دوستان من ۲ مگ مخابرات یک ماهه گرفتم تا چند روز دیگه تموم میشه باید تمدیدش کنم.
از طرفی برای همین چند روز هم مجبورم اکانت رو ۱ گیگ شارژ کنم . . .
در صورت تمدید دوره، آیا باقیمانده اعتبار دوره قبلی به دوره جدید منتقل خواهد شد؟ یا اینکه سوخت میشه؟!
Printable View
دوستان من ۲ مگ مخابرات یک ماهه گرفتم تا چند روز دیگه تموم میشه باید تمدیدش کنم.
از طرفی برای همین چند روز هم مجبورم اکانت رو ۱ گیگ شارژ کنم . . .
در صورت تمدید دوره، آیا باقیمانده اعتبار دوره قبلی به دوره جدید منتقل خواهد شد؟ یا اینکه سوخت میشه؟!
نه منتقل نمیشه ولی موقع شارژ مجدد بخاطر اون مقدار حجم باقی مونده بهتون تخفیف میدهنقل قول:
به عبارتی اون مقدار حجم باقی مونده رو به مبلغ کمتری از اونچه که خودش میفروشه، ازتون میخره
کسی اطلاع نداره که 5 مگ شبانه داره یا نه؟
سرویس ۲ مگ مخابرات - تست سرعت تک کانکشن
سرور آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور انگلیس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز داره از ساعت 1 تا 8 صبح ! ولی محض اطمینان از 1:05 تا 7:50 تنظیم کن .نقل قول:
من از 1:30 تنظیم میکنم تا 6:40 بازم میبینم کم شده ترافیکم !!!!!!نقل قول:
---------------------------------
برای اولین بار در ایران
ایرانسل بسته نامحدود اینترنت همراه عرضه کرد
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، پس از ارائه بستههای افزایشی متنوع اینترنت همراه و استقبال مشترکین از این بسته ها، ایرانسل با هدف افزایش سطح رضایت مشترکین، مدیریت ترافیک و استفاده بهینهتر از اینترنت همراه، برای اولین بار در کشور بسته های نامحدود اینترنت همراه را به مدت محدود در اختیار مشترکین خود قرار داد.
براساس این گزارش، بسته شبانه نامحدود اینترنت همراه ایرانسل با اعتبار زمانی یک روزه با قیمت ۳هزار تومان و بسته شبانه نامحدود هفتگی ایرانسل هم با قیمت ۱۰هزار تومان از طریق کددستوری ویژه #۵*۵۵۵* در اختیار مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل قرار گرفته است.
بدین ترتیب مشترکین اعتباری ایرانسل میتوانند بر اساس برآورد خود از نیازشان به اینترنت، مناسبترین بسته را در دورههای روزانه و هفتگی شبانه انتخاب نموده و هزینه اینترنت همراه خود را تا حد چشمگیری کاهش دهند. بستههای نامحدود شبانه ایرانسل در بازه زمانی ساعت ۲ تا ۸ صبح قابل استفاده هستند.
اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات اینترنت همراه ایرانسل مبتنی بر فناوری های EDGE، 3G و 4G و همچنین سبد متنوع بسته های اینترنت همراه کشور، از طریق وبسایت رسمی این شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.
دوستان vpi/vci مخابرات ارومیه هم 0/33 هست؟
0/35 ........نقل قول:
mtu مودم رو از 1492 گذاشتم رو 1400
پینگ خارجی حدود 30 تا کم شد
پینگ داخلی هم حدود 10 تا
تابناک
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=53ms TTL=49
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=55ms TTL=49
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=55ms TTL=49
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=51ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=51
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=128ms TTL=49
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=130ms TTL=49
چقدر حجم کم میکنه ؟! من که مشکلی ندارم ، حتی مودم رو بعد ساعت 1 ریست یا روشن نمیکنم و با همون کانکتی که مثلا از ساعت 10 شب وصل میشم ساعت 1:05 تنظیم میکنم تا IDM دانلود کنه .نقل قول:
شما در ساعات غیر رایگان چک کن ببین بصورت Real Time از حجمت کم میکنه تو پنل کاربری یا باید مودم رو روشن خاموش کنی تا حجم استفاده شده نشون داده بشه ؟ برای من که بصورت لحظه ای تو پنل کاربری هر حجمی که مصرف میکنم نشون داده میشه و نیازی نیست تا مودم خاموش و روشن بشه ،
راستی ساعت و تاریخ سیستمت درسته ؟
اگر پنل کاربری شما بعد از روشن و خاموش کردن مودم حجم استفاده شده دراین فاصله زمانی رو نشون بده ( که احتمالش زیاده برای شما اینطور باشه ) حجمی که شما قبل از ساعت 1 استفاده کردین رو به اشتباه برای ساعت رایگان در نظر میگیرید که در اینصورت باید شما مودم رو بعد از ساعت یک مثلا 1:02 خاموش و ساعت 1:05 روشن کنید تا حجمی از شما کاسته نشه . و اگر همانطوری که گفتم بصورت لحظه ای بدون خاموش و روشن کردن مودم حجم استفاده شده در پنل کاربری نمایش داده بشه نیازی به خاموش و روشن کردن مودم بعده ساعت 1 ندارید .