به نظر من این رینگها چندان ارزان نیست و تا به حال نمونه در حد نو این مدل رو با قیمت مناسب ندیدم.
احتمالا اگر نمونه در حد نو هم پیدا کنید قیمتش چندان ارزانتر نیست.
من فکر میکنم خرید نمونه نو ساخت تایوان رینگ جی تی خیلی بهتر باشه(البته این نظر من هست).مخصوصا اینکه رینگ جی تی طرح های مختلفی هم داره و بعضی خیلی زیبا تر هستند.
استفاده از رینگهای کهنه ممکنه مشکلاتی درست کنه مثلا تاب داشتن یا نشت باد و گشاد کردن جاپیچها و ...(مگر اینکه نمونه خیلی در حد نویی پیدا کنید که بعید میدونم زیر 1 میلیون قیمت بدن!
البته اگر بتونید از رینگهای بزرگتری استفاده کنید به نظر من بهتر هست و برای این کار رینگ و لاستیک و قالپاق خودتون رو به فروشنده بدبد و قدری هم سر بدید و از رینگهای بزرگتر (مثلا رینگ 15 جی تی به همراه لاستیک بدون خط مکسیس یا ...) استفاده کنید چون رخ ماشین با رینگهای بزرگتر خیلی زیباتر میشه و استفاده همزمان از لاستیک دور سفید و رینگ اسپرت جالب درنمیاد(به نظر من).
تهران رینگ 15 جی تی نو رو با لاستیک نو (البته چینی) با رینگ و لاستیک و قالپاق من عوض میکرد و حدود 1.2 میلیون هم سر میگرفت.
یکی از بچه های همدان رینگ 15 جی تی نو با لاستیک نو مکسیس زیر بیوک انداخنه که خیلی زیباش کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]