[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا به خیر کنه
Printable View
باز دوباره سرویس مکس زرد شد
من نمیدونم پس کی میخواد یکم وضعیت از این بی تکلیفی در بیاد
تازه اینترنت اdران از اخر 6 ام شد 4 پله سع,د کرد ،،تبریک به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من نمیدونم چرا تو همارا سایتش دیگه مثل سابق اطلاعات منو نشون نمیده
اصلا پینگ معلوم نیس چجوریه تا امروز این غیر ممکن ترین پینگ منه
همیشه با گوگل 400 بود و با فروم 230
ولی الان با گوگل 190 با فروم 300
ادم اینو میبینه امیدوار میشه
جالبه حسین . من با سپیدتست پینگم همش بالای 200 هست ولی 4.2.2.4 الان یه مدته 140 میزنه . برای فروم 200 !
بابا اینترنت من سکته داره
گاهی پینگ با سرور های اسپید تست جوری میاد که ادم خجالت میکشه بذاره اینجا ولی همزمان پینگ با گوگل ،یاهو و فروم همشون زیر 230 میاد ولی گاهم هم بر عکس
گهگاه هم هر دو باهم میشن
امروز شهر ما 45 بود .نقل قول:
چرا i تبریز رو اینجوری مینویسه؟ تو هر دوتا عکسی که گذاشتی اینجوریه تو گوشی منم اینجوریه!!نقل قول:
در ضمن همارا مشخصات منرو هم تو صفحه اول نمیاره
مگه قراره که چجوری بنویسه؟؟؟نقل قول:
علت اصلي احساس گرماي زياد رطوبت بسيار كم هواست كه باعث ميشه هوا گرم و خشك بشه درست مثل هواي كويرنقل قول:
امروز تبريز بودم مثل چي پشيمون شدم از اومدنم، اونقدر هوا گرم بود كه سردرد گرفتم و يكي از اين BRT هاي محترم نزديك بود بفرستتم اون دنيا ! شانس آوردم كه تونستم مثل مهدوي كيا يه استارت خيلي سريع وسط خيابون بزنم :31:
راستي اين BRT ها چرا اينطوري ميكنن؟ وقتي يكي از جلوشون ميخواد رد بشه بيشتر از قبل گاز ميدن :18: به قصد كشت ميان طرف آدم! آدمو ياد بازي GTA ميندازن