزيسيون عاقبتش مثه قذافيه!:31:
به هر حال... :31:
دوستان ما ، سلام !
خواستم اینجا وب سایت مهندس شریف خطیبی رو معرفی کنم . احساس میکنم میتونه بعدا واسمون مفید باشه .
چیزی که توش نیست فعلنا ولی درست میشه بعدنا . ساده بگم پتانسیلش رو داره . باور نمی کنی یه سری پایین بزن ..
فکر کنم شناسن ایشون . ولی اگه یه نگاهی به سمت چپ سایت بندازین با کتاباش اشنا میشین ...کد:http://www.sharif-khatibi.com
راستی eminem never dies ما چطورن ؟!
سلام
از میان کتاب های تست شیمی 3 و فیزیک 3 رشته ریاضی فیزیک کدام کتاب ها برای دانش آموزان سوم دبیرستان مفید تر (بهتر و مناسب تر) است؟
سلام دارن :20:نقل قول:
واقعا جاي تقدير دارن اين سايتا!
جالبه كه خودشونم استفاده از كتاب خودشونو به عنوان يه كتاب فرعي واسه كسايي كه تو فهم درس و مطالب اصلي مشكل دارن و جزوه ي خوبي ندارن توصيه ميكنن!نقل قول:
در انتها به معرفی مراحل تمرین و تستزنی میپردازیم.
۱- یادگیری دقیق مفاهیم در سر کلاس از استاد مربوطه و مطالعه درس در درجه اول جزوه خود استاد.
۲- حل تمارین کتاب و تحقیق در مورد درستی روش حل آن.
۳- حل تستهای کتاب بانک سوال انتشارات مشعر و یا انتشارات قلمچی (جلد آبی) جهت تمرین و یادگیری مفاهیم کلیدی درس با وقت آزاد.
۴- حل تستهای کتاب بانک سوال انتشارات الگو «مولف:بای بیگی»یا کتاب بانک سوال «میکروی سفید» انتشارات گاج «آقای منصف شکری» که بهتر است تستهای این دو کتاب با در نظر گرفتن وقت انجام شود تا مطالب کاملا در ذهن تثبیت شود و با وقت محدود.
۵- همچنین دوستانی که نیاز به یادگیری درس و مطالب اصلی دارند میتوانند کتابهای آموزش هندسه تحلیلی و یا هندسه پایه انتشارات دریافت را تهیه کنند و مطالعه فرمایند البته کتاب تحلیلی معرفی شده از انتشارات الگو نیز آموزش درسی روانی دارد.
واسه هندسه پايه من حتي چيز خاصي تو آموزش اين كتابم نديدم،چون اولا اگه بيان نكات با حل چندتا تست يا تمرين ميشه آموزش پس گاج سفيدم داره آموزش ميده اونم به طور خيلي مفصل ترو مفهومي تر ثانيا اصلا هندسه پايه درسي نيست كه نياز به آموزش داشته باشه! يادگيري هندسه پايه يعني حل تست!
اين كتاب مناسبه واسه دو دسته ي ذيل :
1. كسايي كه خواستار يه درصد خوب با صرف كمترين وقت ممكن هستن!
2. كسايي كه گاج سفيدو كار كردن، حالا ميخوان واسه دوره از اين كتاب استفاده كنن، چون خيلي سريع مطالب يادآوري ميشن اونم با تستاي خيلي محدودتر و حتي اگه جايي ضعفي داشتن مشخص ميشه!
براي تحليلي هم گاج سفيد كامل ترين جزوه ايه كه ميتونين داشته باشين، ولي خوب باز بعضيا كه دبير ندارنو استارتشون با گاج سفيد نميخوره! بله،اون موقع ديگه چاره اي نيست...
من هر دو رو دارم! فوت و فن بهتره!نقل قول:
از اونجایی که گفتی عربیت خوبه! فقط فوت فن